בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מבקש עזרה בקניית חכה
עמודים: [1] 2 3 ... 6 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מבקש עזרה בקניית חכה  (נקרא 14591 פעמים) הדפסה
Rifman
מתעניין
*

מנותק מנותק

מבקש עזרה בקניית חכה
« ב- : מרץ 01, 2014, 22:43:49 PM »
שלום חברים , אני דג כבר תקופה וממש מעניין אותי ז'רז'ור
התקציב שלי הוא 700 שקל למקל ורולר , יש משהו שאני יכול לקנות בסכום הזה ? (אני מבצע את ההזמנות מebay)
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בעניין: מבקש עזרה בקניית חכה
« הגיב #1 ב- : מרץ 01, 2014, 23:06:12 PM »
בכדי שנוכל לעזור תצטרך לתת עוד פרטים
איזה דגים אתה מעוניין לדוג?
איפה אתה דג ים או כינרת ונחלים?
חוף או מזח?
עם איזה גודל דמויים אתה מעוניין לעבוד קטנים עד 7 ג'ר בינוניים  עד 30 -25 ג'ר גדולים מעל 30 ג'ר
לגבי כנית ציוד מאיבי
רולר אין בעיה
חכה ממליץ לכנות בארץ ואם בכל זאת אתה מתעקש לקנות מאיבי גש לחנות תרגיש את החכה שבא אתה מעוניין ואז תזמין
עריכה אחרונה: מרץ 02, 2014, 00:59:05 AM על ידי צור.
איציק.ש

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : מרץ 01, 2014, 23:20:32 PM »
היי

700 שקל למקל ורולר זה סביר, אבל לא לקחת בחשבון חוט בד (בעלות התחלתית של 100 שקלים, ויכול לעלות), וארסנל התחלתי של דמויים (עם זאת, הזמנה באיביי בסכום של בערך 300-400 שקלים יכולה לסדר אותך טוב).

דרוש זמן כדי להתכוונן על עצמך בזרזור, יש בתוך עולם הזרזור תתי ענפים שדורשים התנסות ולאט לאט אתה מבין מה אתה אוהב יותר ומה פחות. הן מבחינת סוג הדגים שאתה מעדיף לטרגט והן מבחינת הציוד עצמו ואפילו בחירה של דמויים. אז זה ככה על קצה המזלג כמו שאומרים.

בתקציב של 700 שקל אני הייתי ממליץ להשקיע כמה שיותר בחכה, ופחות ברולר. תנסה לקרוא כמה שיותר חומר, תנסה לראות מה מושך אותך במיוחד, ותמשיך משם.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #3 ב- : מרץ 01, 2014, 23:27:38 PM »
היי

700 שקל למקל ורולר זה סביר, אבל לא לקחת בחשבון חוט בד (בעלות התחלתית של 100 שקלים, ויכול לעלות), וארסנל התחלתי של דמויים (עם זאת, הזמנה באיביי בסכום של בערך 300-400 שקלים יכולה לסדר אותך טוב).

דרוש זמן כדי להתכוונן על עצמך בזרזור, יש בתוך עולם הזרזור תתי ענפים שדורשים התנסות ולאט לאט אתה מבין מה אתה אוהב יותר ומה פחות. הן מבחינת סוג הדגים שאתה מעדיף לטרגט והן מבחינת הציוד עצמו ואפילו בחירה של דמויים. אז זה ככה על קצה המזלג כמו שאומרים.

בתקציב של 700 שקל אני הייתי ממליץ להשקיע כמה שיותר בחכה, ופחות ברולר. תנסה לקרוא כמה שיותר חומר, תנסה לראות מה מושך אותך במיוחד, ותמשיך משם.

ציטוט
אבל לא לקחת בחשבון חוט בד (בעלות התחלתית של 100 שקלים, ויכול לעלות)
מי קבע שצריך חוט בד
אישית היתי ממליץ בתור מז'רז'ר מתחיל ללכת על חוט מונו
יותר זול ויותר סלחן לטעויות של מתחילים
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : מרץ 02, 2014, 00:13:59 AM »
יש בלוח יד שנייה בפורום בחור שמוכר סט שלם ב-550,
שכולל מקל בסיסי של MAJOR CRAFT (בסיסי זה יחסי...בסיסי מהסדרה שלהם זה עדין יותר טוב מרוב הממוצעים)
רולר סביר בהחלט של דאוויה
כל מיני דמויים.
תוסיף 150 שח לחוט בד מEBAY ואתה מסודר  אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : מרץ 02, 2014, 00:40:04 AM »
לא מוצא מה להוסיף על מה שכבר כתבו,
ממילא ז'רז'ור מהחוף זה לא בדיוק התחום שלי...

מה שנשאר לי לומר זה ברוך הבא לפורום ובהצלחה בקנייה טובה...
-------------------------------
Rifman
מתעניין
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : מרץ 03, 2014, 19:37:05 PM »
אני מעוניין לז׳רז׳ר ממזח וחוף , המטרה שלי זה גומברים , לברקים , לוקוסים .. אם ראיתם פה משהו ביד שנייה שמתאים בבקשה תשאירו קישור

Sent from my iPhone using Tapatalk
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: Re: בעניין: מבקש עזרה בקניית חכה
« הגיב #7 ב- : מרץ 03, 2014, 20:07:40 PM »
..... ואם בכל זאת אתה מתעקש לקנות מאיבי גש לחנות תרגיש את החכה שבא אתה מעוניין ואז תזמין

מה שנקרא ליהיות הוגן עד הסוף...

ממתי החנויות ניהיו חלון הראווה של איביי?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #8 ב- : מרץ 03, 2014, 20:25:05 PM »
..... ואם בכל זאת אתה מתעקש לקנות מאיבי גש לחנות תרגיש את החכה שבא אתה מעוניין ואז תזמין

מה שנקרא ליהיות הוגן עד הסוף...

ממתי החנויות ניהיו חלון הראווה של איביי?

מאז ומתמיד, המכיר מצדיק קניה באיביי
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #9 ב- : מרץ 03, 2014, 21:28:30 PM »
אז למה לא לבוא אל בעל החנות ולומר לו משהו בסגנון:
צ'מע; באתי רק לבחור איזה רולר לקנות באיביי... אה, ותן לי גם קופסת תולעים.

איציק.ש

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : מרץ 03, 2014, 21:37:48 PM »
אני לחלוטין מתנגד לשיטה הזאת וגם לא ממליץ עליה בכלל. אני גם חושב שזה לא נאות בעליל.

MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : מרץ 03, 2014, 21:44:25 PM »
גם אני לא אוהב את השיטה הזאות ,צריך קצת כבוד לתת גם למוכרים בארץ

שמנסים לעשות כל מה שהם יכולים כדי לתת לנו שירות כמו שצריך וכמה שהם יכולים .

אצלי הכסף הגדול במוצרי דייג הכל מהארץ .
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : מרץ 04, 2014, 07:38:18 AM »

ההבדל בין מוכר באיביי למוכר בארץ זה שבארץ המוכר קונה את אותו מוצר יקר יותר לעומת עמיתו בחו"ל וחלים עליו מיסי יבוא, מעמ ועלויות עמילות מכס. כל מי שניסה להביא חבילה גדולה יודע על מה אני מדבר.

אבל לצורך הדיון אם הבאת חבילה של ציוד בשווי 3000 שח תשלם כ 40% מיסים ( מעמ + מס ייבוא) עוד כ 600 שח עלויות שחרור מהמכס... תגיע לזה שהמוצר שעמיתך בחו"ל קונה ב3000 בעל החנות קונה בקרוב ל 5000 שח ועוד לא דיברנו על מחיר המשלוח...

כשאתה קונה באיביי למשל אתה לרוב לא משלם מעמ ומיסים והמוכר לפעמים סופג את עלות המשלוח כי עלות המחיה בסין כל כך נמוכה שגם אם ירוויח שלוש שקל ממכירה ומכר עשרה מוצרים הוא כבר עשה את היומית שלו

זה עיוות בחוק שמאפשר ייבוא בזול וגורם לסגירה של חנויות בתחומים רבים וחיסולם- לקונה זה מצויין. שכיר אולי לא יבין על מה אני מדבר אבל העצמאיים שקוראים פוסט זה יבינו היטב.

yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

ההבדל בין מוכר באיביי למוכר בארץ זה שבארץ המוכר קונה את אותו מוצר יקר יותר לעומת עמיתו בחו"ל וחלים עליו מיסי יבוא, מעמ ועלויות עמילות מכס. כל מי שניסה להביא חבילה גדולה יודע על מה אני מדבר.

אבל לצורך הדיון אם הבאת חבילה של ציוד בשווי 3000 שח תשלם כ 40% מיסים ( מעמ + מס ייבוא) עוד כ 600 שח עלויות שחרור מהמכס... תגיע לזה שהמוצר שעמיתך בחו"ל קונה ב3000 בעל החנות קונה בקרוב ל 5000 שח ועוד לא דיברנו על מחיר המשלוח...

כשאתה קונה באיביי למשל אתה לרוב לא משלם מעמ ומיסים והמוכר לפעמים סופג את עלות המשלוח כי עלות המחיה בסין כל כך נמוכה שגם אם ירוויח שלוש שקל ממכירה ומכר עשרה מוצרים הוא כבר עשה את היומית שלו

זה עיוות בחוק שמאפשר ייבוא בזול וגורם לסגירה של חנויות בתחומים רבים וחיסולם- לקונה זה מצויין. שכיר אולי לא יבין על מה אני מדבר אבל העצמאיים שקוראים פוסט זה יבינו היטב.

אייל אין כאן המקום להיכנס למה זה רווח ראוי מול רווח הוגן.
הבעיה העיקרית היא קביעת מחיר גלובלית למחיר מכירה. בהרבה מאוד מהמוצרים גם אם יש ירידת מחיר של היבואן, המחיר לא משתנה ללקוח הסופי. בהרבה מאוד מהמוצרים המגיעים לחנות התמחור הוא הכפלת מחיר המוצר במכירה מול מחיר קניה, וזה במקרה הטוב. שיהיה לבריאות בקביעת הרווח הרצוי למוצר במכירה. אך בקביעה כזאת צריך גם לדעת שבעידן של היום כאשר הכול שקוף לפנינו, ראוי יותר לתמחר מחיר ראלי ולא מחיר הלקוח מאספמייה אחרת.

שתהיה פרנסה טובה ומבורכת לכולם

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : מרץ 04, 2014, 08:50:33 AM »

נכון מאוד אייל , אני יכול לתת דוגמה רוב הציוד שאני רוצה נמצא בספרד

לי אישית לא שווה להזמין מוצרים מספרד בגלל המשלוח הוא יקר מאוד , באיביי אני לא מוצא את המוצרים

והמחיר בשמיים גם שם ,אז לי יותר קל שהזמנה של המוצרים יהיה כאן בארץ ,ולשלם קצת יותר

גם אני מרוויח וגם החנות , אנחנו רוצים שינוי בציוד שיש בארץ אז רק אנחנו יכולים לקדם את הציוד בארץ

ולעזור  לעסקים כך גם יהיה לנו ציוד ברמה יותר גבוהה, שזה גם הפחד של היבואן אני יביא ציוד יקר

ולא יהיה לי מכירה ,אז עדיף להביא ציוד שאני יכול למכור ברמה אחת פחות זה דרך החשיבה ,

אבל לא תמיד זה נכון ,אני בטוח שכולנו יכולים לקנות יותר זול , אבל גם רכב שרוצים לקנות בארץ עולה יותר

יקר מאשר בחול , רציתי להזמין משקולות בספרד כי אין בארץ המוכר הספרדי שלח לי הודעה

חבל לך לקנות כי המחיר משלוח עולה פי 5 מהמוצר שאתה רוצה לקנות ,הוא מה זה משנה לו

אני משלם טוב שהוא אמר לי כי הייתי משלם באמת פי 5 ,אבל כאן המוצר היה עולה לי יותר זול

כי אני מזמין כמות קטנה ,אבל יבואן מזמין כמות גדולה אז המשלוח משתלם לו בסופו של דבר

וגם לי יהיה מה שאני רוצה ,אנחנו כולנו יודעים שבמדינה ישראל הכל עובד בצורה הזאות מה

אפשר לעשות  אנחנו רוצים חנויות דייג בארץ ,ואני אישית גם רוצה ציוד שאין בארץ

אני מאמין שאנחנו לא מפסידים ,וגם המוכר רוצה רווח , עוד דוגמה קטנה חנות בנצרת עילית

המוכר אומר לי מוטי אני לא מוכר ציוד דייג בקושי ,אז הוא יחליט שהוא צריך לשנות את החנות ולהביא

מוצרים אחרים כדי שיהיה לו מכירה כי עם לא הוא סוגר את החנות ,נקודה למחשבה .
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 ... 6 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!