Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
עזוב מומי ... אצלו זה לא מושט עם בירה זה בירה עם מושט 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם כבר מדברים על בירה וחמוצים אז הכי הכי זה ערימת טלוויזיות מטוגנות בשמן עמוק
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מוסרררררררררררררררררררררררררררררר
אין על הדג הזה
מקום שני פלמידה מקום שלישי לוקוס
|
-------------------------------
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דגים זה לנשנש ..כך זה אצלי  1: טלוויזיות בשמן עמוק 2: סרגוסים של החוף ולא העומק . פרפורים ( פרידות קטנות ) . ג'רבידות בלדי . אג'אג קטן כף יד הכל בטיגון ולנשנש !! 3: לברקונים עד משקל 600 גר" והכי מעדיף של ה 400-500 ...לברקים של קילו ומעלה כמעט ולא נוגע 4: לוקוסים של חצי קילו ..גדולים גם כן כמעט ולא נוגע ..פרט ללוקוס לבן 5: מדי פעם חוטא והולך על פרידות גדולות וארוסים דגים גדולים כמעט ולא נוגע
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עזוב מומי ... אצלו זה לא מושט עם בירה זה בירה עם מושט   במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום  וואי וואי איזה תאבון עשית לי 
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
אני מעדיף על האש טונית -סקומברי בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי. לברק בתנור אם עשבי תיבול - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא....
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מעדיף על האש טונית -סקומברי בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי. לברק בתנור אם עשבי תיבול - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא....
שמואל זו לא חוות דעת - זה מתכון בוא תהרוג אותנו וזהו... עוד לא ארוחת ערב... תיהיה עדין
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום  שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
עזבו אותכם סטייק אנטריקוט נא למחצה עם מלח גס ושום כתוש
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום  שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד  גם אני בדיוק כמוך , רק פחות מתחבר לטעם של הסרטנים אבל חוץ מזה הכל ממש טעים 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום  שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד  גם אני בדיוק כמוך , רק פחות מתחבר לטעם של הסרטנים אבל חוץ מזה הכל ממש טעים  מה אתם מבינים... אין כמו תמנון חי מיד אחרי השליפה מהמים טיפ טיפה מלח ולהזליף מעט קינמון על הזרועות ושלוווווק לתוך הפה  בהכשר העדה החרדית
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טונה מקופסה  בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טונה מקופסה  בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג  מקורי... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוסרררררררר
מוסרררררררררררררררררררררררררררררר
אין על הדג הזה
מסכים עם שחר ואלון, כאשר מדובר כמובן במוסר ים ולא בגידולים... והמבחן מבחינתי הוא הכנה אחידה- בזמנו לפני כ:20 ומשהו שנים היתה ערימת דגים שטוגנה בשמן עמוק, לוקוסים ואג'אג'ים לא הגיעו אותו יום לטעם המוסר- תמיד שאכלתי ממנו היה מבחינתי מספר 1 (אם כי לפחות 15 שנה לא טעמתי מוסר...)
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|