פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פיגוע בעפולה: חייל נדקר למוות בידי פלסטיני בן 16 |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: פיגוע בעפולה: חייל נדקר למוות בידי פלסטיני בן 16 (נקרא 10760 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הפורום הוא פורום חברתי מקצועי ולא פוליטי בתוכינו כימים 2000 חברים ממגזרים שונים , מעמדות שונים , נטיות שונות ,ו לקויות שונות. אם נתחיל להיכנס ולוויכוח על כל דבר שכזה מהר מאוד נמצא אותנו מפולגים ומסוכסכים עד היום כולם הסתדרו אם כולם ונתנו כבוד בלי שום דעה או ביקורת על דת,גזע , מין. חבל לקלקל את זה במחשבה יותר מעמיקה אולי הסבלנות והסבלנות בפורום זה ואחרים יצליחו להביא את השינוי המיוחל
אישית אני חושב שדיונים או דעות פולטיות בפורום מיותרים ולא תורמים דבר חוץ מאווירה שלילית ,פוגענית , ולוחמנית בין החברים בואו נתעסק בדייג לדעתי זה הדבר היחיד שכולנו מבינים בו פחות או יותר באותה מידה והאמת שזה גם יותר מעניין שבועה טוב לכולם
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפורום הוא פורום חברתי מקצועי ולא פוליטי בתוכינו כימים 2000 חברים ממגזרים שונים , מעמדות שונים , נטיות שונות ,ו לקויות שונות. אם נתחיל להיכנס ולוויכוח על כל דבר שכזה מהר מאוד נמצא אותנו מפולגים ומסוכסכים עד היום כולם הסתדרו אם כולם ונתנו כבוד בלי שום דעה או ביקורת על דת,גזע , מין. חבל לקלקל את זה במחשבה יותר מעמיקה אולי הסבלנות והסבלנות בפורום זה ואחרים יצליחו להביא את השינוי המיוחל
אישית אני חושב שדיונים או דעות פולטיות בפורום מיותרים ולא תורמים דבר חוץ מאווירה שלילית ,פוגענית , ולוחמנית בין החברים בואו נתעסק בדייג לדעתי זה הדבר היחיד שכולנו מבינים בו פחות או יותר באותה מידה והאמת שזה גם יותר מעניין שבועה טוב לכולם
צור תודה חסכת לי הקלדה אני רוצה להוסיף שהפורום הוא על דייג וקצת הגיגים וצחוקים ולא פוליטי דתי וכדומה אני גם לרוב לא משתתף בדיונים שלא ממש קשורים לדייג ונגזרותיו ואשמח מאוד אם ישאר כזה.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מסכים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אני הגבתי אחרי שהדיון נסחף לכיוונים לאמנסתיים כבר ... הבעתי וביע צער על מות הצעיר ... בהמשך לדברים שכתב מאמון, כל מה שיהיה בו כדי לגרור המשך ויכוח או התנצחות - יוסר. השורה המיותרת הוסרה - מה גם שהיא לא ציטטה נכון מה שנכתב.רפיSent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2013, 15:04:13 PM על ידי rafi
|
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני הגבתי אחרי שהדיון נסחף לכיוונים לאמנסתיים כבר ... הבעתי וביע צער על מות הצעיר ... זה המשפט שהוסר במקור עם הסבר לעריכה - ולכן גם הוסר כאן מהציטוט. רפי Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free זה המשפט שהוסר במקור עם הסבר לעריכה - ולכן גם הוסר כאן מהציטוט. רפי
אתה צודק אבל מה שכתבת זו לו הדרך להתמודד עם אותו משפט שציתת אם שמת לב אותו משפט הוסר עוד באותו יום שעלה ויש לכך סיבה למרות שלא רואים אותה אותו אדם שכתב את המשפט הנל קיבל מספר הערות ובקשות להסיר אותו רק שכל זה נעסה על ידי ועל ידי חלק מהמנהלים במסרים אישיים ולא בגוף הדיון בכדי למנוע התלקחות ודירדור של הדיון היתי מצפה ממך שתנהג באותה דרך לא כל מה שחושבים צריך לכתוב במיוחד כשמדובר בנושאים רגישים כמו זה יכולת לפנות לאותו אדם או לאחד המנהלים בכדי למחות על העניין אם חשבת שיש בו טעם לפגם הדרך של לענות בהתלהמות וכתיבת דברים שיכולים להתפרש לא נכון לא נכונה ולא תורמת כלום חוץ מליבון והתלקחות היצרים קח את הדברים לתשומת לבך יש דרכים אחרות להביע מחאה לא תמיד לכתוב הכול זו הדרך הנכונה לפעמים תסיג בדיוק את ההפך.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2013, 15:31:36 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח שסוף סוף הדיון ננעל. אישית לא מתאים לי לראות ויכוחים פוליטיים בפורום כי דיג וים זה לברוח מכל כאב ראש (ובהחלט פוליטיקה ים תיכונית זה כאב ראש ענק) ובהחלט יכול לבוא על חשבון החברות בין האנשים והאווירה הטובה. למה לא פוליטיקה-כי זה משאיר משקעים וזה לא לרוח הפורום. כמו שאתה יוצא עם האישה ומסעדה ושם אתה בוחר לדבר על דברים מסוימים ולהתעלם מדברים מסוימים כי לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו, כך גם הפורום-זה כמו אישה במסעדה שלא הייתי רוצה להעלות איתה נושאים שגורמים לויכוחים ודחייה אחד כלפי השני מקווה שזה יהיה כלל מנחה בפורום.
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הפורום הוא פורום חברתי מקצועי ולא פוליטי בדיוק, הגדרה הכי מדויקת שיש!!!  בתוכנו קיימים 2000 חברים ממגזרים שונים , מעמדות שונים , נטיות שונות ולקויות שונות. אם נתחיל להיכנס ולוויכוח על כל דבר שכזה מהר מאוד נמצא אותנו מפולגים ומסוכסכים נכון מאוד, זה לא קרה וגם לא יקרה... לשמחתנו, מכל משבר שכזה תמיד יצאנו מחוזקים ומגובשים - כי האיכות של החברים הדומיננטיים כאן סייעה להביא לפתרון נכון ולהבנות ולתובנות הנכונות.עד היום כולם הסתדרו אם כולם ונתנו כבוד בלי שום דעה או ביקורת על דת, גזע , מין. חבל לקלקל את זה נכון מאוד על כל משפט- הראשון והשני  במחשבה יותר מעמיקה אולי הסבלנות והסבלנות בפורום זה ואחרים יצליחו להביא את השינוי המיוחל. הלוואי שיגיע, אם כי לצערנו זה לא תלוי בפורומים ולצערנו גם לא בעמים... זה תלוי אך ורק במנהיגים, לצערנו צריך בו זמנית שני מנהיגים דגולים - מהסוג שאין היום, כמו מנחם בגין ז"ל ואנואר סאדאת אללה ירחמו... נותר שכ"א יעשה בקטנה עם עצמו וסביבתו הקרובה, כפי שכתבת צור "עם הסבלנות והסבלנות" - ולקוות לעתיד טוב יותר לנו ולילדינו...אישית אני חושב שדיונים או דעות פולטיות בפורום מיותרים ולא תורמים דבר חוץ מאווירה שלילית , פוגענית , ולוחמנית בין החברים יתכן מאוד שאתה צודק...בואו נתעסק בדייג לדעתי זה הדבר היחיד שכולנו מבינים בו פחות או יותר באותה מידה והאמת שזה גם יותר מעניין לא רק בדיג צור, יש גם דברים נוספים מלבד דיג ופוליטיקה.... יש לנו בפורום על-החוף בדיחות, שירים, סרטים ושאר נושאים מעניינים... איך כתבת בהתחלה: "הפורום הוא פורום דיג חברתי מקצועי" - שים לב מה המילה הראשונה בה השתמשת להגדיר את הפורום...  שבוע טוב לכולם כמו תמיד צור, ברגעים כאלו - לשמחתנו אינם רבים, יש לך את המילים הנכונות  הגבתי בכחול בגוף הטקסט...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2013, 15:23:13 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמח שסוף סוף הדיון ננעל. אישית לא מתאים לי לראות ויכוחים פוליטיים בפורום כי דיג וים זה לברוח מכל כאב ראש (ובהחלט פוליטיקה ים תיכונית זה כאב ראש ענק) ובהחלט יכול לבוא על חשבון החברות בין האנשים והאווירה הטובה. למה לא פוליטיקה-כי זה משאיר משקעים וזה לא לרוח הפורום. כמו שאתה יוצא עם האישה ומסעדה ושם אתה בוחר לדבר על דברים מסוימים ולהתעלם מדברים מסוימים כי לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו, כך גם הפורום-זה כמו אישה במסעדה שלא הייתי רוצה להעלות איתה נושאים שגורמים לויכוחים ודחייה אחד כלפי השני מקווה שזה יהיה כלל מנחה בפורום.
כל מילה בסלע סאמח 
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה??? אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה??? אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeאני חושב שהבנת נכון אבל לא בטוח  . ישיבה במסעדה עם האישה=גלישה בפורום. לא להיכנס לנושאים בעייתיים עם האישה כדי ליהנות מהארוחה במסעדה=לא להיכנס לדיון "בעייתי" בפורום  אולי זה יותר ברור. התגובה הקודמת שלי לא היתה מופנית רק כלפיך, כך שאל תקח את זה כאילו אני מצביע עליך בתור "החוטא מבין כולם"  ממש לא כך למען גילוי נאות, לא אהבתי חלק מכמה תגובות של אחרים-גם לפני וגם אחרי תגובה ראשונה שלך. אם שמחתי על סגירת הדיון ממש לא אומר שאני פוסל\מחזק את כל\חלק ממה שאתה\אחרים אמרו. עצם העובדה שנכנסים לדיון כזה (אפילו אם רוב הדעות מחזקות אמונה שלי נניח) עדין זה עושה לי לא טוב רק עצם זה שבפורום יש דיון שלטענתי יוצר משקעים בין החברים. אם שמחתי על סגירת הדיון זה לא אומר ששמחה שלי היא בזה שאתה לא תוכל להגיב אלא בזה שאף אחד לא יוכל להוסיף מעבר למה שנאמר, שגם ככה היה מיותר לא בגלל המהות אלא בגלל הצורך בהימנעות מדיונים כאלו בגלל הדברים שהזכרתי קודם. לא רוצה להתיחס לאיזה דברים אהבתי או לא אהבתי בתגובות של חברי הפורום כי זה יחזיר אותנו חזרה למעגל הויכוח. זה גם לא לטעמי וגם נאסר אחרי שהדיון ננעל. אז ראשית אל תקח את זה כמופנה אליך. שנית, בו ננסה כולנו לסגור את הנושא אפילו שאתה או אחרים עדין מרגישים שיש מטען בבטן שצריך לפרוק (גם כשמאמינים שזה לגיטימי ומוצדק מה שהם חושבים). מקווה שנשארתי נקי מכל הסיפור 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה??? אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeאני חושב שהבנת נכון אבל לא בטוח  . ישיבה במסעדה עם האישה=גלישה בפורום. לא להיכנס לנושאים בעייתיים עם האישה כדי ליהנות מהארוחה במסעדה=לא להיכנס לדיון "בעייתי" בפורום  אולי זה יותר ברור. התגובה הקודמת שלי לא היתה מופנית רק כלפיך, כך שאל תקח את זה כאילו אני מצביע עליך בתור "החוטא מבין כולם"  ממש לא כך למען גילוי נאות, לא אהבתי חלק מכמה תגובות של אחרים-גם לפני וגם אחרי תגובה ראשונה שלך. אם שמחתי על סגירת הדיון ממש לא אומר שאני פוסל\מחזק את כל\חלק ממה שאתה\אחרים אמרו. עצם העובדה שנכנסים לדיון כזה (אפילו אם רוב הדעות מחזקות אמונה שלי נניח) עדין זה עושה לי לא טוב רק עצם זה שבפורום יש דיון שלטענתי יוצר משקעים בין החברים. אם שמחתי על סגירת הדיון זה לא אומר ששמחה שלי היא בזה שאתה לא תוכל להגיב אלא בזה שאף אחד לא יוכל להוסיף מעבר למה שנאמר, שגם ככה היה מיותר לא בגלל המהות אלא בגלל הצורך בהימנעות מדיונים כאלו בגלל הדברים שהזכרתי קודם. לא רוצה להתיחס לאיזה דברים אהבתי או לא אהבתי בתגובות של חברי הפורום כי זה יחזיר אותנו חזרה למעגל הויכוח. זה גם לא לטעמי וגם נאסר אחרי שהדיון ננעל. אז ראשית אל תקח את זה כמופנה אליך. שנית, בו ננסה כולנו לסגור את הנושא אפילו שאתה או אחרים עדין מרגישים שיש מטען בבטן שצריך לפרוק (גם כשמאמינים שזה לגיטימי ומוצדק מה שהם חושבים). מקווה שנשארתי נקי מכל הסיפור  זו הגישה שצריך להיות פה כמו שכתבתי למאמון לא כל דבר שחושבים צריך לכתוב חלק מהדברים שנכתבו בתחילת הדיון נראו לי מיותרים וצפיתי שהם עלולים לשנות את אופי הדיון רק בכדי לנסות להמנע מחימום האווירה פניתי למי שצריך במסרים אישיים ולא בגוף השירשור וכך לדעתי צריך להתנהל במיקרים דומים בעתיד זה בסדר לחשוב אחרת זה בסדר להעביר ביקורת זה בסדר להביע דעה רק צריך לחשוב טוב טוב לאן זה יוביל בהמשך ואם המקום הוא בגוף השירשור או פניה במסר אישי
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה??? אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeאני חושב שהבנת נכון אבל לא בטוח  . ישיבה במסעדה עם האישה=גלישה בפורום. לא להיכנס לנושאים בעייתיים עם האישה כדי ליהנות מהארוחה במסעדה=לא להיכנס לדיון "בעייתי" בפורום  אולי זה יותר ברור. התגובה הקודמת שלי לא היתה מופנית רק כלפיך, כך שאל תקח את זה כאילו אני מצביע עליך בתור "החוטא מבין כולם"  ממש לא כך למען גילוי נאות, לא אהבתי חלק מכמה תגובות של אחרים-גם לפני וגם אחרי תגובה ראשונה שלך. אם שמחתי על סגירת הדיון ממש לא אומר שאני פוסל\מחזק את כל\חלק ממה שאתה\אחרים אמרו. עצם העובדה שנכנסים לדיון כזה (אפילו אם רוב הדעות מחזקות אמונה שלי נניח) עדין זה עושה לי לא טוב רק עצם זה שבפורום יש דיון שלטענתי יוצר משקעים בין החברים. אם שמחתי על סגירת הדיון זה לא אומר ששמחה שלי היא בזה שאתה לא תוכל להגיב אלא בזה שאף אחד לא יוכל להוסיף מעבר למה שנאמר, שגם ככה היה מיותר לא בגלל המהות אלא בגלל הצורך בהימנעות מדיונים כאלו בגלל הדברים שהזכרתי קודם. לא רוצה להתיחס לאיזה דברים אהבתי או לא אהבתי בתגובות של חברי הפורום כי זה יחזיר אותנו חזרה למעגל הויכוח. זה גם לא לטעמי וגם נאסר אחרי שהדיון ננעל. אז ראשית אל תקח את זה כמופנה אליך. שנית, בו ננסה כולנו לסגור את הנושא אפילו שאתה או אחרים עדין מרגישים שיש מטען בבטן שצריך לפרוק (גם כשמאמינים שזה לגיטימי ומוצדק מה שהם חושבים). מקווה שנשארתי נקי מכל הסיפור  זו הגישה שצריך להיות פה כמו שכתבתי למאמון לא כל דבר שחושבים צריך לכתוב חלק מהדברים שנכתבו בתחילת הדיון נראו לי מיותרים וצפיתי שהם עלולים לשנות את אופי הדיון רק בכדי לנסות להמנע מחימום האווירה פניתי למי שצריך במסרים אישיים ולא בגוף השירשור וכך לדעתי צריך להתנהל במיקרים דומים בעתיד זה בסדר לחשוב אחרת זה בסדר להעביר ביקורת זה בסדר להביע דעה רק צריך לחשוב טוב טוב לאן זה יוביל בהמשך ואם המקום הוא בגוף השירשור או פניה במסר אישי 
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אז סאמח לא הבנתי בסוף הולכים למסעדה או לא? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז סאמח לא הבנתי בסוף הולכים למסעדה או לא? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeרק אם אתה משלם 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חברים יקרים, הדיון נסב בתחילתו על תנחומים למשפחה, המשיך לנושא החשוב מהו העונש הראוי למרצחים, בניסיון לחשוב כיצד למנוע מעשים שפלים כאלה בעתיד, כל המרצחים באשר הם אגב לא משנה מאיזה "עם". בהמשך הדיון הוסט למקומות אחרים ולשאלות של "מי צודק", ובאמת אין זה המקום לדיון רגיש מהסוג הזה כיוון שהוא מעכיר את האווירה הטובה שיש בפורום. לכן טוב עשינו כמנהלים שהחלטנו "לרסן" אותו... עדיף שכך. מקווים להבנה וסובלנות של כולם, ושלא נזדקק יותר ללבטים מהסוג הזה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2013, 22:01:07 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |