
סביצ'ה לברק
2 עגבניות קצוצות ללא זרעים אלא רק הבשר
בצל סגול קטן קצוץ דק
כוסברה חופן מלא קצוץ
2 לימונים
פילה של דג לברק טרי וגדול נקי מעור ואידרות וחתוך לקוביות קטנות
שמן זית איכותי כ- 5 כפות
מלח ים אטלנטי
פלפל צ'ילי (לפי טעם)
עכשיו זה פשוט, את קוביות הדג משרים בקערה עם הליים למשך כ-15 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה, ממליחים לפי טעם
מוסיפים את השמן זית ומערבבים בעדינות.
מוזגים לתוך רינג מהדקים טיפה ושולפים את הרינג...מומלץ לאכול את הסביצ'ה לצד פתוש(קרעי פיתה קלויה) פריך פשוט קולים במחבת עם מעט שמן זית.
בתאבון