בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  לידיעת הדייגים שמתלוננים על קירבת סירות דייג לחוף
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: לידיעת הדייגים שמתלוננים על קירבת סירות דייג לחוף  (נקרא 15302 פעמים) הדפסה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

דקל תעשה טובה ותתחיל להעריך קצת יותר את החברים פה
משום מה נראה לי שאתה חושב שכולם אהבלים
עם כל הכבוד לחוקים שהעלת הים שיך לכולם כולל לדיגים הספורטיבים/חובבנים
כשיש דייג בשטח אני מצפה שיכבדו אותו ולא יפריעו לו לא בעבודה ולא בתחביב
כשאני מגיע לנקודה ויש בה דייגים אני לא נדחף בינהם ומפריע להם
אני מצפה שכך ינהגו כלפי
בסרטון שהעלה ארז רואים בברור איך אותה סירה תופרת את קו הריף מרחק מטרים ספורים מימנו מבלי להתחשב לרגע באותם דייגים שקמו מקדם ובסך הכול בקשו לזכות בכמה שעות של שלווה ורוגע
חוסר ההתחשבות שלהם הוא כזה גדול שגם לא מעניין אותם לנזק שהם גורמים לציוד יקר שאותם דייגים רכשו במיטב כספם
אותה סירה שעמדה בצד ימין של התמונה ופתחה בשייט מהיר מיד לאחר שארז זרק בקלות היתה יכולה לשבור ימיני כמה מטרים לפני ולהימנע מעליה על החוט וגרימת נזק של 300 ש''ח
אבל למה להתחשב ?
מילה הם היו עסוקים בדייג אבל אחרי שלקחו לארז את החוט הם המשיכו לעומק
אם זה לא איה במכוון אז מה זה?
לגבי המספרים המכוסים נראה לי ששוב אתה מתמם וחושב שאנכנו אהבלים
איסור הדייג נכנס לפני שבועיים שלושה
את עניין הסתרת המספרים אני וחברי רואים כבר מספר שנים כך שאין לכך שום קשר לאיסור והסיבה היחידה לכך זה שהם בצורה שיטתית ועקבית מצפצפים על החוקים ומבצעים עברות על בסיס יום יומי ובכדי שלא יכלו לתעד אותם מהחוף הם מסתירים את המספרים
ואם כל הכבוד לרצון והצורך להתפרנס לעשות את זה בדרך של עברה זה פסול
שלושה שבועות לפני החג הבוס שלי יוציא אותי לחופשה ללא תשלום של חודשיים אז אני ילך לגנוב או לשדוד?
יש דרך להתמודד עם דברים
בטוח שלא על ידי עברה על החוק
בקיצור דייגי הסירות חושבים שבגלל שהים הוא מקור פרנסתם יש להם בעלות על הים והם יכולים לעשות בו כרצונם כולל למנוע מאנשים אחרים להנות ממשאב ששיך לכולם

צור נראה לי שאני מעריך את החברים אפילו יותר ממך  ומשתדל לענות עיניני למי שמקשיב ומי שלא מעונין להקשיב בעיה שלו כל זמן שהוא לא משמיץ הכל טוב
אני מסכים שהים שייך לכולם אבל גם הכביש שייך ואני לא רואה אף אחד קופץ לפני רכב ואחרי זה מתלונן הוא דרס אותי הסירות האלה עברו בצמוד לחוף משחר הימים ויעברו צמוד לחוף עד אין סוף ושום רפורמה לא תשנה את זה כי זה לא קשור בכלל לרפורמה וזה כל המהות של דייג חופי אז שלא יהיו אשליות וכשסירה מפליגה בצמוד לחוף כולם רואים אותה  והדייגים על הסירה מצפים שיכבדו אותם וירימו את החוט ואם תזרוק חוט מטרים ספורים לפני חרטום של סירה זה כשלעצמו מראה על זילזול ואל תצפה שבעל הסירה יפגין לך כבוד
 IP: [ מחובר ]
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

ובכלליות אני מתכנן לשמור תמונות של סירות מצולמות עוברות על החוק ואני ידע להשיג את המספרים בסופו של דבר ונעשה דיווח מסודר ונדאג להוריד אותם מהים לצמיתות
כמו שנאמר לכל שבת יש מוצאי שבת ...

אתה מוזמן לנסות אבל עם תוכל רק לספר לנו מהי בדיוק העבירה שאתה מדבר עליה??
לכל שבת יש מוצאי שבת והגלגל הוא עגול 
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אין ספק שלא כולם בקיאים בחוק ויש לא מעט שולפים מהמותן מתוך מרות לראות סירה קרובה לחוף העוסקת בדיג ולא מבינים שמותר לה לפי חוק (כל עוד לא חוף רחצה או עם מגבלה כלשהיא). מצד שני, להוריד רשתות בכניסה למזחים ושמורות טבע וכו זה עבריינות..

אני בגישה של לא להקצין ולא ליצור פלגים ברמה האישית. אפשר להתנגד לחוק זה או אחר ולבקש רפורמה נגד צד כלשהו אבל לא להסתכסך בים גורם נגד האחר..

פעם נתקעתי בים בלי דלק ודייג רשתות בא אלי במיוחד מהחוף עם דלק..מאז אותו איש יקר הוא חבר יקר..כך זה צריך להיות..

סאמח אני אוהב את הגישה שלך אני באותו דעה
בסופו של יום בים כונו אחים וכשיורד גשם כולם נירטבים 
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אין ספק שלא כולם בקיאים בחוק ויש לא מעט שולפים מהמותן מתוך מרות לראות סירה קרובה לחוף העוסקת בדיג ולא מבינים שמותר לה לפי חוק (כל עוד לא חוף רחצה או עם מגבלה כלשהיא). מצד שני, להוריד רשתות בכניסה למזחים ושמורות טבע וכו זה עבריינות..

אני בגישה של לא להקצין ולא ליצור פלגים ברמה האישית. אפשר להתנגד לחוק זה או אחר ולבקש רפורמה נגד צד כלשהו אבל לא להסתכסך בים גורם נגד האחר..

פעם נתקעתי בים בלי דלק ודייג רשתות בא אלי במיוחד מהחוף עם דלק..מאז אותו איש יקר הוא חבר יקר..כך זה צריך להיות..
מה שאתה אומר זה לכבד אחד את השני
אבל מה שרואים בשטח זה חוסר כבוד מצד דייגי הסירות
לשוט 15 מ' מריף שעומדים עליו דיגים חובבנים להפריע להם ולגרום להם נזק זה חוסר כבוד
לצאת מהמרינה בעכו ולשבור מיד ימינה 10 מ' מהשובר ולהרוס לעשרות דייגים את הקצת הנאה שהם בקשו להסיג לעצמם באותו יום זה חוסר כבוד
ויש עוד דוגמאות רבות אחרות
לראות סירה מתקרבת עלייך וליזרוק חוט לאמצע המסלול זה חוסר כבוד במיוחד כשאתה יודע שמותר לה להפליג 15 מטר מהחוף
לעמוד בפתח של נמל שמשם ניכנסים ויוצאים סירות זה חוסר כבוד
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

גם לי לקחת חוט  פלדה של 20 מטר לחבר כל קצה לבקבוק ריק ולהמתין שהסירה תעבור מולי  והכל יסתבך לה במנוע זה חוקי לגמריי
נמאס להיות ילדים טובים נתחיל להחזיר להם בכיס
יחס גורר יחס

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שבמקרה הטוב זה תיק פלילי על גרימת נזק בזדון ותביעה על סכום הנזק
במקרה הרע הדייגים יתפסו אותך ויעשו ממך דוגמה  סכנה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

ובכלליות אני מתכנן לשמור תמונות של סירות מצולמות עוברות על החוק ואני ידע להשיג את המספרים בסופו של דבר ונעשה דיווח מסודר ונדאג להוריד אותם מהים לצמיתות
כמו שנאמר לכל שבת יש מוצאי שבת ...

בס"ד

רן,
לאיש מחשבים שהוא מיומן יכול ללא ספק לגלות את המספרים שמנסים להסתיר...
זה בכלל לא קשה וגם לא לוקח הרבה זמן לביצוע.
השאלה מה יקרה אם יהיה את המספר... מגישים תלונה, ואז מה?
יש מי שבאמת יגיב לזה ברצינות???

אתה מוזמן לנסות  ספר לנו מה בדיוק קרא  callme לא מדברת...
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

דקל גם לי ( כמו לסירה ) מותר לנסוע בכביש ליד מעבר חצייה
אבל אני צריך לנהוג שם בזהירות ולעצור במקרה הצורך ולא לדרוס מי שעובר כי מותר לי להיות שם ....

בכלליות זה הגישה שמעצבנת כל כך דייגים חובבים מותר מגיע לי ואני יעשה מה שאני רוצה!!
חוץ מחוק יבש יש עיניין של כבוד בין אנשים ולכבד את מי שחי איתך וחולק איתך את הים וכבר עשור שדייגי הרשתות זורקים עלינו

כבר היו מקרים שאנשים מהחוף משכו את הרשת החוצה
המצב עכשיו הוא לא נסבל אולי צריך להתחיל לעשות מעשה קיצוני....( להגיש תלונות אישיות נגדם ונגד העסקים שלהם על פגיעה ברכוש להציף אותם תביעות קטנות ) ממש על כל דמוי לתבוע ( לא נזכה נכון אבל נטרטר להם את החיים )
הבעיה שרוב דייגי הרשתות פועלים יותר כמו עבריינים מאשר כדייגים
לוקחים איתם נשק ומאיימים באלימות פשוט גונבים לנו את הים בכוח

-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

דקל אתה נראה לי לא הבנת מה שכתבתי אבל לא חשוב.
דייגי החסקות והצ'ינצולות (עכו וקישון) בני זונות כולם.
עוברים כל הזמן בכוונה קרוב לשובר כדי להפריע ולא פעם תפסו לנו חוטים,הם עושים את זה במפורש בכוונה.
שלא לדבר על הצ'ינצולות שנעמדות קרוב ולא זזות סתם ככה מה אין עוד מקום לעמוד בו דווקה מול וקרוב לשובר?
אותו הדבר צפונית לנהריה רואים את המז'רזרים ובאים בכוונה קרוב להפריע ולהבריח את הדגים.
הם חארות כולם ואני מאחל להם כל פעם שיתפוצץ להם מנוע ושיטבעו אמן ואני רוצה לראות שמישהו לידי ינסה לעזור להם אני מטביע אותו בעצמי.
פליפר
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום לכולם
ראשית כל למען לא יהיו ספקות,אני דייג מסחרי וחבר בעמותת דייגי ישראל
כרגע ראיתי את התשובות שלכם לעובדה הפשוטה שדקל חברי ציין,והיא שהחוק מתיר מפורשות
לדייג בעת עיסוקו בדייג כן להתקרב לחוף !
עכשיו,גם בדיון שהיה פה שנה שעברה,וגם בדיון לגבי הרפורמה העדכנית שפוגעת גם בנו וגם בכם
כתבתי מה דעתי על ההשתלחויות של חלקכם וגם על ההתנהגות הבלתי הולמת של חלק מהדייגים המסחריים
אמרתי שאם יש מספר ויש תיעוד של המעשה,אפשר להתלונן לגורמים האמונים על אכיפת החוק במדינה
בצורה מסודרת כמו כולנו,אפשר בנוסף להידבר עם דקל ואיתי ובמידה והדייג נמצא בעמותת דייגי ישראל הנושא יטופל במלוא הרצינות
במידה ואיננו בארגון אנוו עדיין נוקיע את המעשה אם נעשה בצורה בלתי חוקית.
בשבילנו דייגי ישראל הים הוא המשרד,ומקור הפרנסה שלנו,וכמו בכל מקום בעולם מכבדים את מי שמנסה להתפרנס ולהתקיים
זו חובה אנושית ומוסרית שלנו כבני אדם,ואתם חייבים להפנים שהדייג נמצא במלחמה 24/7  365 יום בשנה
וגם אם   אחוזים בודדים לא מתנהגים כראוי,אל תאשימו קהילה של מאות דייגים
לגבי האמירות  שדקל לא מבין,אז בוא אני אחדש לך,בישיבות ומפגשים דקל ואני כל הזמן מדברים על שיתוף פעולה עתידי
בין הספורטיביים והמסחריים,ועל כיבוד אחד אד את השני,אנחנו השגרירים שלכם  שם ואנו עושים כל מה שאפשר בקטע ההסברתי לקדם את ההידברות בינינו
במעשים של חלקיכם אתם פוגעים בתהליך הזה
לגבי אמירות שדייגים ימותו וייטבעו,דע לך שלארגון דייגי ישראל יש ייצוג משפטי ועורך דין שמלווה אותנו על כל צעד ושעל
וכל אמירה כזו בפורום של קהילה מהווה הסתה וייגרור איתו התייחסות בכל הכוח שעומד לרשותנו
אנו ממך,קח צעד אחורה  תהיה חכם ,תבלע את הרוק ותתנצל על האמירה הזו !
להתנצל כשטועים זו זכות וכבוד  
אל תגרום להסתה והרס של מערכת יחסים  עתידית בין הספורטיביים והמסחריים
גם ככה אנחנו נמצאים במלחמה מול גופים ממשלתיים ועמותות של מחבקי עצים שלא רואים לא אותכם ולא אותנו
כל ניצחון שלנו יעזור גם לכם
מלחמה אצלנו היא דרך חיים כל בוקר שעה שעה כשאנו נכסים לים,ואנחנו יודעים להילחם !
אוהב את כולכם

TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

שלום לכולם

פליפר בוקר טוב

ראשית נעים להכיר , וטוב לדעת שהאיגוד שאתה חבר בו מתייחס בכל הרצינות לנושא הים

לענייננו .

אני מסכים עם רוב דברייך
אני כן חושב ששני ( או ארבעת , תלוי בנקודת המבט ) הצדדים , מסחרי ופנאי , יורים לעצמם ברגל במקרים מסויימים
בין אם ברשת ובין אם בהוצאת דגים קטנים מידי.

בסופו של יום , אם אכן יהיו תקנות אשר באמת ייטיבו עם הים מצד אחד, ועם כלל ציבור הדייגים מצד שני אזי אנחנו והדורות שאחרינו ירוויחו מכך.

אבל כל התקנות שבעולם לא יעזרו אם אין מי שיאכוף אותם.

מאחל לכולם המשך יום טוב וביעור חמץ קל סמיילי

זוהר
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

דקל/פליפר
כמו בכל אוכלוסייה יש כאלו וכאלו
ישנם דייגי סירות ורשתות שפשוט עבריינים ( אני עומד מאחורי עמדה זאת )
החוצפה של לכסות מספר ( אני רוצה לראות מישהו שמכסה מספר ברכב לאן הוא מגיע ...)
זה שאין אכיפה לא אומר שהעבירה פעוטה... בנוסף יש גם המון דייגי סירות שיודעים לכבד ולא תשמע עליהם מילה
בסופו של יום זה הכל עיניין של בצע כסף ואחריות
אני בהחלט חושב שצריך להעיף מהים אחוז ניכר מדייגי הרשתות ( לא יבכה שלא יהיה להם פרנסה הם הביאו את זה על עצמם בבצע כסף )
לזרוק רשתות 10-15 מטר ולאסוף להקות של טרכונים שהשוק מוצף!!! ולהגיע למכירה של 5 שקל לקילו זה בצע כסף
זה להרוס לנו את הים את השבת את התחביב וגם הכי חשוב להרוס לעצמם את העסק

אני מקווה שיהיה פיקוח ושיטור ימי ( ואני מקווה שמי שנוהג בצורה שכזאת לא רק ירד מהים גם ישב כמה שנים טובות )

עכשיו אחרי הביקורת .... נכון יש גם דייגי חוף שהם זבלים לוקחים דגים קטנים / משתמשים בשיטות לא מקובלות כדי להוציא
להקות שלמות ... ואפילו זורקים את הזבל שלהם בכל הים ...
אבל גם הדייג המיץ של הזבל לא יפגע בכוונה בציוד של מישהו כמו דייגי רשתות

אתם מדברים איתנו על שיתוף פעולה??? אנחנו מאוד רחוקים משם
לפני הכל צריך להיות כבוד הדדי ...
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

אני לא מאמין שיש מי שמוכן לבזבז את הזמן שלו בדיון המעוות הזה...
את זריית החול בעיניים שעושה דקל צריך לשטוף במים זורמים ולהתעלם.
בפורומים יש מושג שנקרא "טרול" ולאט לאט אני מתחיל לחשוד שמדובר כאן באחד כזה ...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

שלום לכולם
ראשית כל למען לא יהיו ספקות,אני דייג מסחרי וחבר בעמותת דייגי ישראל
כרגע ראיתי את התשובות שלכם לעובדה הפשוטה שדקל חברי ציין,והיא שהחוק מתיר מפורשות
לדייג בעת עיסוקו בדייג כן להתקרב לחוף !
עכשיו,גם בדיון שהיה פה שנה שעברה,וגם בדיון לגבי הרפורמה העדכנית שפוגעת גם בנו וגם בכם
כתבתי מה דעתי על ההשתלחויות של חלקכם וגם על ההתנהגות הבלתי הולמת של חלק מהדייגים המסחריים
אמרתי שאם יש מספר ויש תיעוד של המעשה,אפשר להתלונן לגורמים האמונים על אכיפת החוק במדינה
בצורה מסודרת כמו כולנו,אפשר בנוסף להידבר עם דקל ואיתי ובמידה והדייג נמצא בעמותת דייגי ישראל הנושא יטופל במלוא הרצינות
במידה ואיננו בארגון אנוו עדיין נוקיע את המעשה אם נעשה בצורה בלתי חוקית.
בשבילנו דייגי ישראל הים הוא המשרד,ומקור הפרנסה שלנו,וכמו בכל מקום בעולם מכבדים את מי שמנסה להתפרנס ולהתקיים
זו חובה אנושית ומוסרית שלנו כבני אדם,ואתם חייבים להפנים שהדייג נמצא במלחמה 24/7  365 יום בשנה
וגם אם   אחוזים בודדים לא מתנהגים כראוי,אל תאשימו קהילה של מאות דייגים
לגבי האמירות  שדקל לא מבין,אז בוא אני אחדש לך,בישיבות ומפגשים דקל ואני כל הזמן מדברים על שיתוף פעולה עתידי
בין הספורטיביים והמסחריים,ועל כיבוד אחד אד את השני,אנחנו השגרירים שלכם  שם ואנו עושים כל מה שאפשר בקטע ההסברתי לקדם את ההידברות בינינו
במעשים של חלקיכם אתם פוגעים בתהליך הזה
לגבי אמירות שדייגים ימותו וייטבעו,דע לך שלארגון דייגי ישראל יש ייצוג משפטי ועורך דין שמלווה אותנו על כל צעד ושעל
וכל אמירה כזו בפורום של קהילה מהווה הסתה וייגרור איתו התייחסות בכל הכוח שעומד לרשותנו
אל תגרום להסתה והרס של מערכת יחסים  עתידית בין הספורטיביים והמסחריים
גם ככה אנחנו נמצאים במלחמה מול גופים ממשלתיים ועמותות של מחבקי עצים שלא רואים לא אותכם ולא אותנו
כל ניצחון שלנו יעזור גם לכם
מלחמה אצלנו היא דרך חיים כל בוקר שעה שעה כשאנו נכסים לים,ואנחנו יודעים להילחם !
אוהב את כולכם

פליפר נעים להכיר
הייתי שמח אם נדע מה שמך אישית מרגיש יותר נוח לפנות לאדם בשמו לשיקולך
לעניין הדיון
מסכים איתך שהים הוא מקור פרנסתם של הדייגים המסחריים
אבל הוא שיך לציבור רחב וגדול יותר שבתוכו נמצאים גם דייגים חובבים או ספורטיבים
כל אחד מהמגזרים מחפש בים משהוא אחר
אתם פרנסה
אנחנו קצת מרגוע לנפש
מבחינתי שני הדברים חשובים ובכדי שהם יוכלו להתקיים שני הצדדים חייבים לכבד אחד את השני
ושניהם חייבים לכבד את הים
מהדברים של דקל כותב נשמע כאילו הים שיך קודם למסחריים ואחר כך לכל השאר
קבל כמה ציטוטים מימה שכתב
יפה שעבר 10 פעמים הרי בסופו של יום זה העבודה שלו ואם ישאר במקום הדגים לא יקפצו לו לסירה נכון ?

כמו שאמרתי כבר בעבר עם אתה רואה סירה שמתקדמת לכיוון שלך הכי פשוט זה להרים את החוט ולחכות שתחלוף

שלא יהיו אשליות וכשסירה מפליגה בצמוד לחוף כולם רואים אותה  והדייגים על הסירה מצפים שיכבדו אותם וירימו את החוט

לעמוד בפתח של נמל שמשם ניכנסים ויוצאים סירות זה חוסר כבוד

עכשיו אני שואל ומה עם לכבד קצת גם את הדייגים הספורטיבים?
איזו סיבה יש לדייג ששט בחסקה שייט מנהלתי במהירות גבוהה לשוט דבקה צמוד לריף? אין אפשרות לעשות שייט מנהלתי 100 מ' מריף או שובר?
למה סירה שיוצאת מנמל עכו חייבת לשבור מיד ביציאה ימינה ולהיצמד לשובר שהמטרה שלה זה בכלל כניסה לעומק?
היה קורא משהוא אם הייתה נכנסת עוד 100 מ ואז שוברת ימינה?
ויש דוגמאות נוספות
הדיון התחיל בגלל הסרטון הזה בו רואים סירה שעומדת בקרבת ריף  מהדקה 1.30 של הסרטון עליו עומדים דייגים שכל עוונם הוא שהם מצאו כמה שעות זמן לנקות את הראש ולדאוג קצת לנפש
ברגע שאחד הדייגים זרק הם נתנו גז עלו לו על החוט גרמו לנזק של 300 שח ואז שברו ימינה ונכנסו לעומק
לא היה ניתן להמתין רגע?
לא היה ניתן לשבור ימינה כמה מטר לפני?
נגיד שהדייג טעה זו סיבה לעשות לו דבקה ולגרום לו נזק?
<a href="https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8</a>
אז חברי דייגי הסירות אם אתם מעוניינים לקבל כבוד אתם צרכים גם לתת כבוד הים שיך לכולם ולא רק לכם
הכבוד צריך להיות הדדי ולא התניה של קודם תכבדו אותנו דייגי הסירות ואז אנכנו נכבד אותכם
נכון שלא כל המסחריים נוהגים כך אבל לא מעט כן וחבל כי יש מקרים רבים בהם אנכנו נתקלים במעשים כאילו שנעשים בזדון ובכוונה בכדי להפריע ואף לגרום נזק
כשאתה רואה סירה שמגיעה אלך במהירות ואתה עם 3 חכות במים ויודע שאין לך סיכוי להוציא את כולם ומה שנשאר לך זה לצעוק ולנופף בידים בכדי לבקש קצת התחשבות ושינוי זמני של המסלול ובמקום זה אתה מקבל חיוך אצבע משולשת  וחכה אחת פחות במקרא הטוב או שלוש פחות במקרה הרע זה מעשה נבזי שנעשה בזדון ובחוסר רצון להתחשב
מקרים כאילו אנחנו חווים על בסיס קבוע ויום יומי

MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דקל - פליפר

היום יציאה לדייג בבוקר יש לי כמה שעות שאני יכול לצאת לדייג חופי , להיות מול הים הגדול

חכות קפה , ים נמוך מאוד זורק חכה ראשונה חכה שניה ויושב משום מקום מגיע סירה

לוקחת לי את כל החוטים ברולרים , מזל שאני עובד קלאץ פתוח עד הסוף ,אחרת כל החכות

שלי בים כולל רולרים , אומר להם למה קיבלתי תשובה יפה אצבע אמצעית , אתם רוצים שאנחנו

נתייחס לדייגי סירות או כבוד בגלל שאתם מפרנסים , מצטער ככה זה לא עובד , יותר מעצבן

שאני צריך לקפל את כל הציוד שלי כי כבר לא היה לי חשק לדוג חזרתי הביתה אחרי שעה ,

זה נראה לכם הגיוני כל מה שרציתי זה לצאת לדוג בכיף , כך נגמר יום דייג , אז למה .......

אתם באים לכאן לכתוב ולבלבל לנו את המוח שאתם בסדר , מי משלם לי על הנזק אתה דקל

או אולי פליפר הגדול ...... מצטער פליפר בכל מקום בעולם רוצים להוריד אותכם מהים על מה אתה מדבר

יש מקומות בעולם שמפוצצים לכם את הסירות לידע כללי , אתם בדיחה כאן באתר ,ועוד באים

וכותבים לנו אנחנו יש לנו עורך דין , הייתי שולח אותכם למקום רחוק ,רק לא נעים לכתוב את זה באתר .

ציטוט

בסופו של דבר לא רואה שיהיה לי שיחה כאן , אז אתם מוזמנים להמשיך לבלבל את המוח ........

עריכה אחרונה: אפריל 20, 2016, 09:51:56 AM על ידי MOTI-M
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

דקל אתה לא מבין ,אה??
הים שלנו גוסס...עוד מעט נגיע לנקודת על חזור
מבחינה אקולוגית,דייג היתר מורגש בכל בעומקים
ובמיוחד בחוף.
הוחלט  שלא תדוגו בתקופת הרביה וכך יהיה....
לגבי פרנסה של אדם....על כל אדם יכולים ליפול גזירות
ופה הגזירות הם ביחס למעשים,כך שטוב לכם עם תחפשו
עבודה אחרת..
אותם דייגים שמצפצפים על הים צריך להכניס לכלא ולא רק
לסגור להם את הים...
בנתיים מי שיתקרב לי לחוט יקבל סלע לתוך הסירה ,..
ואם ינסה לרדת לחוף ,מבטיח שהוא לא חוזר לסירה
על שתי רגליים...כי בג'ונגל החזקים שולטים  קריצה
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2016, 10:29:40 AM על ידי דוראדו על החוף
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for