שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני יורד עם המשפחה כנראה מחר לקמפינג של יומיים (לילה אחד) בכינרת. עכשיו הם רוצים חוף בחינם שהוא נוח לשינה (למשל חוף כורסי) אני רוצה חוף שיהיה מתאים לדייג קרפיונים (רוד פוד). יש חוף מתאים שיש בו דייג קרפיונים שהוא בחינם? 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ממש מכיר חופים חינמיים לדייג קרפיונים אבל לא משנה מה אל תנסעו לחוף דקל!
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
למה?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
למה? למה לא באמת?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
א.) מלא סלעים - כל זריקה איבוד ריג ב.) מפוצץ אנשים **ההודעה נערכה: המלל המיותר נמחק** שבאים בלילה ושמים מוזיקה בפול ווליום מהאוטו וזורקים עלייך את החכות ולא נותנים לחיות!!!
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 01:50:16 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
א.) מלא סלעים - כל זריקה איבוד ריג ב.) מפוצץ אנשים שבאים בלילה ושמים מוזיקה בפול ווליום מהאוטו וזורקים עלייך את החכות ולא נותנים לחיות!!!
סבבה תודה מישה 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 01:16:03 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
א.) מלא סלעים - כל זריקה איבוד ריג ב.) מפוצץ אנשים שבאים בלילה ושמים מוזיקה בפול ווליום מהאוטו וזורקים עלייך את החכות ולא נותנים לחיות!!!
סבבה תודה מישה  בכיף 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 01:16:25 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מישה, תצנזר אחי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מישה, תצנזר אחי  מה שמומי אמר  ואם אתה לא מבין למה דבר איתי בפרטי ואני יסביר לך
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אתה לא מזמין **ההמשך נמחק**?
************************************************************** עומר, למלל הזה אין כאן מקום. ברור לי שאתם חברים, אבל שיח הפייסבוק הזה עם מילים מהסוג שמחקתי (גם אני משתמש בהן עם חברים אבל לא כאן!!!)- המקום לכך הוא בפייסבוק, בשיחות בעל פה, או במסרים אישיים. כמו שציינתי- לא כאן בדפי הפורום!!!
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 01:32:44 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אתה לא מזמין **נערכה ההודעה של omer2308 - ע"י מחיקת מילים מיותרות**?
רק משפחה 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 01:29:22 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 11:44:53 AM על ידי שני יצחקי
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. בקשר לפידור מכיוון שאתה יוצא עוד שעתיים ואני מאמין שלא תעבור כבר בחנות, אז בעצם תעמיס כל דבר יבש שיש לך בבית אחל מקורנפקס,פירורי לחם,קמח תירס,עוגיות,גם עוגת הביית נכנסת מצוין,שיבולת שועל תיקח את כל מה שיש תערבב טוב טוב בדלי ואם יש תיקח איתך גם תירס מתוק וגם תמצית וניל בחוף כבר תוסיף את התמצית והתירס לתערובות קצת מיים לא יותר מידי, אתה צריך להגיע תערבות לא בצקית מידי אבל שניתן לעצב ממנה כדור לפידור.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2012, 11:59:33 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני הולך עם המשפחה או לחוף סוסיתא או לחוף גופרה. מתאים לדייג קרפיונים? איזה ציוד להביא? פידור?  עריכה: אם מישהו יכול לענות לי כי זה די דחוף אנחנו יוצאים עוד שעתיים חוף גופרה מצוין לעניין. ציוד פידור וכדומה זה כבר יותר בעייתי לענות בלי לדעת לאיזה סגנון דייג ספורטיבי רגיל אם קפיצים יש או אין רוד פוד. דיג ספורטיבי (hair rig) יש רוד פוד נו אם כך מצוין תיקח את הרודפוד איתך את כל החכות זמזמים סוינגרים אתה כבר הרי יודע מה בדיוק לקחת. לפידור תשתמש בכל מה שיש בבית כמו שרשמתי מעל. אם אתה אם סירה מנתפחת עדיף לפדר נקודתית בדיוק איפה שאתה מוריד את הריג (רק בזהירות אם אתה לבד וללא מבוגרים), אם אין דרך להכנסת הפידור לעומק בגלשקה תיתן את הפתרון הכי אפקטיבי תפדר כמה כדורים למקום הזריקה של הריג. על הhair-rig תתרכז בטעמים מתוקים דבש וניל שזיף בננה וכדומה אם זה בוילים או טייגר-נט או תירס מה שיש לך.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|