בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר)
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר)  (נקרא 2957 פעמים) הדפסה
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

שלום חברים,

אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת  בירה

אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס)

2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג

3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים

4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת.

סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים.

מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום בירה

בתאבון  הגזעי

אחמד
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

קמח לטבילה לפי הטיגון
 IP: [ מחובר ]
Caza

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 36

הודעות: 990

ואי נראה מצוין עשית לי חשק חם
 IP: [ מחובר ]
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 26

הודעות: 2910

טוב אחי שתבין

לפני שעה אכלתי שווארמה ועשית לי חשק ללכת לסרגוסים שבמקפיא

ולטגן אותם

נראה מאוד טעים

ינוסה בקרוב
 IP: [ מחובר ]
itzko

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 28

הודעות: 1007

Baracuda לשעבר ..

תאמין לי אצלי כל שבת יש את הריח של הדגים בשמן
המתכון הכי טעים שיש ! פשוט אבל מעולה ! 
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה
שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים.

אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית?
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים.

אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית?

מחאג'נה ..וזה ואני מנחש שם משפחה..משפחה גדולה ומוכרת !!
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

שלום חברים,

אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת  בירה

אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס)

2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג

3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים

4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת.

סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים.

מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום בירה

בתאבון  הגזעי

אחמד

זה המתכון המועדף עלי ובדיוק אותם סלטים ..עגבניה מלפפונים שום וטחינה

וגם טחינה ופטרוזיליה ושום  אתה בסדר

תודה איש  בירה

-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

טוב אחי שתבין

לפני שעה אכלתי שווארמה ועשית לי חשק ללכת לסרגוסים שבמקפיא

ולטגן אותם

נראה מאוד טעים

ינוסה בקרוב

מומלץ בחום מאוד טעים בירה
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים.

אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית?

מחאג'נה ..וזה ואני מנחש שם משפחה..משפחה גדולה ומוכרת !!

אכן כן סמיילי מחאג'נה וזה שם המשפחה שלי
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

שלום חברים,

אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת  בירה

אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס)

2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג

3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים

4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת.

סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים.

מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום בירה

בתאבון  הגזעי

אחמד

זה המתכון המועדף עלי ובדיוק אותם סלטים ..עגבניה מלפפונים שום וטחינה

וגם טחינה ופטרוזיליה ושום  אתה בסדר

תודה איש  בירה



מתכון מנצח סמיילי תודה מאמון
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

לפעמים, הכי פשוט- הכי טעים... אתה בסדר

עם התמונות עשית לי חשק גדול....

תודה על השיתוף אחמד
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!