אני לא כל כך מסכים אבל נגיד :
אז למה חכה חלקים ולא חכה טלסקופי בסופו של דבר אתה אומר הכל תלוי
באיך אני עובד להוציא את הדג ,אז למה אנחנו ממליצים חכות לאינטיאס בו נמליץ חכות חוף רגילות
והכל תלוי בדייג ,אז כך גם רולר וכל דבר וגם חוט בוא נדוג עם חוטים דקים יותר חוט 0.40 לדייג אינטיאס
יכול להוציא דג של 27 קילו לפי הכתוב .
זה מה שאני טוען.
אפשר לדוג אינטיאסים עם חכות חוף.
אפשר לדוג אינטיאסים עם חוטים דקים יותר.
הכל אפשרי - הכל עניין של ניסיון, הכרת שטח הדיג והמוכנות של הדייג גם לאבד דגים עקב טעויות.
אם תדוג אינטיאסים עם מקל כגון ליון צ'מפיון, עם רולר GG100, חוט 0.80 - הסיכויים שלך להוציא אינטיאס של 10 ק"ג לדוגמה גם עם ניסיון מועט דיי טובים - יש אפשרות להפעיל כוח רב על הדג
ולגרור אותו החוצה.
יש לי צילום של אינטיאס שחבר תפס שנה שעברה, 15 ק"ג, עם ציוד כמו שתיארתי בדיוק, 2.5 דק' והדג היה בחוץ, כי הציוד מספיק חזק בשביל לגרור אותו בכוח.
אם תדוג אינטיאסים עם מקל חוף סטנדרטי בעל משקלי הטלה מתאימים (עד 300 גרם דיי והותר, כמובן שאי אפשר לצפות לזרוק פיתיון במשקל כולל של חצי קילו בשיטת הצלפה), עם רולר חוף סטנדרטי, חוט דק יותר (נגיד נילון 0.50 או בד 40LB), תוסיף לו לידר עבה יותר נגד הסלעים - הסיכויים שלך להוציא אינטיאס זהה קטנים יותר, מכיוון שכל טעות יכול לעלות לך ביוקר - ופה נכנס עניין הניסיון, ההכרות עם מקום הדיג, ההבנה של תנועות הדג בקצה השני וגם קצת מזל אף פעם לא מזיק