ron porat
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סעמק הייינו גם בשבת לא תפסנו אחדד לא היה תקיפה אחת היינו באים איתכם חבל שלא אמרת..
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מת על הדוחות שלך תמיד מעבירים הרבה אהבה לתחביב והנאה גדולה בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תודה לכולם על הפרגון! רון תרים טלפון תשאל ואז תדע אם אני בירדן 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של חגיגה היתה לכם אחלה דו"ח 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
אופק איפה הספקת להכיר את איתמר?  ? זה אתה היית שדגת 3 ביניות קטנות? ולא רצית לשחרר בתענה שהם גדולות כול כך ואמרת שאתה דג קרפיונים של 5 קילו במשולשת? או זה היה מישהו אחר איזה דוח פגז
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אופק איפה הספקת להכיר את איתמר?  ? זה אתה היית שדגת 3 ביניות קטנות? ולא רצית לשחרר בתענה שהם גדולות כול כך ואמרת שאתה דג קרפיונים של 5 קילו במשולשת? או זה היה מישהו אחר איזה דוח פגז לא זה לא הוא זה אלה שהיו בצד שני.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה לומר איתמר- דו"ח מפואר לתפארת האתר...  הגשת לנו בטוב טעם, שלל חוויות והרפתקאות... הומור קולח... תפיסות ושחרורים + דג שנלקח כדי ללמוד מה זה קוצים... דו"חותיך רק משתבחים עם הזמן והרף עולה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין מה לומר איתמר- דו"ח מפואר לתפארת האתר...  הגשת לנו בטוב טעם, שלל חוויות והרפתקאות... הומור קולח... תפיסות ושחרורים + דג שנלקח כדי ללמוד מה זה קוצים... דו"חותיך רק משתבחים עם הזמן והרף עולה  תודה רפי, כן הרף אכן עולה! 
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
אופק איפה הספקת להכיר את איתמר?  ? זה אתה היית שדגת 3 ביניות קטנות? ולא רצית לשחרר בתענה שהם גדולות כול כך ואמרת שאתה דג קרפיונים של 5 קילו במשולשת? או זה היה מישהו אחר איזה דוח פגז לא זה לא הוא זה אלה שהיו בצד שני. אוקיי אופק אתה מצחיק פעם פתחת אשכול אמרת שמתחת לגשר איפה שהזרימה אין כלום ואי אפשר לדוג אבל לא היית חייב לדוג שם שוב O_O
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איתמר מצטער על מיקוש השביל חחחח..... אתה קורא לזה מיקוש אני אומר שאני מסמן נקודות טובות  נראה שהיה לכם כיף והעברת את החוייה מצוין בדוח אולי השבוע בשישי או בשבת אני אקפוץ לירדן לחפש את הביניות הגדולות. 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר מצטער על מיקוש השביל חחחח..... אתה קורא לזה מיקוש אני אומר שאני מסמן נקודות טובות  נראה שהיה לכם כיף והעברת את החוייה מצוין בדוח אולי השבוע בשישי או בשבת אני אקפוץ לירדן לחפש את הביניות הגדולות.  במקרה והאולי הופך לבטוח אז תרים טלפון אני איתך  (עדיף בשבת)
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איתמר מצטער על מיקוש השביל חחחח..... אתה קורא לזה מיקוש אני אומר שאני מסמן נקודות טובות  נראה שהיה לכם כיף והעברת את החוייה מצוין בדוח אולי השבוע בשישי או בשבת אני אקפוץ לירדן לחפש את הביניות הגדולות.  במקרה והאולי הופך לבטוח אז תרים טלפון אני איתך  (עדיף בשבת) אין בעייה אני העדכן אותך אני כבר גם יודע איפה הנקודה הטובה סימנתי את הדרך אלייה חחח.. 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר מצטער על מיקוש השביל חחחח..... אתה קורא לזה מיקוש אני אומר שאני מסמן נקודות טובות  נראה שהיה לכם כיף והעברת את החוייה מצוין בדוח אולי השבוע בשישי או בשבת אני אקפוץ לירדן לחפש את הביניות הגדולות.  במקרה והאולי הופך לבטוח אז תרים טלפון אני איתך  (עדיף בשבת) אין בעייה אני העדכן אותך אני כבר גם יודע איפה הנקודה הטובה סימנתי את הדרך אלייה חחח..  חח טובה אבל מאוד קשה לעמוד בה במיוחד איתך בוקי מילה מישה שהוא צנום
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתמר מצטער על מיקוש השביל חחחח..... אתה קורא לזה מיקוש אני אומר שאני מסמן נקודות טובות  נראה שהיה לכם כיף והעברת את החוייה מצוין בדוח אולי השבוע בשישי או בשבת אני אקפוץ לירדן לחפש את הביניות הגדולות.  במקרה והאולי הופך לבטוח אז תרים טלפון אני איתך  (עדיף בשבת) אין בעייה אני העדכן אותך אני כבר גם יודע איפה הנקודה הטובה סימנתי את הדרך אלייה חחח..  חח טובה אבל מאוד קשה לעמוד בה במיוחד איתך בוקי מילה מישה שהוא צנום חחחח  חסר לכם שאתם נוסעים בלעדיי אני זה שמביא את המזל 
|
|
|
|
|
אחלה דוח איתמר כל הכבוד ממש בית ספר עשיתם להם
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |