סאמח שלום
ראשית אני שמח שעלית על הבעיה שהייתה לך עם
המנוע 15HP,אני נתקל לצערי בהרבה בעיות מהתחום הזה,ולו רק מהסיבה
שיודעים למכור במחוזותינו,אבל לא יודעים להשכיל ולתת ליווי מקצועי אמיתי
אם היה איש מקצוע,מלווה אותך בהתקנה,אני בטוח שהייתה נחסכת ממך כל
עוגמת הנפש,וחבל .
אבל סוף טוב והכל טוב,ולא פחות חשוב השיתוף, שעוד אנשים יידעו ויוכלו לפתור בעיה
דומה אם יצטרכו .דרך אגב ,אם מנוע לא נמצא עד המגרעת האחרונה,ומרים חרטום
זה אומר שהוא ״מתחפר״ ולא לוקח אויר,שקורה במקרים הפוכים,שמוריד יותר מידיי חרטום
בכל מקרה ,יש אפשרות לשים סנפירים קטנים על הפלטות מעל המדחף,מה שיגרום לפחות נפנוף של החרטום
ונסיעה רציפה ועלייה לפלנינג מהיר יותר
תהנה מהסירה,ומהמנוע www_MyEmoticons_com__fis
hing;
ראשית אני שמח שעלית על הבעיה שהייתה לך עם
המנוע 15HP,אני נתקל לצערי בהרבה בעיות מהתחום הזה,ולו רק מהסיבה
שיודעים למכור במחוזותינו,אבל לא יודעים להשכיל ולתת ליווי מקצועי אמיתי
אם היה איש מקצוע,מלווה אותך בהתקנה,אני בטוח שהייתה נחסכת ממך כל
עוגמת הנפש,וחבל .
אבל סוף טוב והכל טוב,ולא פחות חשוב השיתוף, שעוד אנשים יידעו ויוכלו לפתור בעיה
דומה אם יצטרכו .דרך אגב ,אם מנוע לא נמצא עד המגרעת האחרונה,ומרים חרטום
זה אומר שהוא ״מתחפר״ ולא לוקח אויר,שקורה במקרים הפוכים,שמוריד יותר מידיי חרטום

בכל מקרה ,יש אפשרות לשים סנפירים קטנים על הפלטות מעל המדחף,מה שיגרום לפחות נפנוף של החרטום
ונסיעה רציפה ועלייה לפלנינג מהיר יותר
תהנה מהסירה,ומהמנוע www_MyEmoticons_com__fis
hing;
אהלן פליפר
מסכים עם דבריך אך אחדד כמה נקדות שלא הבהרתי טובליהםשלא התיחסתי א או :
1.זה מנוע ברך קצרה והוא לא התקנה קבועה אלא כל פעם מרכיב ומקפל. הוא מתהדק עם קלאמרות ולא עם ברגים המקבעים אותו לירכתים. פה לא היה מקום להנחיה של המוכר..למרות שכפי שאמרת הם רוצים למכור ולא ממש בקיאים בתחום..
2. אצלי המנוע לא מתחפר בשיוט אלא ההפך.למרות שבהרמת חרטום זה מתחפר על פי ההגיון שאתה אומר.איך זה מסתדר? אני אסביר:
שלב ראשון המנוע מרים חרטום והוא כן מתחפר לתוך המים כפי שהזכרת וכמו שההגיון אומר. שלב שני זה שהסירה צוברת יותר מהירות ולאט לאט מתחילה להתישר לפליינינג.תחשוב על זה שהשוקע מהווה מין ציר כך שאם החרטום בשיוט מנמיך, החלק האחורי דווקא עולה! כמו במצב טבעי! אלא מה..עם המנוע בזווית, לרגעים מסוימים המנוע בגלל הזווית שלו הוא קרוב יותר לפני המים וכך הוא מערבב אוויר..וגם יש מלחמה בין התישרות הסירה לפליינינג לבין הכוח להתחפר שהמנוע מפעיל..כאשר היתה זווית לא נכונה-לפעמים צד אחד מנצח ולפעמים צד שני ובגלל זה קיבלתי דברים מוזרים.
לגבי סנפירנים-הידרופוליו, זה יכול לעזור בהחלט..כרגע המצב מצוין גם בלי אבל משער שיהיה תוספת שיפור בעקבות הכנפונים.
אגב, פחות נפוץ בארץ, זה מה שנקרא trim tabs. יש לי כאלו שהזמנתי מחול בזמן שהיה לי סירה גדולה יותר..שם היעילות היא הרבה יותר גדולה מכנפונים. על הסירה הזו שיש לי עכשיו אני לא אתקין אלא אשאיר לחצי קשיחה הבאה אינשאללה