בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  עוד דוח מתוק בירדן רק הפעם אנחנו עשינו בית ספר לבניות !!
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: עוד דוח מתוק בירדן רק הפעם אנחנו עשינו בית ספר לבניות !!  (נקרא 4588 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
21/7/2012ירדן - צפון לכנרת מים מתוקיםשקט עד גלי0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
06:40דמוי דג קטן - פלאפלים למיניהםבינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי)5 נשקלה רק אחת 1.100 קילו

הדו"ח:
שבוע טוב חברים יקרים!

אז השבת הזאת כמו כמעט כל שבת בתקופה האחרונה אנחנו פוקדים את הירדן.
במהלך השבוע בודק לי אופציות לירידה לנהר בשבת וקובע עם ליאור ומיכאל שיוצאים מכיוון עפולה ב 04:30.
אז ככה עובר לו השבוע במהרה ובצפייה לשבת כבר, במיוחד לאחר שברחו לי שתי מפלצות בשבת שלפני אני מגיע חדור מוטיבציה להחזיר להם מלחמה  paddle.
אז מגיעים אלי ליישוב בשעה 05:30 מיכאל ליאור חבר של ליאור ואבא שלו כמובן, בהזדמנות זאת תודה על הטרמפ.
מתעכבים קצת בשער (צור מכיר את המצב).
שלום שלום שם את הציוד בטנדר של אבא של ליאור ויאללה לגשר.

מגיעים לגשר בשעה 06:10 בערך, מסתכלים ימינה שמאלה למעלה למטה וכרגיל אין מקום לנשום בכל פינה דייגים ונופשים מכל הסוגים והמינים  וואלה לא יודע.
טוב בשבוע שעבר אני ומיכאל ראינו נקודה מעניינת באיזה שביל סבוך ומלא במוקשים (רובם של אנדריי) תודה אנדריי  מתפקע מתפקע הריח על הבוקר ממש העיר אותנו.
בקיצור מתחילים לפלס דרכנו בשיחי הפטל וכני הסוף מיכאל שרט בכל חלק ברגל כמעט אבל לא נורא  מוציא לשון.
מגיעים לנקודה שהיא לא ממש נקודה יותר בכיוון של סתם פתח בין שיחים, בנוסף הוא נמצא בשיפוע ומאוד קשה עמוד, עכשיו עומדת השאלה הגדולה אנחנו חמישה אנשים אין מצב שנכנסים שם בלחץ שתי אנשים.
טוב אני ומיכאל נשארים  אתה בסדר שאחר החברים חוזרים לגשר לחפש להם נקודה פנויה (מאוד קשה).

טוב יורדים לנקודה בקושי רב  .....מתחילים בצפיפות להרכיב ציוד באותו זמן אני כבר מבין שבנקודה הזאת נצטרך לעבוד בשיתוף פעולה בכל הקשור בהוצאת הדג מהמים ותמרון הזריקות אחד של השני.
אני מרכיב דמוי גדול 70MM צבע כסף גב שחור מתחיל עבודה עם כיוון הזרם לכיוון השיחים, כמה זריקות ובחוסר תשומת לב בזריקה נגעתי בענף והחוף נחתך והדמוי הלך  וואלה לא יודע.
לא נורא מחליף לדמוי פלאפל קטן בצבע לבן, בזמן שאני מחליף מיכאל ננעל על בנית קטנה 400 גרם בערך שחוזרת למים בקריאה של מיכאל "תקראי לאמא"....אני חוזר לתפקד זריקה אחת שתיים ובום ריצה ריצה ואני בלב " רק שלא תעשה לי פאדיחות והחוט יתפוצץ" עובד איתה לאט עם המקל UL רק הפעם עם רולר 2500 שימנו אולטגרה חוט בד 0.10 של ברקלי.
בקיצור מביא אותה לגדה ועכשיו תפקיד מיכאל להרים אותה  מתפקע לא פשוט העניין, בסופו של דבר הוא מצליח  אתה בסדר.
בנית יפה של קילו ומשהו לערכתי, חוזרת למים, בתקווה שתקרא לאמא ??  .
כמה זריקות נוספות והלך הדמוי שנתפס על העץ  .
לא נורא מחליף שם דמוי של סטרייק פרו צבע דבורה, כמה זריקות ובום עוד אחת יפה מיכאל שוב מוציא אותה בקושי רב, אבל מוציא זה מה שחשוב  .
ואז הוא אמר "אמא שלי אמרה למה אני לא מביא דגים?"....אז אמרתי טוב קח אותה, שם בסל שלו בתקווה שאחרי שהוא יכין אותה בבית הוא לא ירצה לקחת עוד כאלה  מתפקע מתפקע.

ממשיכים בדייג עד שעה 09:30 יצאו עוד כמה בניות קטנות יותר שחזרו למים כמובן, ומיכאל כבר מתחיל להתבשל ורוצה לחזור למקום שאפשר לשבת בצל ולהיכנס למים אז אני זורק כמה זריקות עם דמוי אחר כי גם את הדבורה תקעתי על אותו העץ.
וחוזרים לליאור ושאר החבורה, יושבים לנו קצת בצל אני עוזר לליאור קצת בקשירות ובבחירת הדמויים מה שלא עוזר לו כל כך  .
ויאללה פבל (אבא של ליאור) מודיע על סיום והתקפלות מתארגני וזזים לבית, כרגיל נתקעים בשער של היישוב שלי כמה דקות   בירה......אבל לא נורא זה פחות גרוע מהחפירות של ליאור מאחורה  זקן.
אומר שלום לכולם ושוב תודה לאבא של ליאור והולך לבית לדפוק מקלחת ושינה ערבה של כמה שעות!

לסיכום הלכו לי 5 דמויים על אותו עץ אבל זה חלק מהדייג מה לעשות בכדי להגיע לבניות היפות צריך לסכן את הדמויים בכדי לזרוק מתחת לשיחים  הגזעי.
לפעמים זה עובד וכשזה עובד זה טוב , ולפעמים לא.
עד הפעם הבאה חברים, היה כייף עם מיכאל ליאור ושאחר החברים, יש לנו אחלה חברים בפורום וזה פשוט כייף כל החברות שנוצרת פה גם עם אנדריי ושאר החבורה של המתוקים  .

ולתמונות:
ואל תשאלו איפה החיוך חם רצח!!  חם

ניסיתי להעלות את התמונות בגוף ההודעה אבל מתקבלת הודעת שגיאה כנראה קשה לו להעלות כמה תמונות במכה ועוד שהם HD.
עריכה אחרונה: יולי 21, 2012, 19:36:01 PM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אשכרה עשיתם להם בצפר , סחטיין כל הכבוד,
כורדי אולי אתה לא כזה נאחס כמו שחשבתי
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לא יודע איך הגעת למסקנה שאני נאחס, תמיד הייתי בטוח שאתה הנאחס בחבורה.
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא יודע איך הגעת למסקנה שאני נאחס, תמיד הייתי בטוח שאתה הנאחס בחבורה.

לפני שאתה הגעת הייתי תופס דגים, אחרי אתה רואה את התוצאות, הדבר היחיד שנתפס לי זה הספינרים בכל דבר תפיס בירדן
Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

הגזעי

יופי של תפיסות! כבוד על השחרורים.
פעם הבא תזמינו גם אותי בירה

שבוע טוב!
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
DoronBiton

חבר פורום

מנותק מנותק

חבר בצוות: האוליגרכים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דוח יאח!
מיכאל אחלה בינית אחי בתאבון!
אופק ביטון
חבר פורום

מנותק מנותק

ידעתי שהייתה לי מוכר!!!!!! היינו מולכם, לקחתה מאחי סיגריה למקרה שאתה לא זוכר או משהו. סמיילי

תפסתי גם בינית של 400 גרם בערך , אכן היה יום נחמד מאוד , אבל הלקח הכי גדול זה לא לבוא כל כך מוקדם ב-5:40 אין טעם.

בכל אופן אחלה דוח! בתאבון שיהיה לכם! ובקשר לדמויים לא נורא סמיילי אנחנו איבדנו היום 8-10 משקולות חח
שני יצחקי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחלה דו"ח..
נראה שקם פה צוות חדש

הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

יופי של דוח ותפיסות  בירה

בהצלחה בבאות
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
עמרי

חבר פורום

מנותק מנותק

אוףף חתיכת כורדי!
כתוב לך 5 תמונות לכל הודעה וכל תמונה עד 150 kb

איתמר אחלה דוח שמח שנהנתם, ביניות פצצה כל אחת! פעם הבאה בעזרת השם אני בא
Eli1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אשמח לעזור לחברים 0503377775

דוח יפה מאוד וכיף לקרוא את החוויות שמהצוות שהולך ומתגבש.

אחלה תמונות ותפיסות. הגזעי הגזעי

itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ידעתי שהייתה לי מוכר!!!!!! היינו מולכם, לקחתה מאחי סיגריה למקרה שאתה לא זוכר או משהו. סמיילי

תפסתי גם בינית של 400 גרם בערך , אכן היה יום נחמד מאוד , אבל הלקח הכי גדול זה לא לבוא כל כך מוקדם ב-5:40 אין טעם.

בכל אופן אחלה דוח! בתאבון שיהיה לכם! ובקשר לדמויים לא נורא סמיילי אנחנו איבדנו היום 8-10 משקולות חח
אה זה הייתם אתם טוב לדעת!
ודווקא השעות כן חשובות וכדאי להגיע מוקדם
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

היה כיף איתמר היו מלא צחוקים בנקודה הזאת  גיחוך
מקווה בפעם הבאה להוציא חתיכות מעל ה2 קג  אתה בסדר
ואני יטעם מחר את הבינית יעדכן איך הטעם 
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

מה שלום הגנון של איתמר
איזה תענוג של דוח
ואחלה תפיסות
תגיד כורדי לא תלמד לדאוג שהשער יהיה פתוח כשבאים לאסוף אותך
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

התמדה ועקשנות ויש גם תוצאות  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!