פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כשזהב עולה, לא בוכים על כסף שנשפך |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כשזהב עולה, לא בוכים על כסף שנשפך (נקרא 4624 פעמים) |
הדפסה |
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סמאח יופי של דו״ח ומזל טוב על הארוס יופי של דג באמת זהב. סמאח אתה עוד בעיניין של הדורסים(חיוויאים) אני זוכר אותך מהפורום d-spot עם החיוויאים E6 אם אני זוכר נכון. יש משהו בתקופה הזאת לצלם באזור הצפון? שבוע טוב
אהלן דוב אז אתה בענייני צילום וצפרות גם כן...יותר משותף לנו ממה שחשבתי  אכן זה אני עם החוויאים. את עבודת השטח והתואר סגרתי. עדיין מסתובבים חוויאים שלי עם טבעות צבעוניות. צבעי כנף לא, כי שמתי שיחזיקו למספר חודשים בלבד... לגבי אזור צפון, קשה לי להמליץ לך, תקופה יבשה (לפחות בציפורים לא בג'יגינג כמובן  ) אולי האגמון... תודה אכן כן אני גם בעיניין צילום וצפרות השנה האחרונה הייתה יותר בעיניין של הדייג האמת. העלתי בעל החוף שרשור עם כמה צילומים של שלך בשביל החברים. המשך דייג מוצלח ומשובח שיהיה לך.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הגיע הזמן סאמח, לדו"ח שלך עם כל ההתלהבות והאדרנלין....  כרגיל, דו"ח מרתק עם שפע של פירוט... מברוק גדול על השינן הענק- ארוס אכן שווה זהב, אם יודעים איך להכין אותו....  טוב לשמוע שהאינטיאסים כבר כאן וטוב לשמוע שעודד זוכה לטעום אינטיאס במקל... רק תפיק לקחים מהר- וביציאה הקרובה תצא עם ציוד תקין...  אין אכזבות על הסירה הזאת הא? והדו"ח בונבוניירה בהצלחה בהמשך
אכן, סירה עם מזל- ליתר דיוק עם "קפטן" שמביא את המזל הלא הוא אשרף... כשמאמון שם אז זה כבר ממילא מובן מאליו שיהיו דגים... 
|
-------------------------------
|
|
|
|
דוח מלא הגיגים מדייג שיודע להביא דגים  סחטיין 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דוח יפיפה סאמח  כיף לקרוא וללמוד ממך בכל פעם מחדש  בהצלחה בהמשך העונה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דוח מלא הגיגים מדייג שיודע להביא דגים  סחטיין  מה שאיציק כתב  , סיכום יצירתי ויפה במיוחד הגיוון ושינוי המקום השתלמו לך, כל הכבוד.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
זה לא דוח סאמר...זה יומן מסע !  הכותרת משכה , הדוח הלהיב והדגים...פשוט מגיעים לך !  אני נהנה ממך בכל פעם מחדש. כל הכבוד. 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה דג קרקעית קיבלת  וגם 3 אינטיאסים לא רעים בכלל לשלב הזה של העונה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגיע הזמן סאמח, לדו"ח שלך עם כל ההתלהבות והאדרנלין....  כרגיל, דו"ח מרתק עם שפע של פירוט... מברוק גדול על השינן הענק- ארוס אכן שווה זהב, אם יודעים איך להכין אותו....  טוב לשמוע שהאינטיאסים כבר כאן וטוב לשמוע שעודד זוכה לטעום אינטיאס במקל... רק תפיק לקחים מהר- וביציאה הקרובה תצא עם ציוד תקין...  אין אכזבות על הסירה הזאת הא? והדו"ח בונבוניירה בהצלחה בהמשך
אכן, סירה עם מזל- ליתר דיוק עם "קפטן" שמביא את המזל הלא הוא אשרף... כשמאמון שם אז זה כבר ממילא מובן מאליו שיהיו דגים...  אהלן רפי הרולר החדש אני מקבל מחר-מקווה שזה פותר את עידן הסיבוכים.. הסיפר זה אבו אשרף. אשרף זה הבן שלו, גם מקצוען אבל יש לו חסקה ולא סירה גדולה. ולגבי הכנת שינן, אם תוכל לתת מתקון הכנה יהיה מצוין (לשינון הבא אבל  )
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תיסלם שי  מקווה שבסוף יסתדר לנו יציאה משותפת מאזור הפרוייקט ...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דג קרקעית קיבלת  וגם 3 אינטיאסים לא רעים בכלל לשלב הזה של העונה  אהלן גיא ותודה כמובן שה3 אנטיאסים לא היו שלי אלא על הסירה בכלל- זה אם לא הבהרתי את עצמי מספיק ב 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו"ח מדהים  והארוס בהמה אמיתית  אגב ,יש לנו פה מנהל אחד (רפול  ) עם רגישות יתר לארוסים, לדעתי כרגע עוררת אצלו את חידק הארוסים  לדעתי כן עוררתי. נחכה ונראה איך הוא יגיב... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה קורה סאמח כן כן גם אני זכיתי לצאת איתם בוקר בהיר ואפרורי אחד אי שם בדרום הצפון... קבל צלאש על תפיסות יפות מה שלא היה לנו אז  בהצלחה בהמשך! אליאהו, זה יבוא, תאמין לי זה יבוא...אם היינו שם עכשיו היינו חוזרים עם כמה חתיכות מכובדות...  נחכה לדריפט להירגע ונבקר שם שוב...
|
|
עריכה אחרונה: יולי 19, 2012, 18:02:20 PM על ידי סאמח הצפר
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »