סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
יש מי שאוהב את הפלמידה הלבנה על האש, אחרים יעדיפו את הלוקוס בחריימה, טונית בסושי או לברק בתנור. לכל אחד יש את ההעדפה שלו. מה הדג שהכי עושה לכם את זה? בשביל הרקורד - אני אוהב את חזיר הים בציפוי בצק בירה ומטוגן בשמן עמוק (סטייל פיש אנד צ'יפס), לברק בכל דרך שאפשר - אי אפשר ליפול עם הדג הזה, ולוקוס בחריימה חריףףףףף, וכן גם תערובת דגים בגודל כף יד מטוגנים בשמן עמוק עם בירה בצד... אז מה אתם אומרים? יאללה פרטו מה עושה לכם את זה....  יאממי ללקק את השפתיים 
|
|
|
|
|
אייל לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק אין על הדג הזה גם מבחינת דייג וגם מבחינת הבשר שלו אם אני מביא לה עוד לברק ביום חמישי אני נשאר מחוץ לבית 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
אייל לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק אין על הדג הזה גם מבחינת דייג וגם מבחינת הבשר שלו אם אני מביא לה עוד לברק ביום חמישי אני נשאר מחוץ לבית  תביא לי את הלברק ואחליף לך אותו בדג יותר נדיר מהלברק - סרגוס.... היא אוהבת סרגוס, לא?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 7592
|
|
לברק בשבילי  לוקוס בחריימה חריף או פרוס בציפוי וטיגון.
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1902
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מוסרררררררר
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1814
|
|
אראס בטיגון עמוק עם מלא מלח ,מבחןנתי הכי טעים שיש.
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 3077
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אני חולה על דגים בכל צורה וכל סוג , כמה שיותר חריף יותר טוב  . חוץ מ- גפילטפיכס וקציצות דגים 
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
הודעות: 6322
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 1506
|
|
אם בבישול חריף -לוקוס וחאדד אם בסביצ'ה - אינטיאס צעיר או טרחון אם על האש -פלמידה לבנה אם בעישון -טונית אם בדג כבוש - טרולוסים אם בטיגון טלווזיות ומרמירים וטבעות ברקודה צריבה ולתנור או רק בתנור- לברק בקיצר הכל 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 1506
|
|
אם בבישול חריף -לוקוס וחאדד אם בסביצ'ה - אינטיאס צעיר או טרחון אם על האש -פלמידה לבנה אם בעישון -טונית אם בדג כבוש - טרולוסים אם בטיגון טלווזיות ומרמירים וטבעות ברקודה צריבה ולתנור או רק בתנור- לברק בקיצר הכל 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
הודעות: 5225
|
|
עוד לא טעמיתי את כולם אבל בינתיים.. טונית!  בתנאי שעושים אותה נכון עם הרבה נוזלים, אחרת טעם של סקוצ' 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג 
|
-------------------------------
|
|
|
|
לברק בכל דרך אפשרית
אבל הכי אהובה עלי בטיגון ללא קמח פשוט לזרוק את הלבר בשמן עמוק לחכות
אד שהוא יזהיב ולהפוך צד
ולוקוס בחריימה חריף
עם חלה טרייה בצד
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 5047
|
|
אין עדיף עדיפות היחידה שלי היא לדג שאני דגתי אוהב את כל דגי הים כל אחד וטעמו הוא
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הודעות: 5445
הים של כולם
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|