אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......? 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן  נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר... 
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל להשאיר להם איזה אפרסק או תפוח לנגוס בו....? 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל להשאיר להם איזה אפרסק או תפוח לנגוס בו....?   הלכתי ופקידת הקבלה נתנה לי מבט 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל להשאיר להם איזה אפרסק או תפוח לנגוס בו....?   הלכתי ופקידת הקבלה נתנה לי מבט  למה ?  כי הסתכלת לה על הרגליים וחיפשת תפוח ביניהם.....? 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל להשאיר להם איזה אפרסק או תפוח לנגוס בו....?   הלכתי ופקידת הקבלה נתנה לי מבט  למה ?  כי הסתכלת לה על הרגליים וחיפשת תפוח ביניהם.....?  אפרסק טל אפרסק אני עוד צריך את הרגליים שלי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ובקשר לתפוח הייתי מציע לך לחפש אפרסק (Peach)  ולא תפוח  אם אתה כבר שם  היית שם לפני .... ?  אז למה רק לי הורידו את הרגליים על התפוח המעפן הזה......?  וכל זה עוד לפני שיצחק ובראל נכנסו לכאן נראה לי שבראל התחיל לחלק לאנשים כאן כדורים בדואר...  עוד יפטרו אותי מהעבודה  אני לא מפסיק לצחוק  אני הולך הביתה נמשיך משם  אולי יתמזל מזלנו והם יגיעו יצחק ודוק' ובראל להשאיר להם איזה אפרסק או תפוח לנגוס בו....?   הלכתי ופקידת הקבלה נתנה לי מבט  למה ?  כי הסתכלת לה על הרגליים וחיפשת תפוח ביניהם.....?  אפרסק טל אפרסק אני עוד צריך את הרגליים שלי  בגלל זה היא נתנה לך את המבט הזה....  שם אתה מחפש אפרסק...?  בחייך אבי , אין שם אפרסקים , זה מה שסיפרו לך שהיית ילד....?! 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 אז למה לעזאזל קוראים לאזור הזה באנגלית (סלנג) Peach  נו טוב שיהיה תפוח 
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני רוצה רק לדעת מי לעזאזל הפך את נמו לסושי 
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני מסוחרר  קדימה אחורה ועוד פעם קדימה ממש מחלת ים  הקישורים הרגו אותי (בהתחלה לא הבנתי איך חזרתי לאותו הדף  )
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2011, 17:37:40 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|