יופי של דוח ותפיסות היו לכם
יצאת דווקא עם עודד שנחשב לרולר חשמלי טורבו בידני

הבנאדם לא יודע מה זה מנוחה
וכל עוד הסירה עומדת הוא ממשיך וממשיך אפילו בלי שום סימן בכלל ..
קטע שהיה לנו לפני שנה בסירה עם אבו אשרף..צינור מים התפוצץ במרחק כ 3 קילומטר מהמרינה
בעכו .עומק מים של 15 מטר גג..בזמן הזה כשכולם התעסקו בתיקון הוא הוציא רולר והתחיל לג'גג'ג
מדהים כמה הבנאדם למד בהתחשב בזה שרק בסוף העונה שעברה התחיל לצאת לג'יג
ורק אחרי 4 יציאות תפס את הראשון שלו והוציא עם הדרכה צמודה משאר החברה ..היום הוא אש
סאמח..בעניין של ג'יג ופתיון ביחד אני לא חושב בכלל שיש קשר או שזה מפריע ..אין דבר כזה
כל הזמן היו שיטות שונות בסירה ובשתי השיטות נתפסו בו זמנית !
טוב שבחרתם את הרדוד יותר ממש בהתחלה שכן יש סיכוי יותר גדול ל 111 באור ראשון
לגבי הבייביז הם כבר כאן אבל עדיף מהבוקר ועד הצהריים ..אח"צ זה חלש יותר מה גם
הים עובד יותר בגלל העונה ..טבעי מאד שיהיו גלים כל אח"צ בתקופה זו
עוד דבר לגבי זה שקרע..לא ראיתי אבל לפי מה כתבת
שפשוף מעל הקריעה לאורך השוק לידר מעיד יותר על כריש ולא אינטיאס
מי שהיה לו כריש פעם קרע או לא קרע ואם בודק את החוט יראה שזה משופשף מהעור שלו
בעיקר ..סימן כזה זה סימן מובהק לכריש בצד השני של החוט
יופי של דוח ותפיסות
בהצלחה בבאות
לגבי עודד, הוא מכונה באמת אבל הכי חשוב שהוא בן אדם גדול וצנוע. בפעמים הראשונות בג'יגינג יצא לי לשבת לידו והיחס שהוא נתן היה דרגה ראשונה. ממש תמיכה מלאה. לא כל דייג יש לו את הערכים האלו!
מבחינת קצב עבודה אני גם לא רחוק מעודד-יום שלם אני יכול לג'גג בלי להפסיק ועוד עם הציוד הבסיסי שיש לי. שלשום התחלפנו אני ועודד בציוד והציוד שלו (רולר ג'יגינג מאסטר ומקל איכותי ששכחתי איזה חברה היה הרבה יותר קל ונוח)
מבחינת שפשוף החוט-החוט היה מפורק רק 3-4 ס"מ מעל נקדת הקריעה. המשיכה היתה טיפוסית של אנטיאס (לא ניסיתי של קריש אבל יודע שזה שונה). השוק לידר שהיה לי זה חוט ניילון 0.7 באורך 20 מטר שקניתי ב10 שקלים בנצרת ולא ידעתי שעודד ואחרים משתמשים בחוט פלורו איכותי יותר שעולה גם יותר...לא יצא לי לבדוק איתך איזה שוקלידר אתה משתמש בו.