בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  פיגוע בעפולה: חייל נדקר למוות בידי פלסטיני בן 16
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פיגוע בעפולה: חייל נדקר למוות בידי פלסטיני בן 16  (נקרא 10772 פעמים) הדפסה
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

תנחומים למשפחה

י . ז . ב   
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה???

אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

אני חושב שהבנת נכון אבל לא בטוח . ישיבה במסעדה עם האישה=גלישה בפורום. לא להיכנס לנושאים בעייתיים עם האישה כדי ליהנות מהארוחה במסעדה=לא להיכנס לדיון "בעייתי" בפורום סמיילי אולי זה יותר ברור.

התגובה הקודמת שלי לא היתה מופנית רק כלפיך, כך שאל תקח את זה כאילו אני מצביע עליך בתור "החוטא מבין כולם"  wife ממש לא כך

למען גילוי נאות, לא אהבתי חלק מכמה תגובות של אחרים-גם לפני וגם אחרי תגובה ראשונה שלך.
אם שמחתי על סגירת הדיון ממש לא אומר שאני פוסל\מחזק את כל\חלק ממה שאתה\אחרים אמרו. עצם העובדה שנכנסים לדיון כזה (אפילו אם רוב הדעות מחזקות אמונה שלי נניח) עדין זה עושה לי לא טוב רק עצם זה שבפורום יש דיון שלטענתי יוצר משקעים בין החברים

אם שמחתי על סגירת הדיון זה לא אומר ששמחה שלי היא בזה שאתה לא תוכל להגיב אלא בזה שאף אחד לא יוכל להוסיף מעבר למה שנאמר, שגם ככה היה מיותר לא בגלל המהות אלא בגלל הצורך בהימנעות מדיונים כאלו בגלל הדברים שהזכרתי קודם.

לא רוצה להתיחס לאיזה דברים אהבתי או לא אהבתי בתגובות של חברי הפורום כי זה יחזיר אותנו חזרה למעגל הויכוח. זה גם לא לטעמי וגם נאסר אחרי שהדיון ננעל.

אז ראשית אל תקח את זה כמופנה אליך. שנית, בו ננסה כולנו לסגור את הנושא אפילו שאתה או אחרים עדין מרגישים שיש מטען בבטן שצריך לפרוק (גם כשמאמינים שזה לגיטימי ומוצדק מה שהם חושבים).

מקווה שנשארתי נקי מכל הסיפור מזופט

לא נשארת נקי סאמח, נשארת מוכתם ואשם....

נשארת מוכתם ואשם בהמון תבונה....
נשארת מוכתם ואשם בהמון רגישות...
נשארת מוכתם ואשם בגישה מאוד נבונה...
נשארת מוכתם ואשם בכך שהשעת מחשבה בדברים שכתבת...
נשארת מוכתם ואשם בכך שכל מילה שכתבת במקומה...
נשארת מוכתם ואשם בכך שכל מה שכתבת נכון וצודק...

לכן, מכל מה שכתבתי אתה לא נקי... סמיילי

אחת התגובות הכי נכונות ונבונות בהן נתקלתי...
סאחה סאמח...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!