בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע  (נקרא 2433 פעמים) הדפסה
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« ב- : יולי 16, 2011, 21:29:39 PM »
אני רוצה להכין משהו עצבן
סביצ'ה לברק
2 עגבניות קצוצות ללא זרעים אלא רק הבשר
בצל סגול קטן קצוץ דק
כוסברה  חופן מלא קצוץ
2 לימונים
פילה של דג לברק טרי וגדול נקי מעור ואידרות וחתוך לקוביות קטנות
שמן זית איכותי כ- 5 כפות
מלח ים אטלנטי
פלפל צ'ילי (לפי טעם)

עכשיו זה פשוט, את קוביות הדג משרים בקערה עם הליים למשך כ-15 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה, ממליחים לפי טעם
מוסיפים את השמן זית ומערבבים בעדינות.
מוזגים לתוך רינג מהדקים טיפה ושולפים את הרינג...מומלץ לאכול את הסביצ'ה לצד פתוש(קרעי פיתה קלויה) פריך פשוט קולים במחבת עם מעט שמן זית.
בתאבון
 IP: [ מחובר ]
LiatH
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 59

הודעות: 498

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #1 ב- : יולי 16, 2011, 21:34:30 PM »
איך אתה עושה לי את זה?  האשם תמיד
איפה משיגים דג?  דופק את הראש
קינג דווקא יש לי 
ולמה להוציא את הגרעינים מהעגבניות? 

ותודה שהזזת את יצחק, המסכן כבר התעייף 
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #2 ב- : יולי 16, 2011, 21:49:35 PM »
חסדיה תודה 

זה טעים  התפוצצות

אך לא מתאים לטרחון  {אולי יש משהוא } כדי שלא יתעייף במקפיא
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #3 ב- : יולי 16, 2011, 22:01:08 PM »
חסדיה תודה 

זה טעים  התפוצצות

אך לא מתאים לטרחון  {אולי יש משהוא } כדי שלא יתעייף במקפיא
דווקא לטורלוס זה מעדן..
שבוע שעבר עשיתי טאבולה של טורלוס יצא סוף

ואם הדג קפוא פשוט בתנור עם עשבי תיבול  בחום 200 מעלות ולמשך 15 עד 20 דקות
ובצד חומוס צ'יפס סלט מתפקע
בתאבון
 IP: [ מחובר ]
ניסים
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 128

0546208825

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #4 ב- : יולי 16, 2011, 22:03:29 PM »
וואו איזו תמונה

היישר מקטלוג של תחרות בישול

טעים טעים, אני בטוח
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #5 ב- : יולי 16, 2011, 22:06:20 PM »
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... וואלה לא יודע
מילא מפרה אבל מדג ?? 

התמונה והמתכון נראים 10 אבל לא נראה לי שאכין כזה בזמן הקרוב...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #6 ב- : יולי 16, 2011, 22:11:19 PM »
גאיצוק תבוא סוף השבוע ויהיהלך


ליאת אם אין לך דג תמיד תמיד כדאי שיהיה פיתה במקפיא {שיהיה לפחות זה }
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #7 ב- : יולי 16, 2011, 22:12:09 PM »
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... וואלה לא יודע
מילא מפרה אבל מדג ?? 

התמונה והמתכון נראים 10 אבל לא נראה לי שאכין כזה בזמן הקרוב...
אני לא יודע אם נסית לאכול סביצ'יה..אבל זה לאכול דג שהוא טרי טרי..ולהרגיש את הטעם של האמיתי של הדג
מבקר לא מכינים קרפצ'ו?!

 IP: [ מחובר ]
LiatH
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 59

הודעות: 498

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #8 ב- : יולי 16, 2011, 22:20:48 PM »
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... וואלה לא יודע
תשמע, לא כולם מושלמים... וואלה לא יודע

 אביל
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #9 ב- : יולי 17, 2011, 21:23:58 PM »
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... וואלה לא יודע
תשמע, לא כולם מושלמים... וואלה לא יודע

 אביל


פעם, אחרי שהייתי מסיים לשים את כל הבשר על האש, הייתי לוקח את הקערה עם כל הדם ושותה את זה yahoo.
ככה אפשר לשים בקערה את הבשר אחרי שייצא מהאש.
 IP: [ מחובר ]
קובי לוי
אין כמו בים
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 368

אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506

בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
« הגיב #10 ב- : יולי 17, 2011, 21:28:37 PM »
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... וואלה לא יודע
תשמע, לא כולם מושלמים... וואלה לא יודע

 אביל


פעם, אחרי שהייתי מסיים לשים את כל הבשר על האש, הייתי לוקח את הקערה עם כל הדם ושותה את זה yahoo.
ככה אפשר לשים בקערה את הבשר אחרי שייצא מהאש.
וחשבתי שאני קניבל
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!