תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/7/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:40 | דמוי דג קטן - פלאפלים למיניהם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 5 | נשקלה רק אחת 1.100 קילו |
הדו"ח:
שבוע טוב חברים יקרים!
אז השבת הזאת כמו כמעט כל שבת בתקופה האחרונה אנחנו פוקדים את הירדן.
במהלך השבוע בודק לי אופציות לירידה לנהר בשבת וקובע עם ליאור ומיכאל שיוצאים מכיוון עפולה ב 04:30.
אז ככה עובר לו השבוע במהרה ובצפייה לשבת כבר, במיוחד לאחר שברחו לי שתי מפלצות בשבת שלפני אני מגיע חדור מוטיבציה להחזיר להם מלחמה

אז מגיעים אלי ליישוב בשעה 05:30 מיכאל ליאור חבר של ליאור ואבא שלו כמובן, בהזדמנות זאת תודה על הטרמפ.
מתעכבים קצת בשער (צור מכיר את המצב).
שלום שלום שם את הציוד בטנדר של אבא של ליאור ויאללה לגשר.
מגיעים לגשר בשעה 06:10 בערך, מסתכלים ימינה שמאלה למעלה למטה וכרגיל אין מקום לנשום בכל פינה דייגים ונופשים מכל הסוגים והמינים

טוב בשבוע שעבר אני ומיכאל ראינו נקודה מעניינת באיזה שביל סבוך ומלא במוקשים (רובם של אנדריי) תודה אנדריי

בקיצור מתחילים לפלס דרכנו בשיחי הפטל וכני הסוף מיכאל שרט בכל חלק ברגל כמעט אבל לא נורא

מגיעים לנקודה שהיא לא ממש נקודה יותר בכיוון של סתם פתח בין שיחים, בנוסף הוא נמצא בשיפוע ומאוד קשה עמוד, עכשיו עומדת השאלה הגדולה אנחנו חמישה אנשים אין מצב שנכנסים שם בלחץ שתי אנשים.
טוב אני ומיכאל נשארים

טוב יורדים לנקודה בקושי רב

אני מרכיב דמוי גדול 70MM צבע כסף גב שחור מתחיל עבודה עם כיוון הזרם לכיוון השיחים, כמה זריקות ובחוסר תשומת לב בזריקה נגעתי בענף והחוף נחתך והדמוי הלך

לא נורא מחליף לדמוי פלאפל קטן בצבע לבן, בזמן שאני מחליף מיכאל ננעל על בנית קטנה 400 גרם בערך שחוזרת למים בקריאה של מיכאל "תקראי לאמא"....אני חוזר לתפקד זריקה אחת שתיים ובום ריצה ריצה ואני בלב " רק שלא תעשה לי פאדיחות והחוט יתפוצץ" עובד איתה לאט עם המקל UL רק הפעם עם רולר 2500 שימנו אולטגרה חוט בד 0.10 של ברקלי.
בקיצור מביא אותה לגדה ועכשיו תפקיד מיכאל להרים אותה

בנית יפה של קילו ומשהו לערכתי, חוזרת למים, בתקווה שתקרא לאמא ??

כמה זריקות נוספות והלך הדמוי שנתפס על העץ

לא נורא מחליף שם דמוי של סטרייק פרו צבע דבורה, כמה זריקות ובום עוד אחת יפה מיכאל שוב מוציא אותה בקושי רב, אבל מוציא זה מה שחשוב

ואז הוא אמר "אמא שלי אמרה למה אני לא מביא דגים?"....אז אמרתי טוב קח אותה, שם בסל שלו בתקווה שאחרי שהוא יכין אותה בבית הוא לא ירצה לקחת עוד כאלה

ממשיכים בדייג עד שעה 09:30 יצאו עוד כמה בניות קטנות יותר שחזרו למים כמובן, ומיכאל כבר מתחיל להתבשל ורוצה לחזור למקום שאפשר לשבת בצל ולהיכנס למים אז אני זורק כמה זריקות עם דמוי אחר כי גם את הדבורה תקעתי על אותו העץ.
וחוזרים לליאור ושאר החבורה, יושבים לנו קצת בצל אני עוזר לליאור קצת בקשירות ובבחירת הדמויים מה שלא עוזר לו כל כך

ויאללה פבל (אבא של ליאור) מודיע על סיום והתקפלות מתארגני וזזים לבית, כרגיל נתקעים בשער של היישוב שלי כמה דקות

אומר שלום לכולם ושוב תודה לאבא של ליאור והולך לבית לדפוק מקלחת ושינה ערבה של כמה שעות!
לסיכום הלכו לי 5 דמויים על אותו עץ אבל זה חלק מהדייג מה לעשות בכדי להגיע לבניות היפות צריך לסכן את הדמויים בכדי לזרוק מתחת לשיחים

לפעמים זה עובד וכשזה עובד זה טוב , ולפעמים לא.
עד הפעם הבאה חברים, היה כייף עם מיכאל ליאור ושאחר החברים, יש לנו אחלה חברים בפורום וזה פשוט כייף כל החברות שנוצרת פה גם עם אנדריי ושאר החבורה של המתוקים

ולתמונות:
ואל תשאלו איפה החיוך חם רצח!!

ניסיתי להעלות את התמונות בגוף ההודעה אבל מתקבלת הודעת שגיאה כנראה קשה לו להעלות כמה תמונות במכה ועוד שהם HD.