פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   פנס ראש |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פנס ראש (נקרא 6447 פעמים) |
הדפסה |
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
חבל על הכסף , לי היה פצל שהגשר הפנימי נאכל והפנס הלך פייפן . כנס לכל חנות דיג ותקנה פנס ב 30-50 ש"ח יחזיק שנה שנתיים ולפח . לא צריך יותר מזה . יש ב EBAY פנסים סבירים ביותר גם ב 5$ שיהיה לך 1 רזרבי .
|
|
|
|
ehudbn
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
|
|
גם לשיטתי פנס זול ככל האפשר דיג מילואים טיול והופ הלך פנס לאיבוד חבל זה אביזר זול שנותן תוצאה לא פחות טובה ולא פחות נוחה
הסתייגות פרט ליורדי היים ממש (קיאקים) שאז אולי כדאי להשקיע ולקנות אטום מים איכותי
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני כבר סוגר מעל שנה שניה עם Black diamond דגם ICON
חיה רעה ואמינה וגם נטענת. שוב: יותר משנתיים, 3 פעמים בשבוע על החוף, קיאק, גשם, גלים, קלמרי דגים.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני כבר סוגר מעל שנה שניה עם Black diamond דגם ICON
חיה רעה ואמינה וגם נטענת. שוב: יותר משנתיים, 3 פעמים בשבוע על החוף, קיאק, גשם, גלים, קלמרי דגים.
אני טיפה פחות...אבל עם יותר זמן דיג... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER. הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...). 3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב. מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W ! יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר ! עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור! חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן. כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"...  שווה כול שקל לדעתי! http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 |
|
|
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER. הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...). 3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב. מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W ! יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר ! עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור! חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן. כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"...  שווה כול שקל לדעתי! http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300גם לי יש משהוא דומה 300 לומין אבל הסוללות( AAA )שלי מאחור יותר יציב על הראש וגם מחלק את המשקל יופי כשאני מדליק אותו בים הוא מאיר כמו רנאור צבאי לחיצה 1 אור חזק 2 אור חלש 3 מהבהב נקנה בebae בחמישים ש"ח בצבע אדום ושחור
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 |
|
|
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER. הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...). 3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב. מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W ! יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר ! עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור! חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן. כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"...  שווה כול שקל לדעתי! http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300גם לי יש משהוא דומה 300 לומין אבל הסוללות( AAA )שלי מאחור יותר יציב על הראש וגם מחלק את המשקל יופי כשאני מדליק אותו בים הוא מאיר כמו רנאור צבאי לחיצה 1 אור חזק 2 אור חלש 3 מהבהב נקנה בebae בחמישים ש"ח בצבע אדום ושחור יש לך שם דגם או חברה של הפנס שברשותך ? LED HEADLIGHT חברת "צ'וקי פוקי" הסינית אבל עובד כמו גרמני אחפש קישור ב-ebay ואעלה לכאן פנס ראש
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2011, 18:02:10 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 |
|
|
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER. הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...). 3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב. מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W ! יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר ! עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור! חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן. כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"...  שווה כול שקל לדעתי! http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300גם לי יש משהוא דומה 300 לומין אבל הסוללות( AAA )שלי מאחור יותר יציב על הראש וגם מחלק את המשקל יופי כשאני מדליק אותו בים הוא מאיר כמו רנאור צבאי לחיצה 1 אור חזק 2 אור חלש 3 מהבהב נקנה בebae בחמישים ש"ח בצבע אדום ושחור יש לך שם דגם או חברה של הפנס שברשותך ? LED HEADLIGHT חברת "צ'וקי פוקי" הסינית אבל עובד כמו גרמני אחפש קישור ב-ebay ואעלה לכאן פנס ראש והדבר הכי חשוב הפנס עוד מעט יחגוג שנה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יש לי את אנרג'ייזר מעולה וחזק לא מחליף 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2011, 18:52:32 PM על ידי אייל וייס
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
יש לי את אנג'ייזרנ מעולה וחזק לא מחליף  אייל הייתה רוצה מאמונג'ייזר מעולה וחזק ,לא מחליף באף דיג 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2011, 18:42:09 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
בלאק דיימונד - קוסמו אם בא לך להתפנק ( מחירון סביב המתאיים) ואני באופן אישי גם עם האנרג'ייזר , יש לי לקוחות שצללו איתו במים מתוקים ושרד , הבטריות מחזיקות מעמד כמו שצריך ונשאר עודף לקנות דמוי  . בהצלחה
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
פנס מעולה על טכנולוגית CREE LIGHT (גם סוג של LED אבל לא מהסוג המוכר) שקניתי לאחרונה ומפגין יכולת מדהימה זה פנס ראש של חברת GO NATURE מדגם JUPITER. הפנס עובד על 3 סוללות AAA,ה-LED שלו מחזיק 100,000 שעות לפי היצרן,עוצמת אור של 300 לומין ומחזיק כ-30 שעות עבודה (עד ריקון סוללות כמובן...). 3 שלבים - 1 חלש,2 חזק ו-3 מהבהב. מפיץ אור היקפי חזק ביותר אפילו בשלב 1 ה"חלש" ובשלב 2 זה כמו ספוט של 100W ! יש לו עדשה זחיחה שמרכזת את האלומה שלו לקוביה (צורת ה-LED) ככול שמושכים אותה כלפי חוץ ובמצב חיצוני מקסימאלי מתקבלת אלומה שמגיעה להערכתי ל-100 מטר ! עשיתי בדיקה על בובות לקלאמרי בחדר חשוך ובובה 4 אינץ' של PREDATOR המשיכה לפלוט אור גם אחרי 15 דקות כך שניתן היה לראות אותה בבירור! חסרון (עד שהוא מוכך כיתרון) זה שהחלק הזחיח עשוי אלומיניום ולכן הוא מעט כבד כשהוא מוטה כלפי מטה ולא צמוד לכרית מצח לאורך זמן. כשהוא נופל ונחבט ולא קורה לו כלום,אתה לומד להעריך את ה"חסרון"...  שווה כול שקל לדעתי! http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1300גאיצ'וק. אתה בטוח שההספק שלו הוא 300 לומנס ? לפי תאור המוצר יש לו עוצמה של 3W ובד'כ עוצמה זו מספקת בסביבות ה-150 לומנס , פחות או יותר. גם בפנס שלי 3W מספק את ההספק כאמור עם מרחק תאורה של כ-120 מטר , כשהיה חדש לפני שנים...  לפי היצרן יש לו גם בסביבות הספק הלומנס כפי שרשמתי. נראה טוב הפנס. 
|
|
|
|
|
שמוליק
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
66
|
|
אם יש לך זמן וכדאי שיהיה ....תנסה את זה http://princetontec.com/index.php?q=eosלא יודע מה אתכם אבל אם אמינות עוצמה ואפס תקלות מענינות אותכם אז זהו אחד מהפנסים האולטמטיבים. יש לי אותו כבר 3 או 4 (מי סופר )שנים . אף פנס גם לא מהרמות הגבוהות לא מתקרב לתותח הזה . חפש באי ביי . אחלה פנס
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|