פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שינוי מרענן "המז'רז'רים בע"מ". |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שינוי מרענן "המז'רז'רים בע"מ". (נקרא 9020 פעמים) |
הדפסה |
|
איציק כ
|
"המז'רז'רים בע"מ" חבר פורום 
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 7/7/2012 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | שקט עד גלי | 40 - 50 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:10 | דמוי דג בינוני - zip baits -fakie dog | טרכון ים תיכוני | 2 | 2.5 |
הדו"ח:שלום לכל החברים! אז אומרים שהדשא של השכן לא ירוק יותר.....אני אומר בכל זאת ניתן כמה צעדים..מה כבר יכול להיות. אז כהרגלי בחודש האחרון יוצא לי לרדת לים לפחות ארבע פעמים בשבוע...יש לי זמן מוקצב עד שעה 6:45 צריך להיות כבר בבית...מודה שלוקח לי להגיע לים במקרה הכי רחוק משהו כמו רבע שעה עד עשרים דקות. אז מגיעים למקום אני מיכאל ואלי הרוש,כל אחד ו"הכלב" שלו....מתחילים לזרוק.... הים די רגוע,מה שמאפשר לראות כל תנועה הכי קטנה במים,וכך להפיל את ה"דמוי" בקרבת מרדף. הגלגול חזרה של ה"דמוי" בקצב מהיר עם המוט כלפי מעלה כשבכל גלגול שני אני נותן משיכה למקל כלפי מעלה מה שגורם ל"דמוי" ממש לרחף משהו כמו חמישה ס"מ באויר וליפול ושוב שני גילגולים על המים ושוב ריחוף... בערך בשעה 5:10 עם הנפילה של הדמוי למים..חצי גלגול ונעילה! הקלא"צ די סגור ובכל זאת הדג הצליח להוציא לי משהו כמו 10 מטר חוט מהשפולה..לא שיחקתי איתו יותר מדי כי ראיתי סביבי שהאקשן לא נגמר. אחרי כמה דקות שוב נעילה והפעם טרכון במשקל של עד 700 גרם ,אותו סיפור..קלא'צ פתוח מעט וגלגול מהיר החוצה.כמובן שעם הראשון היה סיפור אחר אבל גם השני נתן הרגשה טובה. זהו חברים...עד לדוח הבא. סוף שבוע נעים לכולם.
|
|
|
|
Mister.T
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הלוואי עלי גיחות בוקר כאלו  טרולוסים בצבע  נפגשנו בעין גב לפני מספר חודשים וטוב להיפגש עכשיו כאן  ברוך הבא 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איציק ידידי היקר תאמין לי שהדשא ירוק יותר  לא הכל מושלם אבל יהיה מושלם  ,טוב שבסוף חזרתה לכתוב כאן אנחנו צריכים לדבר אז עם יש מצב תמסור לי את הטלפון שלך  נמחק לי איציק אחלה דוח  ודגים סוף הדרך  תישאר איתנו כאן איציק זה המקום שלך ,אני יודע מה אני אומר  שיהיה לך בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איציק. ברוך הבא לממשק הדוחות (דוח ראשון כאן, לא?  ) יופי של דוח. עם איזה חוט ומקל אתה עובד שאתה 'מרשה לעצמך' לעבוד עם קלאצ' סגור? ועוד שאלה על הקלאצ' - למה סגור? טירגטת לוקוסים? לגבי הדשא של השכן - אתה תשמע כל מיני דעות והצהרות לגבי כמה הוא ירוק, אבל כפי שאתה רואה, הדשא שלנו בהחלט ירוק מאוד, רך, נעים ולא מגרד (ככה זה כשיש לך אגרונום בתור גנן) ואני שמח לראותך כאן, איתנו, הופך אותו לירוק אפילו עוד יותר.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אחד הדוחות שיש הרבה מה ללמוד  ..קראו לאט חפשו בין השורות ויש לכם מעל 5 טיפים אותם אפשר לאמץ וכן להצליח כמו שאיציק עשה  יפה איציק ואמת דוח יפה מאד והתפיסה לא פחות  על איזה " כלב " מדובר ואיזה גודל או משקל !! יש מצב לפירוט בציוד וכמו ששאל סקויד שמחזיק דג כזה בקלאץ" סגור !! ניסיתם ניקלים באותם יציאות ? יפה איציק ..ונשמח לעוד דוחות כאלה ואחרים  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
פשששששש איציק כהן כותב פה ... מה קרה קיבלתם שכל והבנתם את מה שאמרתי הרבה מאוד פעמים שפסלתם? הפורום ההוא התייחס אליכם כמו שצפוי לפורום הזה אז עברתם? אני פשוט בהלם לראות אותך פה ומעניין מתי שאר החברים שלך ( חוץ מנאור ) שקטלתם את הפורום ואת האנשים פה ואני ממעיט במילים ומעדן יכתבו פה . אז בניגוד אליכם אני אברך אותכם לקבלת החלטה נכונה בחיים מאחל לכם בהצלחה וכמו שאמר חן הראל ודאג לציין את קבוצתכם המהוללת ( שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך ) לכל אחד ואחד מכם אאחל שתהנו ותעריכו את המקום בו אתם דורכים עכשיו.
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
הלוואי עלי גיחות בוקר כאלו  טרולוסים בצבע  נפגשנו בעין גב לפני מספר חודשים וטוב להיפגש עכשיו כאן  ברוך הבא  [תודה רבה גבר.
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
איציק ידידי היקר תאמין לי שהדשא ירוק יותר  לא הכל מושלם אבל יהיה מושלם  ,טוב שבסוף חזרתה לכתוב כאן אנחנו צריכים לדבר אז עם יש מצב תמסור לי את הטלפון שלך  נמחק לי איציק אחלה דוח  ודגים סוף הדרך  תישאר איתנו כאן איציק זה המקום שלך ,אני יודע מה אני אומר  מוטי תודה רבה נשמה. שלחתי לך את הנייד אחי במסר אישי. שיהיה לך בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
איציק. ברוך הבא לממשק הדוחות (דוח ראשון כאן, לא?  ) יופי של דוח. עם איזה חוט ומקל אתה עובד שאתה 'מרשה לעצמך' לעבוד עם קלאצ' סגור? ועוד שאלה על הקלאצ' - למה סגור? טירגטת לוקוסים? לגבי הדשא של השכן - אתה תשמע כל מיני דעות והצהרות לגבי כמה הוא ירוק, אבל כפי שאתה רואה, הדשא שלנו בהחלט ירוק מאוד, רך, נעים ולא מגרד (ככה זה כשיש לך אגרונום בתור גנן) ואני שמח לראותך כאן, איתנו, הופך אותו לירוק אפילו עוד יותר. תודה איש! המקל הוא shimano speed masrter 10-30, חוט power pro 15 lb ירוק,סיכה של owner מס' 6 קשורה ישירות לחוט ללא שוק לידר. הקלא'צ של shimano stella 3000fd פשוט מדהים ורגיש ברמה מושלמת,פתוח ממש מעט,אבל עדיין דג גדול יוכל להוציא חוט בכמות סבירה..מרגישים עם הזמן מתי אפשר לסגור קלאצ ולהפעיל התנגדות בלי פחד, המקל הזה {כבר שלוש שנים אצלי}הוכיח את עצמו מעל ומעבר,ולכן קצת קשה לי להפרד ממנו,והיו לי מחשבות בנושא. וגם האקט הוא די קצר בבוקר{עד 20 דקות בערך}וצריך לנצל את הזמן הקצר.
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
ואללה אייל צודק מאה אחוז.כל השאר באמת מתגמד.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מברוק על הכניסה ליומן הדוחות, כפי שהגדרת - צעד ראשון ולא אחרון  תפיסות יפות בהחלט - שאפו . כפי שמאמון כתב, הכתיבה מלאה בהדרכה מקצועית ביותר לאופן העבודה עם הדמוי - שיתוף במיטבו. על אף שתיארת בקלילות את שיטת הגלגול המהיר וההקפצה , נראה לי שזה דורש מיומנות רבה והרבה ניסיון עם הטכניקה הזאת, במיוחד כדי להשאיר את הדמוי קרוב לפני המים. אני צודק ? ציינת גם ש : הים די רגוע,מה שמאפשר לראות כל תנועה הכי קטנה במים,וכך להפיל את ה"דמוי" בקרבת מרדף. האם בשיטה הזאת היית מנסה לזרוק ולגלגל גם ללא זיהוי מרדפים ? כלומר לכיוון זרמים וכו'... ? ולאן אתה מכוון את נפילת הדמוי ביחס למרדף ? תודה מראש 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
אחד הדוחות שיש הרבה מה ללמוד  ..קראו לאט חפשו בין השורות ויש לכם מעל 5 טיפים אותם אפשר לאמץ וכן להצליח כמו שאיציק עשה  יפה איציק ואמת דוח יפה מאד והתפיסה לא פחות  על איזה " כלב " מדובר ואיזה גודל או משקל !! יש מצב לפירוט בציוד וכמו ששאל סקויד שמחזיק דג כזה בקלאץ" סגור !! ניסיתם ניקלים באותם יציאות ? ראשית תודה רבה על הפרגון מאמון. ולשאלתך בדבר שם הדמויי.זה של חברת zipp baits מסוג facki dog משקלו הוא 12 גרם ואורכו 8.5 ס"מ. הבטן כסופה והגב כחול שקוף. אני עובד איתו כשהים לא מבורבר מדי ולא גבוה ,הוא דומיננטי מאוד ומאפשר הרבה צורות משחק,וגם כשייש לברק בסביבה הוא בהחלת הדמוי המושלם באותו הרגע. השנה עדיין לא יצא לי לעבוד עם ניקלים למנייהם למרות שאני די אוהב. יפה איציק ..ונשמח לעוד דוחות כאלה ואחרים  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איציק אהבתי את היחס האישי לכל מי שהגיב לך - שאפו