בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  פנס ראש
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פנס ראש  (נקרא 6449 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בעניין: פנס ראש
« הגיב #15 ב- : ספטמבר 13, 2011, 22:13:43 PM »
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER.
הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...).
3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב.
מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W !
יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר !
עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור!

חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן.
כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"... קריצה

שווה כול שקל לדעתי!
http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300

גאיצ'וק.

אתה בטוח שההספק שלו הוא 300 לומנס ?

לפי תאור המוצר יש לו עוצמה של 3W ובד'כ עוצמה זו
מספקת בסביבות ה-150 לומנס , פחות או יותר.

גם בפנס שלי 3W מספק את ההספק כאמור עם מרחק תאורה של כ-120 מטר , כשהיה חדש לפני שנים...האשם תמיד לפי היצרן יש לו גם בסביבות הספק הלומנס כפי שרשמתי.

נראה טוב הפנס. אתה בסדר

זה מה שכתוב על האריזה אבל אין לי דרך לבדוק את זה.
אפשר להשוות בשטח בפעם הבאה שניפגש... מוצאי לשון
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

« הגיב #16 ב- : ספטמבר 13, 2011, 22:32:24 PM »
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER.
הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...).
יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר !
עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור!

חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן.

שווה כול שקל לדעתי!

גאיצ'וק.

אתה בטוח שההספק שלו הוא 300 לומנס ?

לפי תאור המוצר יש לו עוצמה של 3W ובד'כ עוצמה זו
מספקת בסביבות ה-150 לומנס , פחות או יותר.

גם בפנס שלי 3W מספק את ההספק כאמור עם מרחק תאורה של כ-120 מטר , כשהיה חדש לפני שנים...האשם תמיד לפי היצרן יש לו גם בסביבות הספק הלומנס כפי שרשמתי.

נראה טוב הפנס. אתה בסדר

זה מה שכתוב על האריזה אבל אין לי דרך לבדוק את זה.
אפשר להשוות בשטח בפעם הבאה שניפגש... מוצאי לשון

אז הנה לך סיבה טובה מספיק למפגש. אתה בסדר

טוב שמישהו המציא את הפנס.... כבוד הרב
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #17 ב- : אוקטובר 02, 2011, 17:37:36 PM »
אז ככה  

אחרי הלינק שהעלה אביחי לפנס הראש שקנה בפחות מ-50 ש"ח,נכנסתי ונתתי הצעה.
3 דולר לאחר מכן,זכיתי בפנס הראש בסכום של 11.20$ או 40 ש"ח לחובבי המטבע המקומי  
עבר חלף לו שבוע והפנס הגיע.
קופסת קרטון קטנה ומרובעת,ללא כיתוב,ללא פרטים או נתונים,ללא תג מחיר וללא ספח כלשהו בתוכה.
הגיע שלם,ללא סוללות וללא עטיפת ניילון.
המארז לסוללות מפלסטיק זול וללא אטימה היקפית.
הקפיצים לסוללות ארוכים מדי וגמישים בטירוף וצריך לרסן את 3 הסוללות בכדי שלא יברחו לפני הסגירה.
כפתור ההפעלה בצידו העליון של הפנס עשוי מפין פלסטי פשוט עם מפסק זול ללא אטימה,בידוד או הגנה.
בית העדשה עשוי מפלסטיק מצופה והאטימה בינו לבין התושבת (האלמנט הטלסקופי שמרכז את האלומה) גרועה ביותר.
חסרון בולט וגדול הוא שאין אפשרות של הטייה של הפנס כלפי מטה וצריך לכופף את הצוואר ולהוריד את הראש כלפי מטה  דופק את הראש
באופן אישי אני גם לא מת על הפורמט של תא סוללות נפרד מהפנס עצמו מכמה סיבות שונות:
1. עוד גוש על הראש.
2. חיבורי חשמל נוספים שנתונים לפגיעה/תלישה/קריעה/קורוזיה/ניתוק.
3. 3 סוללות AAA אינן מצדיקות לדעתי תא סוללות נוסף. בטריה נטענת,מילא...
4. מפריע בהלבשה מהירה עם יד אחת במידת הצורך.
יתרון גדול- מרגיש פחות כבד על הראש לאורך זמן .

מבחן התוצאה:
הכנסתי סוללות חדשות בתוכו ובפנס שאצלי ויצאתי לשטח שליד ביתי.
חושך צלמוות ולא רואים מעבר ל-20 מטר כלום...
מדליק את הפנס החדש ואחריו את הישן. החדש מנצח בגדול.
לחיצה נוספת על הכפתורים והתמונה משתנה מהקצה אל הקצה. מסתבר שהלחיצה הראשונה בפנס החדש נותנת אור גבוה והשניה מורידה לאור נמוך.
בשניהם הלחיצה השלישית מעבירה למצב היבהוב.
מכוון את שניהם על נמוך ומאיר. התוצאה דומה.
מעביר לאור גבוה את שניהם ועדיין התוצאה,זהה.

לחכות כ-30 שעות עם אור דולק בכדי להשוות צריכה לאורך זמן נראה לי מוגזם... וואלה לא יודע

לסיכום.
הפנס שברשותי מצטייר כפנס מאיכות גבוהה בהרבה מהפנס החדש.
אני נוטה להאמין שהוא יחזיק לאורך זמן רב יותר ללא תקלות ושאפשר להגיד שכסף לא משקר.
אבל פנס עם יכולות תאורה כמו שני אלו במחיר מגוחך של 40 ש"ח כולל משלוח זה מגוחך  גיחוך
גם אם יחזיק שנה,זה יהיה בסדר מבחינתי  אתה בסדר

סתם מתוך סקרנות,אביב,קנית משהו בסוף?
אם כן,מה קנית ומה היו השיקולים?
נשמח לקבל חוות דעת נוספת על הרכישה אם יצאה לפועל   אתה בסדר
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2011, 10:51:50 AM על ידי gaichuk
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
aviv1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : אוקטובר 02, 2011, 20:00:36 PM »

נשמח לקבל חוות דעת נוספת על הרכישה אם יצאה לפועל  אתה בסדר
היום תיכננתי לכתוב על העניין....
כן, קניתי ואפילו לא הסתפקתי באחד...לקחתי את ההמלצה של שמוליק בשתי ידיים ורכשתי פנס של חברת princeton tech  מדגם EOS ב30$ כשהשיקולים העיקריים היו (מלבד ההמלצה של שמוליק כמובן)-
1.עוצמת אור-70 לומינס, בתור אחד שהסתובב בשנים האחרונות עם פנס אנג'ייזר שמפיץ אור בעוצמה של 35 לומינס, הרגשתי את המשמעות של המשפט "לצאת מחושך לאור"
2.עמיד במים- אני אחד שכל מה שיכול ליפול,נופל! היה חשוב לי למצוא פנס שלא יסיים את חייו לאחר נפילה למים
3. משקל- אני שונא להרגש כאילו אני מסתובב עם מישקולת על הראש ( זאת הסיבה שאת רוב הפנסים שמחולקים לשניים פסלתי), הפנס שוקל 105 גר' ולמרות שיש קלים ממנו אני לא מרגיש אותו....
4. מרחק אור-טווח האור חשוב למי שמגשש את דרכו בריפים של אכזיב באישון לילה, 54 מטר בהחלט מספק
5. מחיר- כל הנתונים שהזכרתי לעיל במחיר של 30$ יוצרים קנייה משתלמת שמתאימה לי כמו כפפה ליד, ראיתי פנסים עם נתונים מרשימים מהפנס הזה, אבל לא מצאתי אחד שמתאים לי יותר...
סיכום לאחר כמה יציאות דייג- הפנס עומד בכל הציפיות ממנו ואף יותר, אור חזק ובהיר שעושה את החיים קלים יותר בדייג, עף לי מהיד לתוך המים ושרד את הנפילה והמים בגבורה, חיסרון-הגומייה לראש ממש חזקה ולוחצת,הרחבתי אותה קצת אולם עדיין יש טיפטיפה תחושה של לחץ.
סה"כ אני מרוצה(גם איתמר התרשם...)
זה הזמן לומר תודה לשמוליק על העצה הטובה-תודה ששמוליק בירה
נ.ב
לאחר הרכישה , נתקלתי בפנס האנג'ייזר (6 לדים)ב15$, לא התאפקתי ורכשתי גם אותו, שיהיה...
גם אני חבר בצוות חפף!!!
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

« הגיב #19 ב- : אוקטובר 02, 2011, 20:05:28 PM »
תתחדש

מגיע לך  אתה בסדר
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #20 ב- : אוקטובר 02, 2011, 22:24:06 PM »

נשמח לקבל חוות דעת נוספת על הרכישה אם יצאה לפועל  אתה בסדר
היום תיכננתי לכתוב על העניין....
כן, קניתי ואפילו לא הסתפקתי באחד...לקחתי את ההמלצה של שמוליק בשתי ידיים ורכשתי פנס של חברת princeton tech  מדגם EOS ב30$ כשהשיקולים העיקריים היו (מלבד ההמלצה של שמוליק כמובן)-
1.עוצמת אור-70 לומינס, בתור אחד שהסתובב בשנים האחרונות עם פנס אנג'ייזר שמפיץ אור בעוצמה של 35 לומינס, הרגשתי את המשמעות של המשפט "לצאת מחושך לאור"
2.עמיד במים- אני אחד שכל מה שיכול ליפול,נופל! היה חשוב לי למצוא פנס שלא יסיים את חייו לאחר נפילה למים
3. משקל- אני שונא להרגש כאילו אני מסתובב עם מישקולת על הראש ( זאת הסיבה שאת רוב הפנסים שמחולקים לשניים פסלתי), הפנס שוקל 105 גר' ולמרות שיש קלים ממנו אני לא מרגיש אותו....
4. מרחק אור-טווח האור חשוב למי שמגשש את דרכו בריפים של אכזיב באישון לילה, 54 מטר בהחלט מספק
5. מחיר- כל הנתונים שהזכרתי לעיל במחיר של 30$ יוצרים קנייה משתלמת שמתאימה לי כמו כפפה ליד, ראיתי פנסים עם נתונים מרשימים מהפנס הזה, אבל לא מצאתי אחד שמתאים לי יותר...
סיכום לאחר כמה יציאות דייג- הפנס עומד בכל הציפיות ממנו ואף יותר, אור חזק ובהיר שעושה את החיים קלים יותר בדייג, עף לי מהיד לתוך המים ושרד את הנפילה והמים בגבורה, חיסרון-הגומייה לראש ממש חזקה ולוחצת,הרחבתי אותה קצת אולם עדיין יש טיפטיפה תחושה של לחץ.
סה"כ אני מרוצה(גם איתמר התרשם...)
זה הזמן לומר תודה לשמוליק על העצה הטובה-תודה ששמוליק בירה
נ.ב
לאחר הרכישה , נתקלתי בפנס האנג'ייזר (6 לדים)ב15$, לא התאפקתי ורכשתי גם אותו, שיהיה...

תתחדש,תודה ו...תעלה תמונות  אתה בסדר

לגבי עמידות במים,זה המקום אולי לציין שרוב פנסי הלדים הקרים עמידים במים וחלקם יכול אפילו לעבוד מתחת למים (רוב הפנסים של פצל למיטב ידיעתי (כולל אחד בוודאות שנמצא ברשותי!) עומדים במשימה ללא בעיות קצר או קורוזיה).
להבדיל מפנסי ראש שעובדים על נורת להט רגילה שנשרפת במגע עם מים או אפילו מתפוצצת אם היא מספיק חמה,לדים יכולים לסבול הרבה מים לפני שישרפו...
ronens81
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : נובמבר 11, 2011, 09:54:56 AM »
בקיצור אני מבקש המלצה על הפנס הכי טוב והכי חזק ואור מרוכז למרחק רב
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #22 ב- : נובמבר 11, 2011, 12:06:01 PM »

שווה כול שקל לדעתי!
יש פנסים שנותנים עד 1600 לומין
בקשר לבדיקה שעשית קיימים בשוק פנסים בעלי אור אולטרא סגול בסביבות 50-70 ש"ח האפקט יותר חזק ועמיד לאורך זמן
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

« הגיב #23 ב- : נובמבר 11, 2011, 18:37:55 PM »

שווה כול שקל לדעתי!
יש פנסים שנותנים עד 1600 לומין
בקשר לבדיקה שעשית קיימים בשוק פנסים בעלי אור אולטרא סגול בסביבות 50-70 ש"ח האפקט יותר חזק ועמיד לאורך זמן
מימי יש לך קישור או חוויתה חווית אור כזזה ??
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #24 ב- : נובמבר 12, 2011, 20:08:58 PM »
יש גם יש
קבל תמונה אם נתונים של היצרן
מתאים גם לחיבור לאופניים
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
aviv1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #25 ב- : נובמבר 13, 2011, 21:37:43 PM »
***עדכון***
בחינה של הפנס לאחר שימוש אינטנסיבי של חודש בערך(princetone tech למי ששכח ) מגלה כי ניתן לקבוע שמדובר בפנס איכותי ביותר שמתנהג בדיוק כפי שציפיתי ממנו, החיסרון המשמעותי-זולל סוללות...מה זולל...בולע! בתקופה הנ"ל החלפתי כבר שישה סוללות,מה שמצדיק את האימרה"לכל דבר טוב יש מחיר"
גם אני חבר בצוות חפף!!!
Eli1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אשמח לעזור לחברים 0503377775

« הגיב #26 ב- : נובמבר 13, 2011, 21:58:55 PM »
קישור למי שמעוניין בפנס איכותי הכולל סוללות נטענות ומשלוח חינם.
http://www.ebay.com/itm/270813638910?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648

locus
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : נובמבר 16, 2011, 14:53:24 PM »
למי שמחפש כמו אביב, פנס איכותי ולא סיני, אני ממליץ על ה:
BLACK DIAMOND SPOT
יש לי אותו שנה וחצי עובד מעולה.
שוקל 85 גרם זניחים (כולל סוללות!!!)...
תאורה: או לד אחד מרכזי בעוצמה של 1W או 3 לדים היקפיים בעוצמה משותפת של 1.5W
שימוש בלד המרכזי נותן אלומת אור למרחק של 40 מטר
נגד מים
וחסכוני מאוד בצריכת הזרם
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

« הגיב #28 ב- : נובמבר 21, 2011, 13:17:25 PM »
ברשותי פנס ראש של בלאק דיימונד , 3W , עם בטריה נטענת.

שנים ללא תקלות , פנס נדיר... מתבייש

http://www.ebay.com/itm/Black-Diamond-Icon-LED-Headlamp-Light-Headlight-/360377442130?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e82b5f52#ht_2190wt_782
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!