בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  חריימה מעולה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חריימה מעולה  (נקרא 2616 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

חריימה מעולה
« ב- : ספטמבר 29, 2012, 15:28:47 PM »
באופן אישי אני אוהב את החריימה הזה עם קרפיון ולא עם דגי ים אבל כול אחד לפי טעמו האישי  אתה בסדר

מצרכים:
1/3 כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (מי שאוהב חריף מאד-להוסיף כמה צ´ילי)
מלח לפי הטעם
1 לימון שלם סחוט
3 כפות כמון טחון
4-5 שיני שום גדולות פרוסות
5-6 חתיכות דג (המתכון לקילו דג! להכפיל בהתאם...)
2 רסק עגבניות קטן (22%) (כ-100 גרם סה"כ)

אופן ההכנה:
את הפפריקה לערבב טוב עם השמן ולהניח בצד.
לחמם קצת שמן בסיר,להוסיף שום וכמון - להקפיד לא לשרוף!
להוסיף את הרסק עגבניות,מלח ואת המיץ לימון ולערבב היטב.
מוסיפים את השמן עם הפפריקה ומערבבים היטב.
במקרה והדג יצא מההקפאה,לא להוסיף מים.
אם הדג טרי,להוסיף כ-1/4-1/3 כוס מים.
להביא לרתיחה על אש גבוהה ל-5 דקות,ואז להעביר לאש נמוכה
לכ-3/4-1/2 שעה.
בחימום חוזר של השאריות הרוטב נהיה סמיך יותר וגם יותר עשיר בטעם ומקבל מרקם וטעם שונים מעט...

מומלץ להכין ביום שישי כשיש חלות,השילוב "קטלני"!!!

בתיאבון!
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 29, 2012, 15:33:55 PM »
נשמע טעיםםםםםםםםםםם
השילוב עם החלה הטריה אכן אחד הטובים שיש

שאלה קטנה
יכול להיות שבכמון התכוונת לכפיות ולא כפות נראה לי המון
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #2 ב- : ספטמבר 29, 2012, 15:50:08 PM »
נשמע טעיםםםםםםםםםםם
השילוב עם החלה הטריה אכן אחד הטובים שיש

שאלה קטנה
יכול להיות שבכמון התכוונת לכפיות ולא כפות נראה לי המון

כפות חביבי, כפות  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #3 ב- : ספטמבר 29, 2012, 16:54:53 PM »
יאמי אין ספק שזה מנצח

טוב במיוחד לימי חמישי בלילה

אצלנו במפרץ ליל חמישי אפשר לקנות חלות במאפיה היישר מהתנור

יאללה נכנס לכוננות חמישי   תודה גאי
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
שני יצחקי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 27

הודעות: 1161

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #4 ב- : ספטמבר 29, 2012, 20:34:30 PM »
עשית אותי רעב
 התפוצצות
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 54

הודעות: 5445

הים של כולם

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #5 ב- : ספטמבר 29, 2012, 21:48:08 PM »
קרפיון אחלה דג.
אני אוהב אותו מטוגן


Sent from my iPhone using Tapatalk
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #6 ב- : ספטמבר 29, 2012, 21:58:51 PM »
קרפיון אחלה דג.
אני אוהב אותו מטוגן


Sent from my iPhone using Tapatalk

קרפיון מטוגן זה תחביב משותף שיש לי עם אמא שלי.
קרפיון קטן של קילו-קילו וחצי חתוך לרצועות ומטוגן במחבת,בלי קמח ובלי ביצה,בלי מלח ובלי כלום. כמו שהוא עם חלה ומים קרים... מתבייש
חתיכות של 3-4 קילו, הולכות לסיר בגושים גדולים עם הרבה רוטב...  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #7 ב- : ספטמבר 30, 2012, 01:45:14 AM »
לפי מה שידוע לי עד היום-
קרפיון זה דג שתופסים ומשחררים... סמיילי

מצד שני המתכון נראה מטריף...

גיאצוק,
מה הסיכוי שהמתכון יעבוד על לוקוס או דוראדו?!
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 54

הודעות: 5445

הים של כולם

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #8 ב- : ספטמבר 30, 2012, 06:32:58 AM »
לפי מה שידוע לי עד היום-
קרפיון זה דג שתופסים ומשחררים... סמיילי

מצד שני המתכון נראה מטריף...

גיאצוק,
מה הסיכוי שהמתכון יעבוד על לוקוס או דוראדו?!
נכון רפי משחררים, השאלה לאן
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #9 ב- : ספטמבר 30, 2012, 08:52:27 AM »
לפי מה שידוע לי עד היום-
קרפיון זה דג שתופסים ומשחררים... סמיילי

מצד שני המתכון נראה מטריף...

גיאצוק,
מה הסיכוי שהמתכון יעבוד על לוקוס או דוראדו?!

רוב הקרפיונים שתפסתי בעת החדשה חזרו לשחות ולא סיימו את חייהם בסיר אבל מדי פעם אני נהנה מחריימה מטובל עם חתיכות דג  אתה בסדר

לוקוס אני לא יודע אבל דורדו יצא לא רע 
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 1506

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #10 ב- : דצמבר 11, 2012, 09:06:29 AM »
לפי מה שידוע לי עד היום-
קרפיון זה דג שתופסים ומשחררים... סמיילי

מצד שני המתכון נראה מטריף...

גיאצוק,
מה הסיכוי שהמתכון יעבוד על לוקוס או דוראדו?!

אישית חושב שהשיטה הנכונה היא הכנת כל הרוטב בצד ואז לשים את הנתחים לעוד כמה דקות .
מתכון מנצח לדג חריף :

רצועות של גמבה (1-2 תלוי כגודל הסיר)
1/2 צרור כוסברה - 1/2 לבישול וחצי לקצוץ בסוף .
4-5 שיני שום .
2-3 כפות גדושות פפריקה בשמן מעט חריפה .
מלח
חומוס מבושל (לא חייב)


אופן ההכנה -
מטגנים כמה שניות את הפפריקה בשמן (לכסות את התחתית בנדיבות) להוסיף את רצועות הגמבה השום ואת הכוסברה ,להנמיך את האש, לבשל בשמן לכמה 2-3 דקות ואז להוסיף מלח ו -2 כוסות מים .
להביא לרתיחה ולהנמיך לעוד 10-15 דקות .להוסיף חומוס מבושל אם רוצים.
לאחר שהכל מוכן לשים את נתחי הדג לעוד כמה דקות כמפורט למטה . בסוף לקצוץ את הכוברה מלמעלה , ניתן לסחוט 2\1 לימון .
למי שרוצה מסלול חריף לשים ברוטב פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות .
לוקוס או דג שמן(דניס\לברק\מושט) צריך כמה דקות יותר מדגים מהירים יעני 15-20 דקות ולא יותר .
דוראדו\טרחון ואנטיאס - אחרי כל הכנת הרוטב (ממש מוכן) לשים את הדג ל 10 דקות בלבד בבישול ולכבות את האש . הדג מתבשל ברוטב ללא צורך בבישול ארוך .
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #11 ב- : דצמבר 11, 2012, 09:14:01 AM »
לפי מה שידוע לי עד היום-
קרפיון זה דג שתופסים ומשחררים... סמיילי

מצד שני המתכון נראה מטריף...

גיאצוק,
מה הסיכוי שהמתכון יעבוד על לוקוס או דוראדו?!

אישית חושב שהשיטה הנכונה היא הכנת כל הרוטב בצד ואז לשים את הנתחים לעוד כמה דקות .
מתכון מנצח לדג חריף :

רצועות של גמבה (1-2 תלוי כגודל הסיר)
1/2 צרור כוסברה - 1/2 לבישול וחצי לקצוץ בסוף .
4-5 שיני שום .
2-3 כפות גדושות פפריקה בשמן מעט חריפה .
מלח
חומוס מבושל (לא חייב)


אופן ההכנה -
מטגנים כמה שניות את הפפריקה בשמן (לכסות את התחתית בנדיבות) להוסיף את רצועות הגמבה השום ואת הכוסברה ,להנמיך את האש, לבשל בשמן לכמה 2-3 דקות ואז להוסיף מלח ו -2 כוסות מים .
להביא לרתיחה ולהנמיך לעוד 10-15 דקות .להוסיף חומוס מבושל אם רוצים.
לאחר שהכל מוכן לשים את נתחי הדג לעוד כמה דקות כמפורט למטה . בסוף לקצוץ את הכוברה מלמעלה , ניתן לסחוט 2\1 לימון .
למי שרוצה מסלול חריף לשים ברוטב פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות .
לוקוס או דג שמן(דניס\לברק\מושט) צריך כמה דקות יותר מדגים מהירים יעני 15-20 דקות ולא יותר .
דוראדו\טרחון ואנטיאס - אחרי כל הכנת הרוטב (ממש מוכן) לשים את הדג ל 10 דקות בלבד בבישול ולכבות את האש . הדג מתבשל ברוטב ללא צורך בבישול ארוך .
כנס לפינת המתכונים יש שם מתכון בשם "דג חריף של אישה מתוקה"
דומה למתכוון שלך שווה לנסות
בהצלחה
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #12 ב- : דצמבר 12, 2012, 19:03:43 PM »
תאר לעצמך.

חורף חוף ים החוטים מתוחים . ואנחנו קפואים

קור אימים אפילו הישבן מלא חיטוטים.

ואז.................המכסה נפתח {אמרנו ים נכון מים מלוחים}

ושוב המכסה נפתח  והחריימה עם דג קרפיון מריח למרחקים

ושקית הנייר נפתחת והחלה מריחה למרחק . ואז

בוצעים את החלה ביד מורחים שוונק על הסיר ולבלוע איך שבלעת

החריף והקרפיות מחליקים בעדנה עד למטה

                                  והחום מתפשט לו  ברחבי הבטן ולאחר מכן מה?מה?מה?מה?

                ושתחשבבו על זה
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: חריימה מעולה
« הגיב #13 ב- : דצמבר 12, 2012, 19:21:37 PM »
תאר לעצמך.

חורף חוף ים החוטים מתוחים . ואנחנו קפואים

קור אימים אפילו הישבן מלא חיטוטים.

ואז.................המכסה נפתח {אמרנו ים נכון מים מלוחים}

ושוב המכסה נפתח  והחריימה עם דג קרפיון מריח למרחקים

ושקית הנייר נפתחת והחלה מריחה למרחק . ואז

בוצעים את החלה ביד מורחים שוונק על הסיר ולבלוע איך שבלעת

החריף והקרפיות מחליקים בעדנה עד למטה

                                  והחום מתפשט לו  ברחבי הבטן ולאחר מכן מה?מה?מה?מה?

                ושתחשבבו על זה
יצחק עם אתה כל כך מתמוגג על דג חריף  אז קבל את זה
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2992.0
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!