בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  אז מי הכי טעים?
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אז מי הכי טעים?  (נקרא 4892 פעמים) הדפסה
Gal Levy

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 28

הודעות: 1304

כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #15 ב- : דצמבר 03, 2012, 15:03:28 PM »
מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג  אתה בסדר
הכל הולך עם בירה!? 
עזוב מומי ... אצלו זה לא מושט עם בירה
זה בירה עם מושט 
 IP: [ מחובר ]
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5047

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #16 ב- : דצמבר 03, 2012, 15:05:29 PM »
אם כבר מדברים על בירה וחמוצים
אז הכי הכי זה ערימת טלוויזיות מטוגנות בשמן עמוק
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #17 ב- : דצמבר 03, 2012, 16:56:40 PM »
מוסרררררררררררררררררררררררררררררר

אין על הדג הזה

מקום שני פלמידה
מקום שלישי לוקוס
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #18 ב- : דצמבר 03, 2012, 17:35:08 PM »
דגים זה לנשנש ..כך זה אצלי  קריצה

1: טלוויזיות בשמן עמוק

2: סרגוסים של החוף ולא העומק . פרפורים ( פרידות קטנות ) . ג'רבידות בלדי . אג'אג קטן כף יד

הכל בטיגון ולנשנש !!

3: לברקונים עד משקל 600 גר" והכי מעדיף של ה 400-500 ...לברקים של קילו ומעלה כמעט ולא נוגע

4: לוקוסים של חצי קילו ..גדולים גם כן כמעט ולא נוגע ..פרט ללוקוס לבן

5: מדי פעם חוטא והולך על פרידות גדולות וארוסים

דגים גדולים כמעט ולא נוגע
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
יהושוע{שוקי}פרג

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 3094

שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #19 ב- : דצמבר 03, 2012, 17:58:27 PM »
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת
במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן  חמאה ושום מוציא לשון
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
 IP: [ מחובר ] WWW
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 3922

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #20 ב- : דצמבר 03, 2012, 18:21:23 PM »
מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג  אתה בסדר
הכל הולך עם בירה!? 
עזוב מומי ... אצלו זה לא מושט עם בירה
זה בירה עם מושט 
מתפקע מתפקע מתפקע
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת
במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן  חמאה ושום מוציא לשון
וואי וואי איזה תאבון עשית לי  חם
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
shmuel b

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 68

הודעות: 513

פלא- 0503800055

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #21 ב- : דצמבר 03, 2012, 18:31:07 PM »
אני מעדיף על האש טונית -סקומברי  בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי.        לברק בתנור אם עשבי תיבול  - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא....
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #22 ב- : דצמבר 03, 2012, 18:42:17 PM »
אני מעדיף על האש טונית -סקומברי  בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי.        לברק בתנור אם עשבי תיבול  - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא....

שמואל

זו לא חוות דעת - זה מתכון
בוא תהרוג אותנו וזהו... עוד לא ארוחת ערב... תיהיה עדין
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #23 ב- : דצמבר 03, 2012, 19:26:18 PM »
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת
במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן  חמאה ושום מוציא לשון

שוקי הזכרת לי עם הקלמרי

אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים

קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד  חם חם חם

-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 1884

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #24 ב- : דצמבר 03, 2012, 20:04:19 PM »
עזבו אותכם
סטייק אנטריקוט נא למחצה עם מלח גס ושום כתוש
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
 IP: [ מחובר ]
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 3922

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #25 ב- : דצמבר 03, 2012, 22:08:52 PM »
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת
במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן  חמאה ושום מוציא לשון

שוקי הזכרת לי עם הקלמרי

אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים

קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד  חם חם חם


גם אני בדיוק כמוך , רק פחות מתחבר לטעם של הסרטנים אבל חוץ מזה הכל ממש טעים  אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 39

הודעות: 5225

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #26 ב- : דצמבר 03, 2012, 22:51:45 PM »
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת
במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן  חמאה ושום מוציא לשון

שוקי הזכרת לי עם הקלמרי

אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים

קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד  חם חם חם


גם אני בדיוק כמוך , רק פחות מתחבר לטעם של הסרטנים אבל חוץ מזה הכל ממש טעים  אתה בסדר

מה אתם מבינים...

אין כמו תמנון חי מיד אחרי השליפה מהמים טיפ טיפה מלח ולהזליף מעט קינמון על הזרועות ושלוווווק לתוך הפה בירה

בהכשר העדה החרדית 
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #27 ב- : דצמבר 03, 2012, 22:55:39 PM »
טונה מקופסה  אתה בסדר
בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג  הגזעי
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #28 ב- : דצמבר 04, 2012, 02:35:23 AM »
טונה מקופסה  אתה בסדר
בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג  הגזעי

מקורי...  גיחוך
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: אז מי הכי טעים?
« הגיב #29 ב- : דצמבר 04, 2012, 03:07:12 AM »
מוסרררררררר

מוסרררררררררררררררררררררררררררררר

אין על הדג הזה


מסכים עם שחר ואלון,
כאשר מדובר כמובן במוסר ים ולא בגידולים...
והמבחן מבחינתי הוא הכנה אחידה-
בזמנו לפני כ:20 ומשהו שנים היתה ערימת דגים שטוגנה בשמן עמוק,
לוקוסים ואג'אג'ים לא הגיעו אותו יום לטעם המוסר-
תמיד שאכלתי ממנו היה מבחינתי מספר 1 (אם כי לפחות 15 שנה לא טעמתי מוסר...)
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!