תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/11/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
22 | שרימפס - | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 4 | |
22 | שרימפס - | גרבידה (ורדית שישנית) | 2 | |
22 | שרימפס - | חדאד / פיגמה / זברה (סרגוס הפסים) | 3 | |
22 | קלמארי - | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 4 |
הדו"ח:
שלום לכולם ,
איך מתחילים ? פשוט כל יום שעובר ואנחנו לא בים הוא בזבוז מטורף . הים כל כך יפה ימים נהדרים לדיג ומי שהולך בהחלט מביא דגים מעניינים ויפים. אז לדיג חופי וז'רז'ור אין זמן אז חלון הלילה נפתח כמו שצריך ... יציאות סביב 8 בערב לתוך הלילה כאשר מדי פעם משנים נקודות ע"פ מצב האכילות בשטח . בסירה חברה טובים צחוקים והרבה כיבוד וכמובן שי האחד והיחיד לימד אותי איך מרימים דג ב : "כמעט " , "שיט ברח לי" , "דפק והפסיק" ועוד .. סתתתתתם שי אתה חבר אמיתי ולב זהב (הפינה בפעם הבאה היא שלי)

על הסירה יצאו דגים יפים כולל פרידה סביב קילו וחצי ועוד חדד סביב קילו .
כמובן שהיו נספחים כמו ברקנים ג'רבידות וטרחונים טרולוסים מכל הצבעים .
נתונים מעניינים - הפרידות ברוב הפעמים דופקת בקרס התחתונה , מומלצת קרס עגולה\ אוטופוס ואפילו סירקל מידה 3-2-1 (אני עובד עם מידה 16 יפני מקביל ל 1 1/0 +- ) חשוב שיהיה לקרס פרופיל עבה ולא כמו קרס חוף (סטייל הנורבגי )גמברי קריסטל טרי טרי .
החאדדים נתפסו במים עמוקים יותר סביב 40 -45 מטר כאשר הם אוכלים בעדינות ולא לוקחים את ה פתיון כמו הפרידה , גם פה קרס עגולה וקטנה - שוב פרופיל עבה עושה את העבודה .
הטרולוסים הקטנים אוכלים הכל בעיקר קלמארי הרוב בעומק 20 מטר .
ציוד - מקל בולוס פשוט אורך 140 ס"מ
רולר חוף גדול חוט 0.40 מונו במוביל ,עם לידר של 5-6 מטר של חוט 0.50 (למקרה שיבוא איזה לוקוס

משקולת 100-120 גרם
ריג פשוט מאוד קרס למעלה וקרס למטה - התחתונה היא העגולה לפרידות והעליונה מס'1 צאוור ארוך .
שיהיה שקט לכולנו והרבה דגים טעימים .
דניאל