פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הדגיגונים מתחת לחבר פורום |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הדגיגונים מתחת לחבר פורום (נקרא 8276 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני רואה שהדגיגונים מתחת לחבר פורום הולכים ומתרבים  פעם היה אחד שהתעניין  אחר כך שניים  ועכשיו יש ארבע  אין פיקוח על הילודה  מעניין לאן נגיע רק לא לזה  עכשיו ברצינות יש למישהוא תשובה 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2011, 20:53:03 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
|
אבי , כל עוד אתה לא מעוטר בסיכת ISF מעל לדגיגונים , אתה עדיין נחשב לזוטר
|
-------------------------------
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2011, 21:23:47 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
tomer567
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
בוסניק אוהב ים
|
|
עם הזמן עוד יהיו להקה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אבי.... אלו אבו נאפחות !!!! 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אבי.... אלו אבו נאפחות !!!!  מה אבו נאפחות  זהו זה אני עובר לריג פלדה  ומכניס לתיק סכין קצבים  באמת דג פולש 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים... 
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2011, 09:52:27 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה ! 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה !   עוד פעם אבו נאפחות  אני לא מרגיש כול כך טוב יש למישהו כדורים 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה !   עוד פעם אבו נאפחות  אני לא מרגיש כול כך טוב יש למישהו כדורים  גם אתה רוצה אמצעי מניעה.....? 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה !   עוד פעם אבו נאפחות  אני לא מרגיש כול כך טוב יש למישהו כדורים  גם אתה רוצה אמצעי מניעה.....?  תראה טלטול עכשיו שאתה כבר חבר הנהלה  יש מצב גם לכדורים וגם לאמצעי מניעה  או שאתה ישר כמו כל חברי ההנהלה ללא חשש תבל ושביעית  ואני נשאר עם אבו נאפחות 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה !   עוד פעם אבו נאפחות  אני לא מרגיש כול כך טוב יש למישהו כדורים  גם אתה רוצה אמצעי מניעה.....?  תראה טלטול עכשיו שאתה כבר חבר הנהלה  יש מצב גם לכדורים וגם לאמצעי מניעה  או שאתה ישר כמו כל חברי ההנהלה ללא חשש תבל ושביעית  ואני נשאר עם אבו נאפחות  ישר כמו נחש המתפתל בין רגליה של חווה...ומחפש משהו לאכול....  (אולי איזה תפוח עסיסי...?  )
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אהלן אבי, מס' הדגיגונים= קטגוריה של מס' תגובות. אל תחשוש להיות להקה- גדולה מקסימום זה 5 דגים...  תודה רפי  סוף סוף מישהוא רציני  ולא כמו כל הליצנים כאן  סיכת ISF , אבו נאפחות , עם הזמן עוד יהיו להקה  כל כך פחדתי מ-  אז שוב תודה רפי  אבי. רפי לא הכחיש שאלו אבו נאפחות....  והם יגדלו ללהקה בת 5 פריטים...  שמישהו ייתן להם כאן אמצעי מניעה !   עוד פעם אבו נאפחות  אני לא מרגיש כול כך טוב יש למישהו כדורים  גם אתה רוצה אמצעי מניעה.....?  תראה טלטול עכשיו שאתה כבר חבר הנהלה  יש מצב גם לכדורים וגם לאמצעי מניעה  או שאתה ישר כמו כל חברי ההנהלה ללא חשש תבל ושביעית  ואני נשאר עם אבו נאפחות  ישר כמו נחש המתפתל בין רגליה של חווה...ומחפש משהו לאכול....  (אולי איזה תפוח עסיסי...?  ) אמרתי לך כבר שאני "חולה" על השנינות שלך הבוס שלי חושב שאני אהבל (כותב תגובות וצוחק  ) הוא בא לבדוק אם אני באמת גולש בפורום דיג נראה לי שאני אכניס אותו לשרשור של בדיחות שגם הוא יראה כמו אהבל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 4
|