איציק כ
|
"המז'רז'רים בע"מ" חבר פורום 
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
על אף שתיארת בקלילות את שיטת הגלגול המהיר וההקפצה , נראה לי שזה דורש מיומנות רבה והרבה ניסיון עם הטכניקה הזאת, במיוחד כדי להשאיר את הדמוי קרוב לפני המים. אני צודק ? ציינת גם ש : הים די רגוע,מה שמאפשר לראות כל תנועה הכי קטנה במים,וכך להפיל את ה"דמוי" בקרבת מרדף. האם בשיטה הזאת היית מנסה לזרוק ולגלגל גם ללא זיהוי מרדפים ? כלומר לכיוון זרמים וכו'... ? ולאן אתה מכוון את נפילת הדמוי ביחס למרדף ? קודם כל עדי תודה על המחמאות..בכייף. וכן..צריך להשתפשף טוב על כל דמוי מוצלח,וללמוד אותו הכי טוב שאפשר,וכך למקסם את הרגעים הקצרים של ה"אקשן" במים. ולגבי זרמים למנייהם..הייתי נותן לו טוייצ'ינג מהיר משולב בגילגול בינוני..להתבלט כמה שיותר במים. וכמובן לנסות לזרוק "על הראש של המרדף" כמה שרק אפשר.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איציק - טיפ טכני קצר כשאתה לוחץ על ציטוט של תגובה כלשהי כדי לענות בתגובה משלך, זה מופיע כך : [ quote ] דוגמא לשאלה או תגובה שברצונך לצטט לתוך התגובה שלך לא לכתוב כאן[ / quote ] כתוב כאן כדי שהתגובה שלך תופיע בנפרד מהציטוט עליך לכתוב מתחת או אחרי ה - [ / quote ] שמסיים את הציטוט. תודה על ההתייחסות לכל שאלה, התשובות בהחלט מסייעות ומעשירות את הידע והלמידה. 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
דוח מאוד יפה
תודה רבה על הפירוט של גרירת הדמוי למדתי משו חדש
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
דוח מאוד יפה
תודה רבה על הפירוט של גרירת הדמוי למדתי משו חדש
בכייף...
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
פשששששש איציק כהן כותב פה ... מה קרה קיבלתם שכל והבנתם את מה שאמרתי הרבה מאוד פעמים שפסלתם? הפורום ההוא התייחס אליכם כמו שצפוי לפורום הזה אז עברתם? אני פשוט בהלם לראות אותך פה ומעניין מתי שאר החברים שלך ( חוץ מנאור ) שקטלתם את הפורום ואת האנשים פה ואני ממעיט במילים ומעדן יכתבו פה . אז בניגוד אליכם אני אברך אותכם לקבלת החלטה נכונה בחיים מאחל לכם בהצלחה וכמו שאמר חן הראל ודאג לציין את קבוצתכם המהוללת ( שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך ) לכל אחד ואחד מכם אאחל שתהנו ותעריכו את המקום בו אתם דורכים עכשיו.
סער נשמה תודה על העדכון. אם לא הייתי קצת מכיר אותך,אז הייתי עונה ל..{"שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך"} בצורה אחרת. אתה בחרת להתנתק,ולא להפך.
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
כניראה שגם אני צריך לגלגל את עצמי מהמיטה שעה מוקדם יותר בבוקר אם זה מה שקורה במגרש הביתי שלי..... דו"ח פצצה אחלה תמונה תודה על השיתוף בצורת העבודה וכ"ו
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
אין אין על נעילה של בקר:) תותח על שכמוך מזמן לא ראיתי אותך תמסור ד"ש לג'מעה
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
שי תודה רבה אחי על קבלת הפנים היפה. ותודה על ההכוון למתכון. אכניס עוד תמונה נחמדה על הדרך...
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
אין אין על נעילה של בקר:) תותח על שכמוך מזמן לא ראיתי אותך תמסור ד"ש לג'מעה
תודה אחי..תהיה בקשר.
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יופי של דגים, ושאפו על הפירוט 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אחד הדוחות שיש הרבה מה ללמוד  ..קראו לאט חפשו בין השורות ויש לכם מעל 5 טיפים אותם אפשר לאמץ וכן להצליח כמו שאיציק עשה  יפה איציק ואמת דוח יפה מאד והתפיסה לא פחות  על איזה " כלב " מדובר ואיזה גודל או משקל !! יש מצב לפירוט בציוד וכמו ששאל סקויד שמחזיק דג כזה בקלאץ" סגור !! ניסיתם ניקלים באותם יציאות ? ראשית תודה רבה על הפרגון מאמון. ולשאלתך בדבר שם הדמויי.זה של חברת zipp baits מסוג facki dog משקלו הוא 12 גרם ואורכו 8.5 ס"מ. הבטן כסופה והגב כחול שקוף. אני עובד איתו כשהים לא מבורבר מדי ולא גבוה ,הוא דומיננטי מאוד ומאפשר הרבה צורות משחק,וגם כשייש לברק בסביבה הוא בהחלת הדמוי המושלם באותו הרגע. השנה עדיין לא יצא לי לעבוד עם ניקלים למנייהם למרות שאני די אוהב. יפה איציק ..ונשמח לעוד דוחות כאלה ואחרים  בהצלחה בבאות תודה על התשובה  ואם כבר..עם הדמוי הזה עובד בים לא מבורבר או עובד..מה במידה ויש ים כזה והמטרה טרכונים !! גם בים מבורבר ממליץ הקפצת הדמוי מחוץ למים לדמות דג בורח או משקיע טיפה איזה מרחק מהחוף ואיזה עומק החוף הזה ..סלעי חולי !!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שפיץ!!!! 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שבוע טוב שמח לראות אותך פה אתנו במשפחה הגדולה של  ד"ש ל"שוקולדה" מקווה שגם הוא בדרך לפה כמו כל שאר המז'רז'רים בע"מ נהניתי מהדוח וגם מהתמונות, מחכה לעדכונים הבאים, אני יודע שיהיו 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|