בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מתחדש ברחפן דייג - SwellPro Splash 3 - Fisherman
עמודים: [1] 2 3 4 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתחדש ברחפן דייג - SwellPro Splash 3 - Fisherman  (נקרא 20528 פעמים) הדפסה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מתחדש ברחפן דייג - SwellPro Splash 3 - Fisherman
« ב- : נובמבר 26, 2017, 09:17:36 AM »
בס"ד

שבוע טוב לכולם,
אז אחרי הרבה חיפושים והתעניינות בתחום החלטתי לרכוש את רחפן הדייג של חברת SwellPro.
זה כבר כמה חודשים שאני מתלבט וחושב, מברר ושואל... מסתכל בסרטונים באינטרנו עליו ומתרשם.

ולבסוף, הגיע הזמן, אחרי כמה חודשים של בירורים הגיע הזמן להתקדם.
מדובר ברחפן שאין לו שום בעיה להיפגש עם מים (מתוקים או מלוחים - זה לא משנה לו).
מדובר ברחפן שיכול לשאת פיתיון עד 1 ק"ג
מדובר ברחפן עם מצלמת HD טובה באיכות 4K.
ומדובר ברחפן עם עוד הרבה פרמטרים טובים שאם אתחיל לרשום אותם זה יהיה ארוך...

אם משהו שואל למה לא את חברת DJI המפורסמת, אז אישית לדעתי הוא רחפן מעולה אבל עם "באגים" קטנים שעלו להרבה אנשים ברשת באיבוד שלו - הרחפן מאבד קשר עם השלט ופשוט ממשיך לטוס לכיוון האחרון שציינו לו.
ישנם הרבה תקלות קטנות שגרמו לו להישאר בים ולא לחזור לבעליו. דבר שגרם לנזק כספי די גדול שאני לא מוכן לסכן.
וגם הוא יותר יקר מהרחפן של SwellPro.

כרגע יש מכירה שלו ב- eBay במחיר מוזל (שתיגמר מחר - Black Friday) והתזמון שלו יוצא טוב. 1259$ במקום 1399$.

לפני 5 חודשים שהתלבטתי עליו העלתי דיון כאן:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29737.0

בגדול כמו שהבטחתי אז בדיון... הבטחתי שכשארכוש אותו אעלה סירטונים שלו בכאן פורום.

ומאחר וזאת תקופה טובה, אז אם משהו יוצא לדוגמא לדייג של אינטיאסים מהחוף מוזמן לשלוח לי הודעה ואצטרף אליו בשביל לנסות לשלוח את הפיתיון באמצעות הרחפן. ואז בכלל יהיה אחלה דוח דייג להעלות לכאן  yahoo

-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מתחדש ברחפן דייג - SwellPro Splash 3 - Fisherman
« הגיב #1 ב- : נובמבר 26, 2017, 09:27:39 AM »
תתחדש, אברהם, נשמע כמו מוצר מבטיח. אבל יש לי שאלה קטנה... אתה קונה רחפן לדייג פיתיונות גדולים בטווחים רחוקים, כלומר- לאנטיאס בעיקר... אתה כבר דג אנטיאסים והגעת לקצה גבול היכולת של כל האמצעים האחרים? כי מדובר בגאג'ט מדליק, אבל תגית המחיר שלו די גבוהה, לשימוש ייעודי...
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : נובמבר 26, 2017, 11:05:44 AM »
בס"ד

ברור שאת הרחפן אני לא מייעד רק לדייג.
כמות יציאות הדייג שלי הם די מועטות למען האמת.
ובכלל לא יצאתי עד היום לדייג של איניטיאס.

אני כן רוצה להצטרף למי שיוצא לדייג אינאטיסים בשביל החוויה ולראות עד כמה הדבר יכול לעזור.
בכלל אני אהנה מהרחפן לא רק לדייג אלא גם לצילום. יש לו מצלמה טובה באיכות טובה.
הוא מוגן מים מה שמבטיח לי אפשרויות צילום גם בגשם, גם בים, גם בים מתחת למים. כשמניחים אותו על המים אפשר לצלם את המתרחש בתוך המים.

והמחיר שלו בהשוואה לאחרים הרבה יותר טוב. בסביבות 70% מהמחיר של החברות האחרות.

Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #3 ב- : נובמבר 26, 2017, 12:01:48 PM »
תתחדש ותהנה  בירה

מארט  אתה בסדר
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : נובמבר 26, 2017, 13:12:44 PM »
תתחדש, מחכה לסרטונים
שי.פ
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : נובמבר 26, 2017, 18:24:47 PM »
בהצלחה
גארי
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 27, 2017, 02:16:41 AM »
לדעתי זה לא נותן שום יתרון והופך את הדיג למסורבל ולא יעיל. עדיף לדוג קרוב למזחים. רוב הדגים בריפים הקרובים עומק 3-7 מטר. אחרי זה קילומטרים חול בלי כלום
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 27, 2017, 07:50:14 AM »
אברהם, תתחדש ותהנה מהרחפן.
מחכה לקרוא את חוות הדעת שלך מהשימוש

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 27, 2017, 09:22:18 AM »
בס"ד

תתחדש ותהנה  בירה

מארט  אתה בסדר

תודה רבה, למה שאני מייעד אותו (ולא רק לדייג) אני מאמין שאהנה איתו מאד.

תתחדש, מחכה לסרטונים

תודה רבה  אתה בסדר

בהצלחה

תודה  אתה בסדר

לדעתי זה לא נותן שום יתרון והופך את הדיג למסורבל ולא יעיל. עדיף לדוג קרוב למזחים. רוב הדגים בריפים הקרובים עומק 3-7 מטר. אחרי זה קילומטרים חול בלי כלום

למרות שאת הרחפן אני לא מייעד רק לדייג אלא גם לצילום איכותי בשטח ובכל תנאי מזג אויר. אני לא חושב שזה מסרבל בדייג. רק שהכל פשוט תלוי לאיזה דייג אתה מייעד אותו.
ברור שבשביל לז'רז'ר טלויזיות או לברקים אתה ממש לא צריך אותו. וגם לא לברקודות או פלמידות. אבל לדייג חופי רציני אני חושב שזה יכול מאד לעזור - בין אם זה להניח פתיון במרחק של 1 ק"מ או בשביל לסרוק את החוף. אישית ראיתי רתיחות במרחק של 200 מטר מהחוף, דבר שלי אין שום סיכוי להגיע אליו בהטלה רגילה.
בנוסף, כל לכלוך הים עם הבלונים נחסך כאן, ומה גם שלא צריך לחכות למזרחיות ש"ישיטו" את הפתיון לכיוון הרצוי.

אברהם, תתחדש ותהנה מהרחפן.
מחכה לקרוא את חוות הדעת שלך מהשימוש

גם אני מחכה להעלות סרטונים שלו סמיילי  אתה בסדר
אופק ביטון
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : נובמבר 29, 2017, 10:43:38 AM »
אני גם רציתי לקנות אותו..
אבל אחרי שבוע שלם של בדיקות עליו מכל מקום, הבנתי שקודם כל הוא יקר , הDji בעל ממשק יותר נוח ואפשר לייעד אותו לעוד דברים חוץ מצילום.

הרחפן הזה הוא נטו לדייג ולא שווה כל כך את הכסף.

עוד דבר זה שברגע שהרחפן נופל למים ונגיד מתהפך, אי אפשר להפוך אותו בחזרה כי ברגע של הנעה אוטומטית הפרופלורים דוחפים אותו למטה ואיזשהו מנגנון ברחפן מכבה את הפרופלורים אוטומטית..
ככה שאם הוא התהפך לך ברחוק הוא די הלך.

אני יצרתי קשר אגב עם החברה עצמה, אם אתה קונה תקנה מהם, יצא לך יותר זול.

בהצלחה בכל אופן ותתחדש

Sent from my iPhone using Tapatalk
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : נובמבר 29, 2017, 12:07:44 PM »
בס"ד

אני גם רציתי לקנות אותו..
אבל אחרי שבוע שלם של בדיקות עליו מכל מקום, הבנתי שקודם כל הוא יקר , הDji בעל ממשק יותר נוח ואפשר לייעד אותו לעוד דברים חוץ מצילום.

גם הרחפן הזה מיועד לעוד דברים נוספים למעט צילום (ודייג - מה ש DJI לא)- יש לו פונקציות עיקריות בדיוק כמו של DJI - עקוב אחרי, חזור הביתה וכו'...
השלט שלו נראה נח מאד, מה גם שמאפשר לך להטיס אותו ללא סמארטפון. מה שברחפנים של DJI ללא סמארטפון אתה ממש אבל ממש מוגבל בטיסה. עכשיו בים להוציא סמארטפון זה סיכון בפני עצמו.

הרחפן הזה הוא נטו לדייג ולא שווה כל כך את הכסף.
כמו שאמרתי הוא ממש לא רק לדייג. בתור אחד שדי חורש לפני שקונה משהו, אתה מוזמן לדבר איתי חופשי גם בפרטי וגם בטלפון (אם לא בא לך דרך הדיון) ותגיד לי מה אתה צריך עוד מהרחפן.
לגבי שווה את הכסף - זה עניין אישי לכל אחד. אני לדוגמא לא חושב שלהביא פנטום 4 ב- 7000 ש"ח זה שווה.
אבל להביא רחפן עם אותם פונקציות עיקריות וכל זה עוד מוגן מים ואני יכול לעשות איתו דברים שאני לא יכול בפנטום כמו דייג, או להעביר דברים בין אחד לשני... מנגנון השחרור שלו הוא ממש לא רק לדייג. תחשוב מחוץ לקופסא. וכל זה ביותר מ- 1000 ש"ח פחות אז לדעתי זה לחלוטין שווה את הכסף.
כמובן שיש לו עוד יתרונות אחרים של- DJI אין. כמו משקל נשיאה טבעי של 1 ק"ג. DJI לא נושא משקל באופן טבעי - אין לו מנגנון כזה. וגם אם תחבר לו מתקן שיתאים לזה, אז מעבר למאות דולרים שתשלם עבור זה, עדיין המשקל יהיה 500 גרם. חצי משל SwellPro.

אבל עם כל זה יש גם מי שיגיד שלא זה ולא זה שווים את הכסף. וזה בסדר כי "שווה או לא" זה עניין אישי כמו שכבר אמרתי.

עוד דבר זה שברגע שהרחפן נופל למים ונגיד מתהפך, אי אפשר להפוך אותו בחזרה כי ברגע של הנעה אוטומטית הפרופלורים דוחפים אותו למטה ואיזשהו מנגנון ברחפן מכבה את הפרופלורים אוטומטית..
ככה שאם הוא התהפך לך ברחוק הוא די הלך.
אתחיל מהסוף.
אם הוא נפל למים ואם הוא נפל הפוך ואם הוא נפל רחוק.... אז.......

עם כל זה, אם הוא נפל מול הגלים אז הוא יחזור אלי בדיוק כמו שדמויים צפים חזרו אלי עם הגלים - הרחפן הזה צף על המים.
דבר שני, בהתחשב בעובדה שרחפנים אחרים מספיק שפגשו במים וכאן הסתיים הסיפור שלהם- אז כבר אני מוגן מפני הפסד רחפן.
אם הוא נפל למים, אז חלוקת המשקל שלו היא כזו שהחלק התחתון שלו יפגע במים קודם כל. כך שלפול הפוך באופן רגיל זה לא יקרה. מה שאומר שהרחפן נפל למים ומשם אני מרים אותו שוב.

אחרי כל זה, בוא ונשאל למה בכלל שיפול למים? ואני לא תמים כשאני שואל את השאלה הזו. בוא ותבין. אם זה בגלל סוללה אז יש לו פונקציה של "חזור הביתה" אוטומטית, כשהסוללה חלשה. וזוהי פונקציה שקיימת בכל הרחפנים הטובים. כאן הם לא חידשו משהו.
אם הוא התנגש במשהו באוויר אז זה אומר שהוא התרסק - וזה ביי ביי לרחפן לא משנה של איזו חברה ולא משנה אם זה גם היה חצי מטר ממני ולא מעל המים. ואין שום רחפן שעמיד לזה - תקן אותי אם אני טועה.

אני יצרתי קשר אגב עם החברה עצמה, אם אתה קונה תקנה מהם, יצא לך יותר זול.
צר לי אבל אתה לא צודק בזה. גם אני דיברתי עם החברה ישירות קריצה. ישנם מוכרים מורשים שלהם, אז אם תרצה לקנות דבר איתי ישירות ואכוון אותך למוכר מורשה שלהם שימכור לך בכמה אחוזים פחות . שלא לדבר על עוד כמה פרטים חשובים שיחסכו לך ולא כאן המקום לפרט.

בהצלחה בכל אופן ותתחדש
Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה רבה   yahoo

לסיכום אני רוצה להגיד משהו לחברים כאן,
בודדים האנשים שיודעים עד כמה אני חופר לפני שאני קונה משהו, בטח ובטח בסכומים שכאלו.
אני איש מחשבים במקצוע, ולפני שאני קונה מחשב אני בודק, חוקר ומברר בערך חודש ימים. והתוצאה היא שגם מוכרי המחשבים יוצאים נפעמים מהתוצר הסופי.  
לגבי הרחפן, אני מתעניין בזה תקופה לא קצרה, והדיונים בפורום הזה לבד יעידו על כך.
ל- DJI יש גם בעיות לא פשוטות באיבוד רחפנים, במצבים מסוימים ובמצבי טיסה מסוימים הרחפנים שלהם מאבדים קשר עם השלט ו..... הלך הרחפן.
אישית אני חושב (ולא בגלל שקניתי אותו) שאחרי בירורים ארוכים זה הדבר הכי משתלם שיש. אשמח לשמוע דעות של כל מי שחושב אחרת. ואני לא מתכוון רק לשימוש דייג. אבל אני גם לא מתכוון גם רק לצילום.
ההגנה שלו מפני מים, מנגנון שחרור, נשיאת 1ק"ג, הפעלה בכל מזג אוויר וכו'... מוסיפים כאן עוד הרבה אפשרויות שאנשים לא העזו לפני כן.

בכל אופן, לכל מי שמתלבט אעלה דיון בנפרד לגבי איבוד רחפנים של DJI, ואשמח אם משהו יראה לי איבוד רחפן של SwellPro. ושלא תחשבו, אנשים רוכשים אותו ברחבי העולם.

מאור מזרחי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : נובמבר 29, 2017, 15:19:02 PM »
אברהם תתחדש ותהנה  בראוו
מאור מזרחי
מתןדבש351
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : נובמבר 29, 2017, 18:42:39 PM »
תעדכן כשאתה מקבל אותו כי אני רציתי להזמין אותו גם אבל הוא משדר בתדר שאסור להכניס לארץ ולכן לא יעבור מכס (קרה לי כבר עם סירה על שלט)
אני ממליץ לך לפנות כבר למשרד התקשורת ולברר על זה
בכל מקרה אני מקווה מאוד שלא יהיו בעיות ואחרי זה אזמין גם לי אחד
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : נובמבר 29, 2017, 19:49:45 PM »
תעדכן כשאתה מקבל אותו כי אני רציתי להזמין אותו גם אבל הוא משדר בתדר שאסור להכניס לארץ ולכן לא יעבור מכס (קרה לי כבר עם סירה על שלט)
אני ממליץ לך לפנות כבר למשרד התקשורת ולברר על זה
בכל מקרה אני מקווה מאוד שלא יהיו בעיות ואחרי זה אזמין גם לי אחד

בס"ד

נושא התדרים כבר נבדק.
בארץ תחום התדרים החופשי הוא: 2400MHz ועד 2483.5MHz
והרחפן עובד על טווח תדרים של 2405MHZ ועד 2475HMZ.

בכל אופן תודה רבה על הטיפ והדאגה  בירה.
אני מקווה שלא פספסתי שום דבר אחר שחשוב  .
אני עדיין מנסה להחליט אילו תוספות נוספות אני שם לו בשביל לחסוך עלויות משלוח כפולות.
כשהמשלוח יצא אני אעדכן. ובכל אופן אחרי כל הבירורים שלי אם תצטרך עזרה דבר איתי.

מתןדבש351
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : נובמבר 29, 2017, 20:49:21 PM »
הרחפן משדר בתדר מותר בארץ אבל לא המצלמה
המצלמה משדרת בתדר 5646-5965 התייעצתי בעבר עם בחור שמתפרנס מרחפנים (מכירה ותיקונים) והוא עשה לי את הבדיקה הזאת ובגלל שאני לא מבין גדול אני סמכתי על ההמלצה שלו
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 4 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!