אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת

אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס)
2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג
3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים
4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת.
סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים.
מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום

בתאבון

אחמד