פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מבקש עזרה בקניית חכה |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מבקש עזרה בקניית חכה (נקרא 14595 פעמים) |
הדפסה |
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
 |
|
|
גם אני לא אוהב את השיטה הזאות ,צריך קצת כבוד לתת גם למוכרים בארץ
שמנסים לעשות כל מה שהם יכולים כדי לתת לנו שירות כמו שצריך וכמה שהם יכולים .
אצלי הכסף הגדול במוצרי דייג הכל מהארץ .
ההבדל בין מוכר באיביי למוכר בארץ זה שבארץ המוכר קונה את אותו מוצר יקר יותר לעומת עמיתו בחו"ל וחלים עליו מיסי יבוא, מעמ ועלויות עמילות מכס. כל מי שניסה להביא חבילה גדולה יודע על מה אני מדבר. אבל לצורך הדיון אם הבאת חבילה של ציוד בשווי 3000 שח תשלם כ 40% מיסים ( מעמ + מס ייבוא) עוד כ 600 שח עלויות שחרור מהמכס... תגיע לזה שהמוצר שעמיתך בחו"ל קונה ב3000 בעל החנות קונה בקרוב ל 5000 שח ועוד לא דיברנו על מחיר המשלוח... כשאתה קונה באיביי למשל אתה לרוב לא משלם מעמ ומיסים והמוכר לפעמים סופג את עלות המשלוח כי עלות המחיה בסין כל כך נמוכה שגם אם ירוויח שלוש שקל ממכירה ומכר עשרה מוצרים הוא כבר עשה את היומית שלו זה עיוות בחוק שמאפשר ייבוא בזול וגורם לסגירה של חנויות בתחומים רבים וחיסולם- לקונה זה מצויין. שכיר אולי לא יבין על מה אני מדבר אבל העצמאיים שקוראים פוסט זה יבינו היטב. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk קודם כל ולפני הכל, כמו שכבר כתבתי בפורום זה בעבר הרבה מאוד מוצרים אני מעדיף לקנות וגם אקנה בארץ! (אני חושב שדני יכול להעיד על כך). ואחרי שאמרתי את זה, אני חושב שזו חוצפה מצדך להתיימר להבין מה שכיר יבין או לא יבין, ויעידו על כך אלפי עובדי הדסה שלא קיבלו את משכורתם, אלפי מפוטרי ההייטק וכל שכיר שיכול לאבד את משרתו בכל יום במציאות הכלכלית בה אנו חיים! איך זה שונה מעצמאי שסגר? האם אתה מנסה להטיל את האחריות לקיום העסק שלך על הצרכן בלבד? האם מוכר שיושב בספרד וקונה מוצר יפני לא משלם על משלוח, מיסי יבוא, מע"מ ועלויות שחרור? בשנים האחרונות מיסי היבוא על הרבה מוצרים ירדו על מנת להוריד את יוקר המחייה ולעודד יבוא, לדוגמה הידעת שהמס על יבוא רכב ירד לפני שנתיים במעל עשרה אחוזים, בפועל מחירי הרכב בארץ ירדו הפחות מ 1%, ההפרש נכנס ישר לכיסם של היבואנים ולא לצרכן. אני כמו הרבה ישראלים שגילו את נפלאות הקניה באינטרנט מוצא את עצמי קונה ברשת יותר ויותר, תחפושות לילדים, צעצועים, בגדים, נעליים.... you name it אין שום סיבה לקנות בחנות נעל ספורט ב 750 ש"ח כשאני יכול לקנות את אותה נעל באיביי ב 150 עם משלוח! אם אני נכנס לחנות בגדים האים אני יכול למדוד כמה חולצות או מכנסיים שאני רוצה ולצאת בלי לקנות? זה לגיטימי? ומשם אני יכול גם לעבור עוד 10 חנויות שונות ולמדוד את אותה חולצה עד שאני אמצא את זה שימכור לי אותה במחיר הנמוך ביותר, זה בסדר? האם סקר שוק זה אסור? ואם החנות הזו נמצאת ברשת אז זה פסול? אני מבטיח לך שאם ההפרשים לא היו כאלו גדולים אני אישית ואני בטוח שגם רבים אחרים לא היו קונים באינטרנט. הצרכנים הם כוח הפועל על השוק שיכולים להביא לשינוי בו. שינוי שיכול להייטיב עם כלל הציבור, גם עליך בסופו של יום כשאתה יוצא לקניות. אולי מציאות חדשה זו תגרום לשינוי שבו כולם יצאו נשכרים.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2014, 17:09:30 PM על ידי yanes
|
|
-------------------------------
It’s not about the fish -<*))))><
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
ההבדל בין מוכר באיביי למוכר בארץ זה שבארץ המוכר קונה את אותו מוצר יקר יותר לעומת עמיתו בחו"ל וחלים עליו מיסי יבוא, מעמ ועלויות עמילות מכס. כל מי שניסה להביא חבילה גדולה יודע על מה אני מדבר. אבל לצורך הדיון אם הבאת חבילה של ציוד בשווי 3000 שח תשלם כ 40% מיסים ( מעמ + מס ייבוא) עוד כ 600 שח עלויות שחרור מהמכס... תגיע לזה שהמוצר שעמיתך בחו"ל קונה ב3000 בעל החנות קונה בקרוב ל 5000 שח ועוד לא דיברנו על מחיר המשלוח... כשאתה קונה באיביי למשל אתה לרוב לא משלם מעמ ומיסים והמוכר לפעמים סופג את עלות המשלוח כי עלות המחיה בסין כל כך נמוכה שגם אם ירוויח שלוש שקל ממכירה ומכר עשרה מוצרים הוא כבר עשה את היומית שלו זה עיוות בחוק שמאפשר ייבוא בזול וגורם לסגירה של חנויות בתחומים רבים וחיסולם- לקונה זה מצויין. שכיר אולי לא יבין על מה אני מדבר אבל העצמאיים שקוראים פוסט זה יבינו היטב. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk קודם כל ולפני הכל, כמו שכבר כתבתי בפורום זה בעבר הרבה מאוד מוצרים אני מעדיף לקנות וגם אקנה בארץ! (אני חושב שדני יכול להעיד על כך). ואחרי שאמרתי את זה, אני חושב שזו חוצפה מצדך להתיימר להבין מה שכיר יבין או לא יבין, ויעידו על כך אלפי עובדי הדסה שלא קיבלו את משכורתם, אלפי מפוטרי ההייטק וכל שכיר שיכול לאבד את משרתו בכל יום במציאות הכלכלית בה אנו חיים! איך זה שונה מעצאי שסגר? האם אתה מנסה להטיל את האחריות לקיום העסק שלך על הצרכן בלבד? האם מוכר שיושב בספרד וקונה מוצר יפני לא משלם על משלוח, מיסי יבוא, מע"מ ועלויות שחרור? בשנים האחרונות מיסי היבוא על הרבה מוצרים ירדו על מנת להוריד את יוקר המחייה ולעודד יבוא, לדוגמה הידעת שהמס על יבוא רכב ירד לפני שנתיים במעל עשרה אחוזים, בפועל מחירי הרכב בארץ ירדו הפחות מ 1%, ההפרש נכנס ישר לכיסם של היבואנים ולא לצרכן. אני כמו הרבה ישראלים שגילו את נפלאות הקניה באינטרנט מוצא את עצמי קונה ברשת יותר ויותר, תחפושות לילדים, צעצועים, בגדים, נעליים.... you name it אין שום סיבה לקנות בחנות נעל ספורט ב 750 ש"ח כשאני יכול לקנות את אותה נעל באיביי ב 150 עם משלוח! אם אני נכנס לחנות בגדים האים אני יכול למדוד כמה חולצות או מכנסיים שאני רוצה ולצאת בלי לקנות? זה לגיטימי? ומשם אני יכול גם לעבור עוד 10 חנויות שונות ולמדוד את אותה חולצה עד שאני אמצא את זה שימכור לי אותה במחיר הנמוך ביותר, זה בסדר? האם סקר שוק זה אסור? ואם החנות הזו נמצאת ברשת אז זה פסול? אני מבטיח לך שאם ההפרשים לא היו כאלו גדולים אני אישית ואני בטוח שגם רבים אחרים לא היו קונים באינטרנט. הצרכנים הם כוח הפועל על השוק שיכולים להביא לשינוי בו. שינוי שיכול להייטיב עם כלל הציבור, גם עליך בסופו של יום כשאתה יוצא לקניות. אולי מציאות חדשה זו תגרום לשינוי שבו כולם יצאו נשכרים. קראתי את הפתיח שלך והפסקתי לקרוא. יום טוב. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
 |
|
|
ההבדל בין מוכר באיביי למוכר בארץ זה שבארץ המוכר קונה את אותו מוצר יקר יותר לעומת עמיתו בחו"ל וחלים עליו מיסי יבוא, מעמ ועלויות עמילות מכס. כל מי שניסה להביא חבילה גדולה יודע על מה אני מדבר. אבל לצורך הדיון אם הבאת חבילה של ציוד בשווי 3000 שח תשלם כ 40% מיסים ( מעמ + מס ייבוא) עוד כ 600 שח עלויות שחרור מהמכס... תגיע לזה שהמוצר שעמיתך בחו"ל קונה ב3000 בעל החנות קונה בקרוב ל 5000 שח ועוד לא דיברנו על מחיר המשלוח... כשאתה קונה באיביי למשל אתה לרוב לא משלם מעמ ומיסים והמוכר לפעמים סופג את עלות המשלוח כי עלות המחיה בסין כל כך נמוכה שגם אם ירוויח שלוש שקל ממכירה ומכר עשרה מוצרים הוא כבר עשה את היומית שלו זה עיוות בחוק שמאפשר ייבוא בזול וגורם לסגירה של חנויות בתחומים רבים וחיסולם- לקונה זה מצויין. שכיר אולי לא יבין על מה אני מדבר אבל העצמאיים שקוראים פוסט זה יבינו היטב. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk קודם כל ולפני הכל, כמו שכבר כתבתי בפורום זה בעבר הרבה מאוד מוצרים אני מעדיף לקנות וגם אקנה בארץ! (אני חושב שדני יכול להעיד על כך). ואחרי שאמרתי את זה, אני חושב שזו חוצפה מצדך להתיימר להבין מה שכיר יבין או לא יבין, ויעידו על כך אלפי עובדי הדסה שלא קיבלו את משכורתם, אלפי מפוטרי ההייטק וכל שכיר שיכול לאבד את משרתו בכל יום במציאות הכלכלית בה אנו חיים! איך זה שונה מעצאי שסגר? האם אתה מנסה להטיל את האחריות לקיום העסק שלך על הצרכן בלבד? האם מוכר שיושב בספרד וקונה מוצר יפני לא משלם על משלוח, מיסי יבוא, מע"מ ועלויות שחרור? בשנים האחרונות מיסי היבוא על הרבה מוצרים ירדו על מנת להוריד את יוקר המחייה ולעודד יבוא, לדוגמה הידעת שהמס על יבוא רכב ירד לפני שנתיים במעל עשרה אחוזים, בפועל מחירי הרכב בארץ ירדו הפחות מ 1%, ההפרש נכנס ישר לכיסם של היבואנים ולא לצרכן. אני כמו הרבה ישראלים שגילו את נפלאות הקניה באינטרנט מוצא את עצמי קונה ברשת יותר ויותר, תחפושות לילדים, צעצועים, בגדים, נעליים.... you name it אין שום סיבה לקנות בחנות נעל ספורט ב 750 ש"ח כשאני יכול לקנות את אותה נעל באיביי ב 150 עם משלוח! אם אני נכנס לחנות בגדים האים אני יכול למדוד כמה חולצות או מכנסיים שאני רוצה ולצאת בלי לקנות? זה לגיטימי? ומשם אני יכול גם לעבור עוד 10 חנויות שונות ולמדוד את אותה חולצה עד שאני אמצא את זה שימכור לי אותה במחיר הנמוך ביותר, זה בסדר? האם סקר שוק זה אסור? ואם החנות הזו נמצאת ברשת אז זה פסול? אני מבטיח לך שאם ההפרשים לא היו כאלו גדולים אני אישית ואני בטוח שגם רבים אחרים לא היו קונים באינטרנט. הצרכנים הם כוח הפועל על השוק שיכולים להביא לשינוי בו. שינוי שיכול להייטיב עם כלל הציבור, גם עליך בסופו של יום כשאתה יוצא לקניות. אולי מציאות חדשה זו תגרום לשינוי שבו כולם יצאו נשכרים. קראתי את הפתיח שלך והפסקתי לקרוא. יום טוב. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk זה בסדר, זה לא נכתב עבורך אלא לכל מי שמפחד שזה לא לגיטימי או לא הוגן או לא בסדר להכנס לחנות להסתכל ולא לקנות, ואולי אפילו להעיז ולקנות יותר זול במקום אחר כמו איביי "רחמנא ליצלן". יום טוב .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2014, 13:39:09 PM על ידי yanes
|
|
|
|
|
Tomeri
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה שאני קונה ממנו באיביי, הוא חנות מעבר לים, משמע גם הוא משלם מיסים למדינה שלו וגם הוא קונה את המוצר מהיבואן\דילר המקומי.
זאת אומרת שהמחיר בחנות בחו"ל צריך להיות דומה למחיר בחנות בארץ. הבעיה שבארץ הכל פי 2 ומעלה, מישהו פה גוזר קופון שמן מאוד ולא כי אין לו ברירה, אלא כי ככה הוא רוצה ויכול.
מי שגובה פה מחירים מופקעים הם היבואנים, הם גם גובים מחיר מופקע מבעל החנות וגם מחייבים את בעל החנות למכור במחיר מסויים ובכך הם מונעים תחרות והוזלת מחירים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
..... ואם בכל זאת אתה מתעקש לקנות מאיבי גש לחנות תרגיש את החכה שבא אתה מעוניין ואז תזמין
מה שנקרא ליהיות הוגן עד הסוף... ממתי החנויות ניהיו חלון הראווה של איביי? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk קראתי את כל התגובות וכעת אשאל אותך שאלה חבר אשר מתגורר בירושלים ראה בחנות שליד ביתו חכה כמו שאתה מוכר באתר שלך אבל במחיר כפול מימה שאתה מציע והוא מעוניין לכנות ממך אבל לפני שהוא קונה הוא רוצה להרגיש את החכה ולראות אם היא נוחה לו להגיע עד אליך זה בעיתי רחוק לו הוא נכנס לחנות שליד ביתו מתעניין בחכה מרגיש ומתרשם לטובה כעת הולך הביתה ומזמין ממך באמת זה לא נראה לך לגיטימי? כמו שאתה יודע יש לא מעט אתרים ישראלים ברשת שמוכרים יותר זול מבחנות מה הפסול להיכנס למספר חנויות לבדוק ולהתרשם מהמוצר ולקנות איפה שיותר זול? דרך אגב נתקלתי גם במקרים הפוכים חנויות שמכרו מוצר יותר זול מחנות רשת לדוגמה לפני שבוע קניתי כיריים חדשות למטבח בשני חנויות רשת המחיר עמד על 1200 ש''ח ובחנות רגילה המחיר היה 700 ש''ח קניתי איפה שהיה יותר זול אישית כלקוח אני מחפש לקנות איפה שיותר זול ברור שהעדיף בארץ אבל אם לא אמצע אקנה בחו''ל נכון שיש מיסים , מע''ם ,ועוד דברים שמיקרים את המוצר המיובא אבל במקרים רבים המחיר יקר בהרבה כמשהו מעוניין לעבוד על נתח רווחים גדול דוגמה הפרות שאנו קונים שזיפים המגדל מוכר ב 2.5 ש''ח הסיטונאי מוכר לסופר ב 5 ש''ח הסופר מוכר לצרכן ב 15 ש''ח משהוא מנסה לגזור קופון גדול אם התנהגות כזו שלא יתפלא שאנשים ילכו לחפש את אותו מוצר בחנות אחרת במקרא שלנו איבי או כל חנות רשת אחרת
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
סחר בין לאומי -סחר חופשי הסחר הבין לאומי הביא טוב קניה של מוצרים יותר זול בעולם כן, לא כאן בארץ חברים אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים להרוויח 100 דולר בחודש , וכך היה יותר עבודה מפעלים היו נפתחים בארץ אבל אז לא יהיה לנו מה לאכול או איך לקנות כי לא מספיק לא שהיום יותר טוב אבל סביר , אבל אז כאן יש גם בעיה סחר בין לאומי הביא גם פעולה הפוכה ,הרבה מקומות עבודה עברו לחול למה יותר זול ,נוצר מצב שיותר זול להביא מוצרים מאשר לייצרם ,נוצר מצב שהתעשיות בארץ עברו למדינות אחרות עבודה יותר זולה ,על כל עובד בארץ בחול הוא מחזיק 10 עובדים ,קצת חשיבה רחוקה חברים . אנחנו לא נמצאים במצב הזה אנחנו גם לא מדינה מפותחת כמו שהרבה חושבים ,כי אז המצב היה אחרת אנחנו כן מדינה מתפתחת , גם אצלי בעבודה היום ,הרבה עבודה נשלח למקומות אחרים בעולם למה כי לא שווה לעשות את העבודה בארץ ,כי צריך לשלם הרבה לעובדים ,אז יש מקום אחר בעולם שכן אפשר לשלם בזול אז למה לא במקום להביא עוד עובדים אז יותר קל לשלוח לחול שם יותר זול ואז יש הבטלה בארץ חברים יש הרבה דברים מסביב , זה אומר שעוד כמה שנים לא יהיה חנויות בארץ שנוכל לבדוק את הציוד כדי לקנות באיביי  {בציניות } כל אחד עושה חשבון בסוף מה עדיף לו לקנות כאן לקנות בחול הסיפור שלא נגמר .
|
|
|
|
Tomeri
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : מרץ 04, 2014, 17:10:20 PM » |
|
מוטי אל תשווה ייצור ומפעלים לאיזה יבואן של ציוד דיג. תחום הדייג בארץ קטן מאוד ולא בר השוואה לשום תעשיה אחרת. מעבר לזה, לא צדובר בהפרש מחיר קטן, מדובר עך הפרשים של 200 אחוז ומעלה. זה לא מסטיק שעולה 3 שקל בארץ וחצי שקל בחו"ל, מדובר בציוד של מאות ואלפי שקלים מה שהופך את ההפרש למורגש מאוד בכיס. אז כן אני מעדיף במחיר של רולר אחד בארץ לקנות 2 וחצי רולרים בחו"ל אחד לשימוש השני לחלקים במקרה של תקלה.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
סחר בין לאומי -סחר חופשי הסחר הבין לאומי הביא טוב קניה של מוצרים יותר זול בעולם כן, לא כאן בארץ חברים אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים להרוויח 100 דולר בחודש , וכך היה יותר עבודה מפעלים היו נפתחים בארץ אבל אז לא יהיה לנו מה לאכול או איך לקנות כי לא מספיק לא שהיום יותר טוב אבל סביר , אבל אז כאן יש גם בעיה סחר בין לאומי הביא גם פעולה הפוכה ,הרבה מקומות עבודה עברו לחול למה יותר זול ,נוצר מצב שיותר זול להביא מוצרים מאשר לייצרם ,נוצר מצב שהתעשיות בארץ עברו למדינות אחרות עבודה יותר זולה ,על כל עובד בארץ בחול הוא מחזיק 10 עובדים ,קצת חשיבה רחוקה חברים . אנחנו לא נמצאים במצב הזה אנחנו גם לא מדינה מפותחת כמו שהרבה חושבים ,כי אז המצב היה אחרת אנחנו כן מדינה מתפתחת , גם אצלי בעבודה היום ,הרבה עבודה נשלח למקומות אחרים בעולם למה כי לא שווה לעשות את העבודה בארץ ,כי צריך לשלם הרבה לעובדים ,אז יש מקום אחר בעולם שכן אפשר לשלם בזול אז למה לא במקום להביא עוד עובדים אז יותר קל לשלוח לחול שם יותר זול ואז יש הבטלה בארץ חברים יש הרבה דברים מסביב , זה אומר שעוד כמה שנים לא יהיה חנויות בארץ שנוכל לבדוק את הציוד כדי לקנות באיביי  {בציניות } כל אחד עושה חשבון בסוף מה עדיף לו לקנות כאן לקנות בחול הסיפור שלא נגמר . מוטי תאמין לי שהייתי מעוניין לקנות רק בארץ ואפילו לשלם קצת יותר אבל קצת לא יכול להיות שיהיו פערים כל כך גדולים קבל דוגמה SHIMANO - STELLA 1000 FE בארץ אצל היבואן עולה 3300 ש''ח http://www.pets-camp.co.il/%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%92-%D7%99%D7%A8%D7%92-%D7%95%D7%A8-SHIMANO-STELLA-1000-FE.htmlבאיבי אותו רולר עולה 2184 ש''ח כולל משלוח http://www.ebay.com.au/itm/New-Shimano-Stella-1000FE-1000-FE-Fishing-Reel-/190824667382?pt=LH_DefaultDomain_0&clk_rvr_id=596594512031פער של 1120 ש''ח גם לדילר שמוכר באיבי יש מיסים , עמלות , דמי משלוח ועדיין מרוויח תחשוב כמה מרוויח היבואן בארץ על מוצר זה
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
מוטי אני לא מבין על מה אתה מדבר ומה הקשר. לא מדובר על ייצור מקומי מתחרה שאם לא נקנה אז המפעל יסגר. מדובר על אותו מוצר שבכל מקרה מיוצר היום ביפן, סין, סינגפור מלזיה..... שאני יכול להביא במחיר נמוך בהרבה מהחנות אז למה לא? ולמה ההפרש הגדול? אתה בעצמך הבאת דוגמאות של חכות חוטים ומוצרים שונים שרצית להביא מספרד אך לא השתלם ופנית לבעל חנות או יבואן שהביא את המוצרים הללו במחיר משתלם יותר מרכישה באינטרנט(תקן אותי אם אני טועה). ואם כך הדבר אז זה אפשרי לקבל פה מוצרים במחירים שיכולים להתחרות גם בשוק הגלובלי, או לפחות לא בהפרש גבוהה כל כך. איביי או כל סלר אחר באינטרנט הוא מתחרה על כיסו של הצרכן בדיוק כמו כל חנות אחרת בהמשך הרחוב. והגיע הזמן שיבואנים יבינו את זה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אל תשווה ייצור ומפעלים לאיזה יבואן של ציוד דיג. למה לא בגלל שיבואן לא יכול להיות מפעל , לנו מה שחסר באמת בארץ זה שיהיה מפעל לייצור ציוד דייג ,שימו לב הרבה יבואנים בעולם נתנו שם לציוד דייג , שכל הייצור שלו זה ביפן ובסין , ביקש מה שהוא רוצה והיום הם פורחים חבל על הזמן בכל העולם . המצב הזה אין בארץ , חברים אנחנו לא במדינה שיכולה להרשות לעצמה הכל בשקל אנחנו לא סין ולא יפן ,שהשוק שלנו דפוק זה נכון . בגלל זה גם אין לנו חנויות כמו בחול ,קניון לציוד דייג יש עוד הרבה דברים ,כמו אין דייג אז גם הבלאי שלנו הוא פחות ,אז אנחנו פחות הולכים לקנות הקניה עצמה היום היא הצורך שאנחנו נרגיש טוב קניתי ציוד חדש אבל זה לא אומר שהייתי צריך הכיף שלנו זה לקנות ולהתחדש .
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
מוטי אל תשווה ייצור ומפעלים לאיזה יבואן של ציוד דיג. למה לא בגלל שיבואן לא יכול להיות מפעל , לנו מה שחסר באמת בארץ זה שיהיה מפעל לייצור ציוד דייג ,שימו לב הרבה יבואנים בעולם נתנו שם לציוד דייג , שכל הייצור שלו זה ביפן ובסין , ביקש מה שהוא רוצה והיום הם פורחים חבל על הזמן בכל העולם . המצב הזה אין בארץ , חברים אנחנו לא במדינה שיכולה להרשות לעצמה הכל בשקל אנחנו לא סין ולא יפן ,שהשוק שלנו דפוק זה נכון . בגלל זה גם אין לנו חנויות כמו בחול ,קניון לציוד דייג יש עוד הרבה דברים ,כמו אין דייג אז גם הבלאי שלנו הוא פחות ,אז אנחנו פחות הולכים לקנות הקניה עצמה היום היא הצורך שאנחנו נרגיש טוב קניתי ציוד חדש אבל זה לא אומר שהייתי צריך הכיף שלנו זה לקנות ולהתחדש . רק לידיעתך, MAYA הוא מותג ישראלי מקומי שמיוצר בסין ויש להם הרבה מוצרים שנותנים תמורה מצויינת למחיר שלהם ואלטרנטיבה טובה ולפעמים אף זולה יותר מהמתחרים מחו"ל.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא מדובר על ייצור מקומי מתחרה שאם לא נקנה אז המפעל יסגר. לא המפעל אבל החנות כן , זה עוד אחד למעגל ההבטלה בארץ , גם המדינה לא חסר לה כאן בכל הנושא הזה , במקום לעזור לעסקים הקטנים שדייג הוא עסק קטן בגדול , חברים כמה רולרים וחכות אתם קונים ? כל חודש אתם קונים משהו חדש אני בטוח שלא . בחול יש להם שיטה תמכור הרבה בכמות במחיר זול , בארץ זה הפוך תמכור דבר אחד אבל שתסגור לי את החודש וכל השאר זה בונוס . מה לעשות כולנו צודקים .
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אל תשווה ייצור ומפעלים לאיזה יבואן של ציוד דיג. למה לא בגלל שיבואן לא יכול להיות מפעל , לנו מה שחסר באמת בארץ זה שיהיה מפעל לייצור ציוד דייג ,שימו לב הרבה יבואנים בעולם נתנו שם לציוד דייג , שכל הייצור שלו זה ביפן ובסין , ביקש מה שהוא רוצה והיום הם פורחים חבל על הזמן בכל העולם . המצב הזה אין בארץ , חברים אנחנו לא במדינה שיכולה להרשות לעצמה הכל בשקל אנחנו לא סין ולא יפן ,שהשוק שלנו דפוק זה נכון . בגלל זה גם אין לנו חנויות כמו בחול ,קניון לציוד דייג יש עוד הרבה דברים ,כמו אין דייג אז גם הבלאי שלנו הוא פחות ,אז אנחנו פחות הולכים לקנות הקניה עצמה היום היא הצורך שאנחנו נרגיש טוב קניתי ציוד חדש אבל זה לא אומר שהייתי צריך הכיף שלנו זה לקנות ולהתחדש . רק לידיעתך, MAYA הוא מותג ישראלי מקומי שמיוצר בסין ויש להם הרבה מוצרים שנותנים תמורה מצויינת למחיר שלהם ואלטרנטיבה טובה ולפעמים אף זולה יותר מהמתחרים מחו"ל. צודק אחי אבל זה לא מה שאני מחפש בקשר ל maya זה לא המוצר שאני רוצה אחי במיוחד לא חכות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני בשנה האחרונה קונה בארץ רק מה שצריך דחוף או שהמחירים ממש קרובים,שזה די נדיר. אם השירות בארץ היה ברמה כמו בארה״ב לדוגמה היה שווה אולי לשלם קצת יותר. אבל גם לשלם כפול וגם לקבל שירות רע במקרה הטוב זה לא מצדיק קנייה בארץ. אולי יש יוצאים מן הכלל פה ושם אבל בהרבה תחומים אוהבים למכור לנו ביוקר ,ושירות לא אוהבים לתת. קניתי רולר של דאיווה מיפן עם כל המשלוח והמיסים עלה לי 1000₪ בארץ עולה 1700₪ אז אין לי אחריות יהרס אחרי שנה נזמין חדש. למה דימוימשעולה בחו״ל 20$ בארץ עולה 130-150₪ למה מה קרה. אבל ככה זה בכל התחומים בארץ סוחטים את הציבור מכל כיוון. אבל אנחנו אשמים במקום לצאת לרחובות להפגין ולשרוף בנקים ומשרדי ממשלה ,אנחנו בהפגנות רואים הופעות של זמרים. אז מגיע לנו גם יותר גרוע מזה.
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
 |
|
|
לא מדובר על ייצור מקומי מתחרה שאם לא נקנה אז המפעל יסגר. לא המפעל אבל החנות כן , זה עוד אחד למעגל ההבטלה בארץ , גם המדינה לא חסר לה כאן בכל הנושא הזה , במקום לעזור לעסקים הקטנים שדייג הוא עסק קטן בגדול , חברים כמה רולרים וחכות אתם קונים ? כל חודש אתם קונים משהו חדש אני בטוח שלא . בחול יש להם שיטה תמכור הרבה בכמות במחיר זול , בארץ זה הפוך תמכור דבר אחד אבל שתסגור לי את החודש וכל השאר זה בונוס . מה לעשות כולנו צודקים . ראשית, כן אני קונה כל חודש! ושנית, מי אתה חושב שמרוויח יותר? בתל אביב לא רחוק ממקום העבודה שלי נפתח קיוסק שמוכר פלאפל ושתיה ב 10 שקלים. התור למקום הגיע לקצה הרחוב בשבוע שהמקום נפתח. אחרי שבועיים התור התקצר בחצי. לא בגלל שהפלאפל לא היה טעים אלא בגלל שכל שאר החנויות מסביב הורידו מחירים גם כן! זה מה שתחרות עושה. אם המחירים הגבוהים נובעים מבצע כסף של היבואנים אז אין שום סיבה למה לא לקנות מחו"ל. ואם זה בגלל החוק או מיסוי לא הוגן כלפי יבואנים, גם אז עד כמה שזה ישמע אכזרי אין לי בעיה שיבואן כזה או אחר יסגור את העסק ועסקים קטנים יפלו (וזה לא שונה ממפעל שנסגר) שידליקו מנורה אדומה שתגרום לממשלה לשנות מדיניות כזו או אחרת או את צורת המיסוי, דבר שייטיב עם הצרכן וגם בסופו של דבר אותו יבואן יוכל בעתיד לקום מחדש ואולי אף להרוויח יותר מבעבר.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2014, 18:32:42 PM על ידי yanes
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »