בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  לידיעת הדייגים שמתלוננים על קירבת סירות דייג לחוף
עמודים: 1 2 [3] 4 5 6 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: לידיעת הדייגים שמתלוננים על קירבת סירות דייג לחוף  (נקרא 15301 פעמים) הדפסה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל גם לי ( כמו לסירה ) מותר לנסוע בכביש ליד מעבר חצייה
אבל אני צריך לנהוג שם בזהירות ולעצור במקרה הצורך ולא לדרוס מי שעובר כי מותר לי להיות שם ....

בכלליות זה הגישה שמעצבנת כל כך דייגים חובבים מותר מגיע לי ואני יעשה מה שאני רוצה!!
חוץ מחוק יבש יש עיניין של כבוד בין אנשים ולכבד את מי שחי איתך וחולק איתך את הים וכבר עשור שדייגי הרשתות זורקים עלינו

כבר היו מקרים שאנשים מהחוף משכו את הרשת החוצה
המצב עכשיו הוא לא נסבל אולי צריך להתחיל לעשות מעשה קיצוני....( להגיש תלונות אישיות נגדם ונגד העסקים שלהם על פגיעה ברכוש להציף אותם תביעות קטנות ) ממש על כל דמוי לתבוע ( לא נזכה נכון אבל נטרטר להם את החיים )
הבעיה שרוב דייגי הרשתות פועלים יותר כמו עבריינים מאשר כדייגים
לוקחים איתם נשק ומאיימים באלימות פשוט גונבים לנו את הים בכוח

טוב קודם כל הים הוא לא מעבר חצייה אחד גדול ואיפה שבה לך אתה יכול לחצות הים הוא ים ויש לו חוקים וחוקים ברורים  בעינין הכבוד כמו שאמרתי בשביל לקבל כבוד צריך לדעת לתת כבוד
כמו שאמרתי כבר בעבר עם אתה רואה סירה שמתקדמת לכיוון שלך הכי פשוט זה להרים את החוט ולחכות שתחלוף

שלא יהיו אשליות וכשסירה מפליגה בצמוד לחוף כולם רואים אותה  והדייגים על הסירה מצפים שיכבדו אותם וירימו את החוט

לעמוד בפתח של נמל שמשם ניכנסים ויוצאים סירות זה חוסר כבוד
הסיבה האמיתית שכבר עשור שאתם מרגישים כך היא כי שיטת הדייג שלכם קיימת  בערך עשור ואתם לא טרחתם  להפנים את החוקים בים וחושבים שאתם יכולים לחצות את הכביש באמצע איילון ושכולם יעצרו או יזוזו לשוליים ובכן זה לא יקרה  הדבר היחידי שיכול לקרות הוא שיחזירו אתכם לדוג עם מקל בוס  ויכריזו על השיטה שלכם כמסוכנת (יש מבין)
בקשר לעיניין התביעות אתה יותר ממוזמן כל דייג ישמח שתשלם לו ולפועלים את היומית (מה אתה חושב שהשופט לא יפסוק הוצאות ??
אני באופן אישי לא מכיר דייגים בעלי רשיון לנשק  ולא חושב שיש כאלה בארץ(אולי בודדים שגם מתנדבים במשטרה)
ומבטיח לך שהדייגים מסתדרים יופי עם ידיים שעובדות בהרמת רשתות ושראקים
בנתיים היחידים שמאיימים בפעולות עם נשק חם זה החברים פה בפורום (ורק שתדעו הדבר לא מקובל הגזמתם)
 IP: [ מחובר ]
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל אתה נראה לי לא הבנת מה שכתבתי אבל לא חשוב.
דייגי החסקות והצ'ינצולות (עכו וקישון) בני זונות כולם.
עוברים כל הזמן בכוונה קרוב לשובר כדי להפריע ולא פעם תפסו לנו חוטים,הם עושים את זה במפורש בכוונה.
שלא לדבר על הצ'ינצולות שנעמדות קרוב ולא זזות סתם ככה מה אין עוד מקום לעמוד בו דווקה מול וקרוב לשובר?
אותו הדבר צפונית לנהריה רואים את המז'רזרים ובאים בכוונה קרוב להפריע ולהבריח את הדגים.
הם חארות כולם ואני מאחל להם כל פעם שיתפוצץ להם מנוע ושיטבעו אמן ואני רוצה לראות שמישהו לידי ינסה לעזור להם אני מטביע אותו בעצמי.

הבנתי טוב מאוד מה שכתבתה ואתה צודק שאין אכיפה
אבל תבין גם עם יהיה אכיפה הדייגים שעוברים צמוד לחוף לא מוכרז אן שוברי גלים (במיוחד כניסות למעגנות )
לא עוברים על החוק ועם תהיה אכיפה הדבר היחידי שיאכפו זה את הדייגים שעומדים על המזח ומפריעים לסירות לבצע את עבודתם
ועוד דבר ביקשתי בתחילת הדיון לדבר בשפה יפה בוא לפחות נכבד את הפורום ולא נישתמש  בשפה מלוכלכת (תאמין לי אני גם יודע)
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום לכולם
ראשית כל למען לא יהיו ספקות,אני דייג מסחרי וחבר בעמותת דייגי ישראל
כרגע ראיתי את התשובות שלכם לעובדה הפשוטה שדקל חברי ציין,והיא שהחוק מתיר מפורשות
לדייג בעת עיסוקו בדייג כן להתקרב לחוף !
עכשיו,גם בדיון שהיה פה שנה שעברה,וגם בדיון לגבי הרפורמה העדכנית שפוגעת גם בנו וגם בכם
כתבתי מה דעתי על ההשתלחויות של חלקכם וגם על ההתנהגות הבלתי הולמת של חלק מהדייגים המסחריים
אמרתי שאם יש מספר ויש תיעוד של המעשה,אפשר להתלונן לגורמים האמונים על אכיפת החוק במדינה
בצורה מסודרת כמו כולנו,אפשר בנוסף להידבר עם דקל ואיתי ובמידה והדייג נמצא בעמותת דייגי ישראל הנושא יטופל במלוא הרצינות
במידה ואיננו בארגון אנוו עדיין נוקיע את המעשה אם נעשה בצורה בלתי חוקית.
בשבילנו דייגי ישראל הים הוא המשרד,ומקור הפרנסה שלנו,וכמו בכל מקום בעולם מכבדים את מי שמנסה להתפרנס ולהתקיים
זו חובה אנושית ומוסרית שלנו כבני אדם,ואתם חייבים להפנים שהדייג נמצא במלחמה 24/7  365 יום בשנה
וגם אם   אחוזים בודדים לא מתנהגים כראוי,אל תאשימו קהילה של מאות דייגים
לגבי האמירות  שדקל לא מבין,אז בוא אני אחדש לך,בישיבות ומפגשים דקל ואני כל הזמן מדברים על שיתוף פעולה עתידי
בין הספורטיביים והמסחריים,ועל כיבוד אחד אד את השני,אנחנו השגרירים שלכם  שם ואנו עושים כל מה שאפשר בקטע ההסברתי לקדם את ההידברות בינינו
במעשים של חלקיכם אתם פוגעים בתהליך הזה
לגבי אמירות שדייגים ימותו וייטבעו,דע לך שלארגון דייגי ישראל יש ייצוג משפטי ועורך דין שמלווה אותנו על כל צעד ושעל
וכל אמירה כזו בפורום של קהילה מהווה הסתה וייגרור איתו התייחסות בכל הכוח שעומד לרשותנו
אנו ממך,קח צעד אחורה  תהיה חכם ,תבלע את הרוק ותתנצל על האמירה הזו !
להתנצל כשטועים זו זכות וכבוד  
אל תגרום להסתה והרס של מערכת יחסים  עתידית בין הספורטיביים והמסחריים
גם ככה אנחנו נמצאים במלחמה מול גופים ממשלתיים ועמותות של מחבקי עצים שלא רואים לא אותכם ולא אותנו
כל ניצחון שלנו יעזור גם לכם
מלחמה אצלנו היא דרך חיים כל בוקר שעה שעה כשאנו נכסים לים,ואנחנו יודעים להילחם !
אוהב את כולכם

אלי שמחתי להכיר אותך אתה אחלה בן אדם עם נשמה זהב

למי שלא מכיר פליפר זהו אלי חן מאולגה 
אתה צודק בכל מה שרשמתה אבל אני מעדיף להגיע עם החברים להבנות בחברות (כמו שאנחנו יודעים שאפשר) ולא באיומים ועורכי דין (למרות שאני חושב שיש פה חברה שעוברים את הגבול ומקומם אתה יודע בדיוק איפה )
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #33 ב- : אפריל 20, 2016, 11:18:55 AM »
בעניין הזה דקל צודק נשמור על שפה נקיה , אחרת לא נגיע לשום מקום גם ככה לא נגיע לכלום , אבל השאלה שיש לי דקל לאן אתה מנסה להגיע בדיון הזה ?

Sent from my G7-L01 using Tapatalk
-------------------------------
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום לכולם

פליפר בוקר טוב

ראשית נעים להכיר , וטוב לדעת שהאיגוד שאתה חבר בו מתייחס בכל הרצינות לנושא הים

לענייננו .

אני מסכים עם רוב דברייך
אני כן חושב ששני ( או ארבעת , תלוי בנקודת המבט ) הצדדים , מסחרי ופנאי , יורים לעצמם ברגל במקרים מסויימים
בין אם ברשת ובין אם בהוצאת דגים קטנים מידי.

בסופו של יום , אם אכן יהיו תקנות אשר באמת ייטיבו עם הים מצד אחד, ועם כלל ציבור הדייגים מצד שני אזי אנחנו והדורות שאחרינו ירוויחו מכך.

אבל כל התקנות שבעולם לא יעזרו אם אין מי שיאכוף אותם.

מאחל לכולם המשך יום טוב וביעור חמץ קל סמיילי

זוהר

הים הוא החיים שלנו והפרנסה שלנו אנחנו מיתייחסים  לכל מה שקשור לים ברצינות ובכבוד והכוונה שלנו בסופו של יום הוא לעזור לים בכל מה שאנחנו יכולים
בנימה אישית יותר    יש לך אחלה ראש על הכתפיים  התגובה שלך מלמדת שאתה מבין טוב את העיניין  וכל הכבוד על העזרה לרפי
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל/פליפר
כמו בכל אוכלוסייה יש כאלו וכאלו
ישנם דייגי סירות ורשתות שפשוט עבריינים ( אני עומד מאחורי עמדה זאת )
החוצפה של לכסות מספר ( אני רוצה לראות מישהו שמכסה מספר ברכב לאן הוא מגיע ...)
זה שאין אכיפה לא אומר שהעבירה פעוטה... בנוסף יש גם המון דייגי סירות שיודעים לכבד ולא תשמע עליהם מילה
בסופו של יום זה הכל עיניין של בצע כסף ואחריות
אני בהחלט חושב שצריך להעיף מהים אחוז ניכר מדייגי הרשתות ( לא יבכה שלא יהיה להם פרנסה הם הביאו את זה על עצמם בבצע כסף )
לזרוק רשתות 10-15 מטר ולאסוף להקות של טרכונים שהשוק מוצף!!! ולהגיע למכירה של 5 שקל לקילו זה בצע כסף
זה להרוס לנו את הים את השבת את התחביב וגם הכי חשוב להרוס לעצמם את העסק

אני מקווה שיהיה פיקוח ושיטור ימי ( ואני מקווה שמי שנוהג בצורה שכזאת לא רק ירד מהים גם ישב כמה שנים טובות )

עכשיו אחרי הביקורת .... נכון יש גם דייגי חוף שהם זבלים לוקחים דגים קטנים / משתמשים בשיטות לא מקובלות כדי להוציא
להקות שלמות ... ואפילו זורקים את הזבל שלהם בכל הים ...
אבל גם הדייג המיץ של הזבל לא יפגע בכוונה בציוד של מישהו כמו דייגי רשתות

אתם מדברים איתנו על שיתוף פעולה??? אנחנו מאוד רחוקים משם
לפני הכל צריך להיות כבוד הדדי ...
רן כמו שאמרתה כמו בכל אוכלוסיה יש גם עבריינים גם אצלנו וגם אצלכם וכמו שאתם הייתם שמחים שתהיה אכיפה שתיפתר מהעבריינים כך גם אנחנו היינו שמחים ואפילו יותר (העבריינים האלה פוגעים לנו בפרנסה בסופו של יום )
באשר לכמות העבריינים אני בטוח שהמספר הרבה יותר קטן ממה שאתה חושב 
עכשיו זה שבשבלך  5שקל לא נחשב קח בחשבון שיש דייגים שב5 שקל האלה מאכילים את הילדים שלהם ועם לא יהיה להם את ה5 שקל לא יהיה לילדים מה לאכול כך שבצע כסף אין הישרדות זה מה שיש
תחפש בכל המדינה ולא תמצא דייג אחד עשיר  דייג זה בנשמה ולא בכסף
באשר לשיתוף פעולה תתפלא אנחנו יותר קרובים ממה שאתה חושב  ועצם הדיון הזה מראה לך כמה אנחנו כבר שם
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אני לא מאמין שיש מי שמוכן לבזבז את הזמן שלו בדיון המעוות הזה...
את זריית החול בעיניים שעושה דקל צריך לשטוף במים זורמים ולהתעלם.
בפורומים יש מושג שנקרא "טרול" ולאט לאט אני מתחיל לחשוד שמדובר כאן באחד כזה ...

חבל שאתה רואה את הדיון הזה כך
אם בכל פעם שיגשו לך יד לשלום תמשיך להתעלם ולהגיד זה לא אני זה הוא בסוף גם יד לשלום לא תקבל
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני אדבר מניסיוני האישי..
בזמן האחרון רק התחלתי ללכת לחופים
רוב הזמן הייתי דג רק במרינה, ושם שעוברת סירה לא נתפס כמעט אף פעם וואלה לא יודע
באמת רוב הסירות לא עושות בעיות בכלל...אבל חלק מהסירות דייג פשוט נצמדות לקיר כדי למשוך 50 חכות בו זמנית, למה ? מה עשינו לכם ?! לא פעם כמעט הייתה שם קטטה אפילו אחד הדייגים עלה על הסירה ופשוט כמעט פוצץ את הנהג שפתאום כמעט מת מפחד ! על הסירה הוא היה גיבור גדול בעוד אחס מהמקרים סירה הולכת וחוזרת במרינה (אין לה שום טעם וגם בעל הסירה אמר כי מגיע לכם) מה עשינו ?! אחד הדייגים פשוט הטיל לו על הסככה וקרע לו אותה עם המשקולת והוא נתן פול גז וברח
וזה רק קצה הקרחון
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום לכולם
ראשית כל למען לא יהיו ספקות,אני דייג מסחרי וחבר בעמותת דייגי ישראל
כרגע ראיתי את התשובות שלכם לעובדה הפשוטה שדקל חברי ציין,והיא שהחוק מתיר מפורשות
לדייג בעת עיסוקו בדייג כן להתקרב לחוף !
עכשיו,גם בדיון שהיה פה שנה שעברה,וגם בדיון לגבי הרפורמה העדכנית שפוגעת גם בנו וגם בכם
כתבתי מה דעתי על ההשתלחויות של חלקכם וגם על ההתנהגות הבלתי הולמת של חלק מהדייגים המסחריים
אמרתי שאם יש מספר ויש תיעוד של המעשה,אפשר להתלונן לגורמים האמונים על אכיפת החוק במדינה
בצורה מסודרת כמו כולנו,אפשר בנוסף להידבר עם דקל ואיתי ובמידה והדייג נמצא בעמותת דייגי ישראל הנושא יטופל במלוא הרצינות
במידה ואיננו בארגון אנוו עדיין נוקיע את המעשה אם נעשה בצורה בלתי חוקית.
בשבילנו דייגי ישראל הים הוא המשרד,ומקור הפרנסה שלנו,וכמו בכל מקום בעולם מכבדים את מי שמנסה להתפרנס ולהתקיים
זו חובה אנושית ומוסרית שלנו כבני אדם,ואתם חייבים להפנים שהדייג נמצא במלחמה 24/7  365 יום בשנה
וגם אם   אחוזים בודדים לא מתנהגים כראוי,אל תאשימו קהילה של מאות דייגים
לגבי האמירות  שדקל לא מבין,אז בוא אני אחדש לך,בישיבות ומפגשים דקל ואני כל הזמן מדברים על שיתוף פעולה עתידי
בין הספורטיביים והמסחריים,ועל כיבוד אחד אד את השני,אנחנו השגרירים שלכם  שם ואנו עושים כל מה שאפשר בקטע ההסברתי לקדם את ההידברות בינינו
במעשים של חלקיכם אתם פוגעים בתהליך הזה
לגבי אמירות שדייגים ימותו וייטבעו,דע לך שלארגון דייגי ישראל יש ייצוג משפטי ועורך דין שמלווה אותנו על כל צעד ושעל
וכל אמירה כזו בפורום של קהילה מהווה הסתה וייגרור איתו התייחסות בכל הכוח שעומד לרשותנו
אל תגרום להסתה והרס של מערכת יחסים  עתידית בין הספורטיביים והמסחריים
גם ככה אנחנו נמצאים במלחמה מול גופים ממשלתיים ועמותות של מחבקי עצים שלא רואים לא אותכם ולא אותנו
כל ניצחון שלנו יעזור גם לכם
מלחמה אצלנו היא דרך חיים כל בוקר שעה שעה כשאנו נכסים לים,ואנחנו יודעים להילחם !
אוהב את כולכם

פליפר נעים להכיר
הייתי שמח אם נדע מה שמך אישית מרגיש יותר נוח לפנות לאדם בשמו לשיקולך
לעניין הדיון
מסכים איתך שהים הוא מקור פרנסתם של הדייגים המסחריים
אבל הוא שיך לציבור רחב וגדול יותר שבתוכו נמצאים גם דייגים חובבים או ספורטיבים
כל אחד מהמגזרים מחפש בים משהוא אחר
אתם פרנסה
אנחנו קצת מרגוע לנפש
מבחינתי שני הדברים חשובים ובכדי שהם יוכלו להתקיים שני הצדדים חייבים לכבד אחד את השני
ושניהם חייבים לכבד את הים
מהדברים של דקל כותב נשמע כאילו הים שיך קודם למסחריים ואחר כך לכל השאר
קבל כמה ציטוטים מימה שכתב
יפה שעבר 10 פעמים הרי בסופו של יום זה העבודה שלו ואם ישאר במקום הדגים לא יקפצו לו לסירה נכון ?

כמו שאמרתי כבר בעבר עם אתה רואה סירה שמתקדמת לכיוון שלך הכי פשוט זה להרים את החוט ולחכות שתחלוף

שלא יהיו אשליות וכשסירה מפליגה בצמוד לחוף כולם רואים אותה  והדייגים על הסירה מצפים שיכבדו אותם וירימו את החוט

לעמוד בפתח של נמל שמשם ניכנסים ויוצאים סירות זה חוסר כבוד

עכשיו אני שואל ומה עם לכבד קצת גם את הדייגים הספורטיבים?
איזו סיבה יש לדייג ששט בחסקה שייט מנהלתי במהירות גבוהה לשוט דבקה צמוד לריף? אין אפשרות לעשות שייט מנהלתי 100 מ' מריף או שובר?
למה סירה שיוצאת מנמל עכו חייבת לשבור מיד ביציאה ימינה ולהיצמד לשובר שהמטרה שלה זה בכלל כניסה לעומק?
היה קורא משהוא אם הייתה נכנסת עוד 100 מ ואז שוברת ימינה?
ויש דוגמאות נוספות
הדיון התחיל בגלל הסרטון הזה בו רואים סירה שעומדת בקרבת ריף  מהדקה 1.30 של הסרטון עליו עומדים דייגים שכל עוונם הוא שהם מצאו כמה שעות זמן לנקות את הראש ולדאוג קצת לנפש
ברגע שאחד הדייגים זרק הם נתנו גז עלו לו על החוט גרמו לנזק של 300 שח ואז שברו ימינה ונכנסו לעומק
לא היה ניתן להמתין רגע?
לא היה ניתן לשבור ימינה כמה מטר לפני?
נגיד שהדייג טעה זו סיבה לעשות לו דבקה ולגרום לו נזק?
<a href="https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8</a>
אז חברי דייגי הסירות אם אתם מעוניינים לקבל כבוד אתם צרכים גם לתת כבוד הים שיך לכולם ולא רק לכם
הכבוד צריך להיות הדדי ולא התניה של קודם תכבדו אותנו דייגי הסירות ואז אנכנו נכבד אותכם
נכון שלא כל המסחריים נוהגים כך אבל לא מעט כן וחבל כי יש מקרים רבים בהם אנכנו נתקלים במעשים כאילו שנעשים בזדון ובכוונה בכדי להפריע ואף לגרום נזק
כשאתה רואה סירה שמגיעה אלך במהירות ואתה עם 3 חכות במים ויודע שאין לך סיכוי להוציא את כולם ומה שנשאר לך זה לצעוק ולנופף בידים בכדי לבקש קצת התחשבות ושינוי זמני של המסלול ובמקום זה אתה מקבל חיוך אצבע משולשת  וחכה אחת פחות במקרא הטוב או שלוש פחות במקרה הרע זה מעשה נבזי שנעשה בזדון ובחוסר רצון להתחשב
מקרים כאילו אנחנו חווים על בסיס קבוע ויום יומי

צור ידידי בגישה שלך לא צרכים להיות בכלל דייגים מיסחריים והים שייך לדייגים חובבים או ספורטיבים
ואני ישאל אותך שאלה למה אתה חושב שיש דבר כזה נסיעה מינהלתית  איפה אתה חי כל נסיעה בים עולה כסף ודלק וחייב לחפש דגים אחרת הם לא יקפצו לסירה עם כל כך מפריע לכם שאנחנו מחפשים את הדגים במקומות שהם נימצאים  אז אני יגיד לך הכי פשוט לך תדוג בברכת דגים שם תקבל אחלה ספורט  ואם אתה חובב ומעונין רק בשקט ודג פה דג שם צא למקומות שלא נחשבים לחמים מבחינת דגה   מקובל מה???
ובקשר לסירטון רואים בפירוש אך הוא זורק את הדמוי לפני החרטום של הסירה על מנת ליצור פרובוקציה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל - פליפר

היום יציאה לדייג בבוקר יש לי כמה שעות שאני יכול לצאת לדייג חופי , להיות מול הים הגדול

חכות קפה , ים נמוך מאוד זורק חכה ראשונה חכה שניה ויושב משום מקום מגיע סירה

לוקחת לי את כל החוטים ברולרים , מזל שאני עובד קלאץ פתוח עד הסוף ,אחרת כל החכות

שלי בים כולל רולרים , אומר להם למה קיבלתי תשובה יפה אצבע אמצעית , אתם רוצים שאנחנו

נתייחס לדייגי סירות או כבוד בגלל שאתם מפרנסים , מצטער ככה זה לא עובד , יותר מעצבן

שאני צריך לקפל את כל הציוד שלי כי כבר לא היה לי חשק לדוג חזרתי הביתה אחרי שעה ,

זה נראה לכם הגיוני כל מה שרציתי זה לצאת לדוג בכיף , כך נגמר יום דייג , אז למה .......

אתם באים לכאן לכתוב ולבלבל לנו את המוח שאתם בסדר , מי משלם לי על הנזק אתה דקל

או אולי פליפר הגדול ...... מצטער פליפר בכל מקום בעולם רוצים להוריד אותכם מהים על מה אתה מדבר

יש מקומות בעולם שמפוצצים לכם את הסירות לידע כללי , אתם בדיחה כאן באתר ,ועוד באים

וכותבים לנו אנחנו יש לנו עורך דין , הייתי שולח אותכם למקום רחוק ,רק לא נעים לכתוב את זה באתר .

ציטוט

בסופו של דבר לא רואה שיהיה לי שיחה כאן , אז אתם מוזמנים להמשיך לבלבל את המוח ........

רק אגיד לך כך בפעם הבאה תפסיק לנסות לאכול את כל הים קח חכה אחת ותחסוך את עוגמת הנפש
וזה שבכל העולם מנסים לעצור אותנו זה שטויות של מחבקי עצים גם את גידול הפרות ותרנגולים וכל מוצרי הבשר מנסים לעצור אותה קבוצה של טיבעונים מחבקי עצים  ומיבחינתם גם אותכם ה"ספורטיבים " צריך לעצור
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

קראתי כמה הודעות ראשונות וזה הספיק לי

״דיון״ (אם אפשר לקרוא לזה כך). מטופש ומיותר מהיסוד

אבל זה פורום אז נקבל

בכל מקרה, עצם זה שאתה מאשים את דייגי החוף בזה שהם זורקים בכוונה על הסירות זה מצחיק ואפילו לא שווה התייחסות

מה שמציק לי זה שאתה מאיים פה עם עורכי דין וכאלה אז תהיה רגוע ולנשום
אתה בא לבית שלנו אז אתה לא תאיים, בטח שמישהו לא עשה משהו שמצריך את זה.

תהיה לי בריא (שניכם)
צוות המורים! צוות המורים!
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל אתה לא מבין ,אה??
הים שלנו גוסס...עוד מעט נגיע לנקודת על חזור
מבחינה אקולוגית,דייג היתר מורגש בכל בעומקים
ובמיוחד בחוף.
הוחלט  שלא תדוגו בתקופת הרביה וכך יהיה....
לגבי פרנסה של אדם....על כל אדם יכולים ליפול גזירות
ופה הגזירות הם ביחס למעשים,כך שטוב לכם עם תחפשו
עבודה אחרת..
אותם דייגים שמצפצפים על הים צריך להכניס לכלא ולא רק
לסגור להם את הים...
בנתיים מי שיתקרב לי לחוט יקבל סלע לתוך הסירה ,..
ואם ינסה לרדת לחוף ,מבטיח שהוא לא חוזר לסירה
על שתי רגליים...כי בג'ונגל החזקים שולטים  קריצה
מי האכיל אותך בשטויות האלה שהים שלנו גוסס ?? הים שלנו מלא דגים וכל מי שאומר אחרת מדבר שטויות
והסיבה  האמיתית  למצב הדגה  הוא ___http://www.haaretz.co.il/news/science/1.1826479
כך שכב עברנו את נקודת האל חזור והסיבה היא ממש לא דייג יתר  ביחס להסטוריה היום יש הכי פחות דייגים ממה שהיה מעולם

אתה מוזמן לבדוק את חוקי הגונגל מתי שרק תגיד אני נמצא בנהריה (אחלה בית חולים יש לנו וזה אפילו ממש קרוב )
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #42 ב- : אפריל 20, 2016, 12:20:41 PM »
בעניין הזה דקל צודק נשמור על שפה נקיה , אחרת לא נגיע לשום מקום גם ככה לא נגיע לכלום , אבל השאלה שיש לי דקל לאן אתה מנסה להגיע בדיון הזה ?

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

אתה בסדר אתה בסדר

להבנה שלא הכל שחור ולבן וצריך גם להכיר את החוקים ולהפסיק לחפש אחד את השני
ללמוד להשתמש בשפה יפה ומתורבתת  ואם אפשר לעזור לפתור בעיות  אז קודם צריך להבין מהם הבעיות  ולדאוג לתקשורת על מנת שיהיה אפשר לעזור  הכל באהבה וכבוד הדדי תרצו או לא תרצו כולם בסוף עושים מה שעושים מאהבת הים  והים הוא מה שבאמת חשוב לנו  אתה בסדר
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אני אדבר מניסיוני האישי..
בזמן האחרון רק התחלתי ללכת לחופים
רוב הזמן הייתי דג רק במרינה, ושם שעוברת סירה לא נתפס כמעט אף פעם וואלה לא יודע
באמת רוב הסירות לא עושות בעיות בכלל...אבל חלק מהסירות דייג פשוט נצמדות לקיר כדי למשוך 50 חכות בו זמנית, למה ? מה עשינו לכם ?! לא פעם כמעט הייתה שם קטטה אפילו אחד הדייגים עלה על הסירה ופשוט כמעט פוצץ את הנהג שפתאום כמעט מת מפחד ! על הסירה הוא היה גיבור גדול בעוד אחס מהמקרים סירה הולכת וחוזרת במרינה (אין לה שום טעם וגם בעל הסירה אמר כי מגיע לכם) מה עשינו ?! אחד הדייגים פשוט הטיל לו על הסככה וקרע לו אותה עם המשקולת והוא נתן פול גז וברח
וזה רק קצה הקרחון

קודם כל בוא נבהיר דבר אחד מרינה היא הבית של סירות הדייג ושל הדייגים  ולפי החוק היבש לאף אחד אסור לדוג בשטח המרינה
אכשיו  אני יספר לך מה עשיתם נכנסתם לבית של הדייג  ואפילו טיפת כבוד של להרים את החוט בזמן שהוא נכנס או יוצא מהבית  לא נתתם לו ויותר מזה אפילו גרמתם לו נזק בבית שלו ואמרתם לו שהוא פולש (למרות שיש לא רשיון לעשות מה שעושה ולמרות שהוא משלם על עגינה ) אכשיו מספיק דייג ספורטבי אחד בשביל להרוס לכל השאר ובדיוק אותו דבר לדייגים המיסחריים  מספיק דייג אחד כדי להרוס
המטרה שלי היא להסביר לכם שאותו דייג נימצה  גם אצלנו וגם אצלכם ולא אנחנו ולא אתם רוצים דייגים מסוג זה
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

שלום לכולם

פליפר בוקר טוב

ראשית נעים להכיר , וטוב לדעת שהאיגוד שאתה חבר בו מתייחס בכל הרצינות לנושא הים

לענייננו .

אני מסכים עם רוב דברייך
אני כן חושב ששני ( או ארבעת , תלוי בנקודת המבט ) הצדדים , מסחרי ופנאי , יורים לעצמם ברגל במקרים מסויימים
בין אם ברשת ובין אם בהוצאת דגים קטנים מידי.

בסופו של יום , אם אכן יהיו תקנות אשר באמת ייטיבו עם הים מצד אחד, ועם כלל ציבור הדייגים מצד שני אזי אנחנו והדורות שאחרינו ירוויחו מכך.

אבל כל התקנות שבעולם לא יעזרו אם אין מי שיאכוף אותם.

מאחל לכולם המשך יום טוב וביעור חמץ קל סמיילי

זוהר

הים הוא החיים שלנו והפרנסה שלנו אנחנו מיתייחסים  לכל מה שקשור לים ברצינות ובכבוד והכוונה שלנו בסופו של יום הוא לעזור לים בכל מה שאנחנו יכולים
בנימה אישית יותר    יש לך אחלה ראש על הכתפיים  התגובה שלך מלמדת שאתה מבין טוב את העיניין  וכל הכבוד על העזרה לרפי

אם נתייחס לשורש העניין , הרי שכולנו בעד אותה התוצאה.
ההבדל הוא בדרך.
אני לא חושב שהים שייך למסחריים , ספורטיביים, גריאטרים או חברי פעוטון דליה ברמת אי-שם.
הים שייך לכלל האזרחים באשר הם.
אם זה היה תלוי בי הייתי משנה את התקנות כך שתיווצר רצועת בטחון של 150 ( באיחוד האירופאי זה 300 מטר ) מטר בה לא תותר כל שיטת דיג למעט חכה מהחוף ו/או חכה מסירה שמספר הקרסים היוצאים המחוט הראשי שלה אינו עולה על שלושה.
רצועה זו תבטיח שני דברים:
1. שאותם דגים שבאים לחוף לעונת הרבייה יוכלו לעשות זאת ללא הפרעה ממשית , ולא , דייג עם חכה מהחוף הוא לא הפרעה ממשית.
2. אותם דייגים מסחריים יוכלו להנות מפרות הרבייה כאשר אותם דגיגים יגדלו וייצאו אל הים הפתוח

מבחינת סעיף 2 זה יצירך לימוד זמנים ע"י אותם הדייגים המסחריים כדי לדעת מתי אותם דגיגים גדלו מספיק והחלו לצאת מעבר לרצועת הבטחון.

האם זה ישפיע עליכם הדייגים המסחריים?
בטווח הקצר בוודאי , אולם בטווח הארוך אתם תהנו משלל איכותי יותר.

זוהר
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] 4 5 6 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for