דקל תעשה טובה ותתחיל להעריך קצת יותר את החברים פה
משום מה נראה לי שאתה חושב שכולם אהבלים
עם כל הכבוד לחוקים שהעלת הים שיך לכולם כולל לדיגים הספורטיבים/חובבנים
כשיש דייג בשטח אני מצפה שיכבדו אותו ולא יפריעו לו לא בעבודה ולא בתחביב
כשאני מגיע לנקודה ויש בה דייגים אני לא נדחף בינהם ומפריע להם
אני מצפה שכך ינהגו כלפי
בסרטון שהעלה ארז רואים בברור איך אותה סירה תופרת את קו הריף מרחק מטרים ספורים מימנו מבלי להתחשב לרגע באותם דייגים שקמו מקדם ובסך הכול בקשו לזכות בכמה שעות של שלווה ורוגע
חוסר ההתחשבות שלהם הוא כזה גדול שגם לא מעניין אותם לנזק שהם גורמים לציוד יקר שאותם דייגים רכשו במיטב כספם
אותה סירה שעמדה בצד ימין של התמונה ופתחה בשייט מהיר מיד לאחר שארז זרק בקלות היתה יכולה לשבור ימיני כמה מטרים לפני ולהימנע מעליה על החוט וגרימת נזק של 300 ש''ח
אבל למה להתחשב ?
מילה הם היו עסוקים בדייג אבל אחרי שלקחו לארז את החוט הם המשיכו לעומק
אם זה לא איה במכוון אז מה זה?
לגבי המספרים המכוסים נראה לי ששוב אתה מתמם וחושב שאנכנו אהבלים
איסור הדייג נכנס לפני שבועיים שלושה
את עניין הסתרת המספרים אני וחברי רואים כבר מספר שנים כך שאין לכך שום קשר לאיסור והסיבה היחידה לכך זה שהם בצורה שיטתית ועקבית מצפצפים על החוקים ומבצעים עברות על בסיס יום יומי ובכדי שלא יכלו לתעד אותם מהחוף הם מסתירים את המספרים
ואם כל הכבוד לרצון והצורך להתפרנס לעשות את זה בדרך של עברה זה פסול
שלושה שבועות לפני החג הבוס שלי יוציא אותי לחופשה ללא תשלום של חודשיים אז אני ילך לגנוב או לשדוד?
יש דרך להתמודד עם דברים
בטוח שלא על ידי עברה על החוק
בקיצור דייגי הסירות חושבים שבגלל שהים הוא מקור פרנסתם יש להם בעלות על הים והם יכולים לעשות בו כרצונם כולל למנוע מאנשים אחרים להנות ממשאב ששיך לכולם
צור נראה לי שאני מעריך את החברים אפילו יותר ממך ומשתדל לענות עיניני למי שמקשיב ומי שלא מעונין להקשיב בעיה שלו כל זמן שהוא לא משמיץ הכל טוב משום מה נראה לי שאתה חושב שכולם אהבלים
עם כל הכבוד לחוקים שהעלת הים שיך לכולם כולל לדיגים הספורטיבים/חובבנים
כשיש דייג בשטח אני מצפה שיכבדו אותו ולא יפריעו לו לא בעבודה ולא בתחביב
כשאני מגיע לנקודה ויש בה דייגים אני לא נדחף בינהם ומפריע להם
אני מצפה שכך ינהגו כלפי
בסרטון שהעלה ארז רואים בברור איך אותה סירה תופרת את קו הריף מרחק מטרים ספורים מימנו מבלי להתחשב לרגע באותם דייגים שקמו מקדם ובסך הכול בקשו לזכות בכמה שעות של שלווה ורוגע
חוסר ההתחשבות שלהם הוא כזה גדול שגם לא מעניין אותם לנזק שהם גורמים לציוד יקר שאותם דייגים רכשו במיטב כספם
אותה סירה שעמדה בצד ימין של התמונה ופתחה בשייט מהיר מיד לאחר שארז זרק בקלות היתה יכולה לשבור ימיני כמה מטרים לפני ולהימנע מעליה על החוט וגרימת נזק של 300 ש''ח
אבל למה להתחשב ?
מילה הם היו עסוקים בדייג אבל אחרי שלקחו לארז את החוט הם המשיכו לעומק
אם זה לא איה במכוון אז מה זה?
לגבי המספרים המכוסים נראה לי ששוב אתה מתמם וחושב שאנכנו אהבלים
איסור הדייג נכנס לפני שבועיים שלושה
את עניין הסתרת המספרים אני וחברי רואים כבר מספר שנים כך שאין לכך שום קשר לאיסור והסיבה היחידה לכך זה שהם בצורה שיטתית ועקבית מצפצפים על החוקים ומבצעים עברות על בסיס יום יומי ובכדי שלא יכלו לתעד אותם מהחוף הם מסתירים את המספרים
ואם כל הכבוד לרצון והצורך להתפרנס לעשות את זה בדרך של עברה זה פסול
שלושה שבועות לפני החג הבוס שלי יוציא אותי לחופשה ללא תשלום של חודשיים אז אני ילך לגנוב או לשדוד?
יש דרך להתמודד עם דברים
בטוח שלא על ידי עברה על החוק
בקיצור דייגי הסירות חושבים שבגלל שהים הוא מקור פרנסתם יש להם בעלות על הים והם יכולים לעשות בו כרצונם כולל למנוע מאנשים אחרים להנות ממשאב ששיך לכולם
אני מסכים שהים שייך לכולם אבל גם הכביש שייך ואני לא רואה אף אחד קופץ לפני רכב ואחרי זה מתלונן הוא דרס אותי הסירות האלה עברו בצמוד לחוף משחר הימים ויעברו צמוד לחוף עד אין סוף ושום רפורמה לא תשנה את זה כי זה לא קשור בכלל לרפורמה וזה כל המהות של דייג חופי אז שלא יהיו אשליות וכשסירה מפליגה בצמוד לחוף כולם רואים אותה והדייגים על הסירה מצפים שיכבדו אותם וירימו את החוט ואם תזרוק חוט מטרים ספורים לפני חרטום של סירה זה כשלעצמו מראה על זילזול ואל תצפה שבעל הסירה יפגין לך כבוד

ספר לנו מה בדיוק קרא