פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   חוף מתאים ראשון שני |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוף מתאים ראשון שני (נקרא 5473 פעמים) |
הדפסה |
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף? 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר?
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר? איזה.. עונה ראשונה שלי בקושי קניתי ציוד.. עכשיו מה לשים בפנים? אני שם קילו קמח ומה עוד עם זה? כמה מים לשים פתברים זה טוב? פיתות? ביצים? אוכל חתולים? יש לי מין תוסף אדום כזה לקרפיונים להוסיף גם? דיפים להוסיף? כמה? 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 13:49:37 PM על ידי שני יצחקי
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר? איזה.. עונה ראשונה שלי בקושי קניתי ציוד.. עכשיו מה לשים בפנים? אני שם קילו קמח ומה עוד עם זה? כמה מים לשים פתברים זה טוב? פיתות? ביצים? אוכל חתולים? יש לי מין תוסף אדום כזה לקרפיונים להוסיף גם? דיפים להוסיף? כמה?  פתי בר זה מצוין פיתות גם טוב ביצים תוסיף לתערובת כבר בשטח עדיף אוכל חתולים אל תשים ימשוך שפמנונים תוסף אדום לקרפיונים אני לא יודע על מה מדובר עם זה תערובת יבשה אז כן תוסיף,דיפים אין צורך להוסיף לתערובת חבל עליו דיפים הם יקרים במקום דיפ תשפוך פנימה תמצית וניל (לרוב יש את זה בכל מטבח משמש לאפיה).
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר? איזה.. עונה ראשונה שלי בקושי קניתי ציוד.. עכשיו מה לשים בפנים? אני שם קילו קמח ומה עוד עם זה? כמה מים לשים פתברים זה טוב? פיתות? ביצים? אוכל חתולים? יש לי מין תוסף אדום כזה לקרפיונים להוסיף גם? דיפים להוסיף? כמה?  פתי בר זה מצוין פיתות גם טוב ביצים תוסיף לתערובת כבר בשטח עדיף אוכל חתולים אל תשים ימשוך שפמנונים תוסף אדום לקרפיונים אני לא יודע על מה מדובר עם זה תערובת יבשה אז כן תוסיף,דיפים אין צורך להוסיף לתערובת חבל עליו דיפים הם יקרים במקום דיפ תשפוך פנימה תמצית וניל (לרוב יש את זה בכל מטבח משמש לאפיה). מים כמה לשים - קצת\הרבה? התוסף בא בצורת גלילים קטנים שאפשר למעוך לאבקה. (כן זה יבש)
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר? איזה.. עונה ראשונה שלי בקושי קניתי ציוד.. עכשיו מה לשים בפנים? אני שם קילו קמח ומה עוד עם זה? כמה מים לשים פתברים זה טוב? פיתות? ביצים? אוכל חתולים? יש לי מין תוסף אדום כזה לקרפיונים להוסיף גם? דיפים להוסיף? כמה?  פתי בר זה מצוין פיתות גם טוב ביצים תוסיף לתערובת כבר בשטח עדיף אוכל חתולים אל תשים ימשוך שפמנונים תוסף אדום לקרפיונים אני לא יודע על מה מדובר עם זה תערובת יבשה אז כן תוסיף,דיפים אין צורך להוסיף לתערובת חבל עליו דיפים הם יקרים במקום דיפ תשפוך פנימה תמצית וניל (לרוב יש את זה בכל מטבח משמש לאפיה). מים כמה לשים - קצת\הרבה? התוסף בא בצורת גלילים קטנים שאפשר למעוך לאבקה. (כן זה יבש) אז תוסיף את התוסף הזה גם. מיים זה כבר לפי רגש כמו שרשמתי לא להפוך את התערובת לבצקית מידי היא צריכה להיות יבשה קצת אבל מספיק רטובה כדי שיהיה אפשר לדחוס ממנה כדורים. כל פעם תוסיף קצת מיים תלוש הכול ותראה אם אפשר לדחוס לכדורים אם הידים.
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך. כרגע יש לי רק 2 טעמים: אפונה ותותי פרוטי אין לי סירה להכנסת פיתיון אני ממליץ שתתחיל מהתותי פרוטי. אין סירה לא נורא בגלשקה תתן את הפיתרון  אוקיי. ובאיזה חוף יש פחות אבנים? (יש לי רק 2 משקולות ל-2 חכות) אני הולך ממש לא מוכן  גם חוף סוסיתא וגם חוף גופרא הם לא בדיוק סלעיים אם סלעים ענקיים במיים כמו אזורי חוף דקל שקמים וכדומה אלה רובו חלוקי אבן לא יותר גדולים מגודל אגרוף פחות או יותר, בכל מקרה גם בין אבנים כאלו עלולה להיתקע המשקולת אל תשכח לפני גלגול החזרת הריג לתת הקפצה חזקה אם המקל על מנת שהמשקולת תעלה מעל האבנים ואז תגלגל כמה שיותר מהר כאשר את המחזיק את המקל כלפי מעלה אל תוריד אותו במאונך למיים באת הגלגול. ושיהיה בהצלחה אל תשכח דוח  תודה ולדעתך 2 משקולות יספיקו. לאיזה מרחק לזרוק מהחוף?  למרחק המקסימלי שאתה מגיע אליו, עכשיו יחסית עדיין תחילת העונה והם עוד רחוקים מהחוף  תודה רבה  שאלה אחרונה (מצטער על החפירה  ) זה יהיה נורא אם אני לא יפדר? אין לי כל-כך אם מה אני יכול להכין 3 -4 גושי פיתות מספיק? בלי פידור על hair-rig עם בויל אחד זה קצת בעייתי. תביא איזה פידור שיש לך קצת יותר טוב מכלום כמו שאמרתי כשאין בררה הכול הולך מקורנפלקס עד עוגות הביית סבבה תודה רבה אנדריי  אני ילך עכשיו להתחיל להכין פידור נראה לי יצא לי בסביבות 1-2 ק"ג יספיק? תראה זה יותר טוב מכלום  אני אישית זורק כמות כזאת בנגלה אחת על כל ריג. אולי יש לך במקרה פידר? איזה.. עונה ראשונה שלי בקושי קניתי ציוד.. עכשיו מה לשים בפנים? אני שם קילו קמח ומה עוד עם זה? כמה מים לשים פתברים זה טוב? פיתות? ביצים? אוכל חתולים? יש לי מין תוסף אדום כזה לקרפיונים להוסיף גם? דיפים להוסיף? כמה?  פתי בר זה מצוין פיתות גם טוב ביצים תוסיף לתערובת כבר בשטח עדיף אוכל חתולים אל תשים ימשוך שפמנונים תוסף אדום לקרפיונים אני לא יודע על מה מדובר עם זה תערובת יבשה אז כן תוסיף,דיפים אין צורך להוסיף לתערובת חבל עליו דיפים הם יקרים במקום דיפ תשפוך פנימה תמצית וניל (לרוב יש את זה בכל מטבח משמש לאפיה). מים כמה לשים - קצת\הרבה? התוסף בא בצורת גלילים קטנים שאפשר למעוך לאבקה. (כן זה יבש) אז תוסיף את התוסף הזה גם. מיים זה כבר לפי רגש כמו שרשמתי לא להפוך את התערובת לבצקית מידי היא צריכה להיות יבשה קצת אבל מספיק רטובה כדי שיהיה אפשר לדחוס ממנה כדורים. כל פעם תוסיף קצת מיים תלוש הכול ותראה אם אפשר לדחוס לכדורים אם הידים. תודה יצאת מלך 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3