פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דג יונה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דג יונה (נקרא 5465 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
דג יונה
« ב- : אוגוסט 17, 2011, 23:09:13 PM » |
|
היום הלכתי לנסות את מזלי עם הטרכונים בשקיעה לא יצא כלום!!! אבל לא זה העניין באחת הפעמים כשבאתי לזרוק את החכה ראיתי במים דג יונה יחסית קטן לקח לי הרבה זמן של מרדפים אחריו אבל בסוף דחקתי אותו לכיוון החוף ותפסתי אותו אין לי מושג מה עושה דג של מים עמוקים 2 מטר מהחוף  תפסתי אותו בידיים ורציתי לשים אותו בתור פתיון זה אחד הדגים הכי טובים בתור פתיון חי אבל פתאום שמתי לב כמה שהוא יפה איזה צבעים מדהימים יש לו איזה מבנה עם הכנפיים בקיצור: התחלתי כנראה להיות רכרוכי  ושחררתי אותו חזרה לגדול 
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
נפש של יונה יש לך....  היה לו אולי עלה של זית בפה ? 
|
|
|
|
|
משחרר יונים , שוכב עם טוניות [ ? ]  מה הדבר הבא , מנענע עריסות 
|
. !
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
סליחה על הבורות אבל מזה דג יונה משהו כזה?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היום הלכתי לנסות את מזלי עם הטרכונים בשקיעה לא יצא כלום!!! אבל לא זה העניין באחת הפעמים כשבאתי לזרוק את החכה ראיתי במים דג יונה יחסית קטן לקח לי הרבה זמן של מרדפים אחריו אבל בסוף דחקתי אותו לכיוון החוף ותפסתי אותו אין לי מושג מה עושה דג של מים עמוקים 2 מטר מהחוף  תפסתי אותו בידיים ורציתי לשים אותו בתור פתיון זה אחד הדגים הכי טובים בתור פתיון חי אבל פתאום שמתי לב כמה שהוא יפה איזה צבעים מדהימים יש לו איזה מבנה עם הכנפיים בקיצור: התחלתי כנראה להיות רכרוכי  ושחררתי אותו חזרה לגדול  קוראים לזה "להתחבר לצד הנשי"  אני למשל משתדל להתחבר לצד הנשי לפחות פעם ביום אם היא נותנת לי... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
סליחה על הבורות אבל מזה דג יונה משהו כזה?
בוקר טוב מומי  תודה שהעלתה את התמונות לכאן ולא לאיזה טיז אל נביא  מה שיש בתמונה זה דגים ממשפחת הדאונים או עספור בשפתנו על דג יונה לא שמעתי אבל על דג שמש כן על דג שבלע יונה שמעתי  אבל את הסיפור הזה את כבר מכיר  גיא  "אני למשל משתדל להתחבר לצד הנשי לפחות פעם ביום אם היא נותנת לי... " ללכת לדוג? 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2011, 06:53:26 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מה לעשות בכל מקום קוראים לדג הזה בשם אחר אז כן זה הדג רק שמה שאני תפסתי היה הרבה יותר קטן עם צבעים הרבה יותר מרהיבים
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
היום הלכתי לנסות את מזלי עם הטרכונים בשקיעה לא יצא כלום!!! אבל לא זה העניין באחת הפעמים כשבאתי לזרוק את החכה ראיתי במים דג יונה יחסית קטן לקח לי הרבה זמן של מרדפים אחריו אבל בסוף דחקתי אותו לכיוון החוף ותפסתי אותו אין לי מושג מה עושה דג של מים עמוקים 2 מטר מהחוף  תפסתי אותו בידיים ורציתי לשים אותו בתור פתיון זה אחד הדגים הכי טובים בתור פתיון חי אבל פתאום שמתי לב כמה שהוא יפה איזה צבעים מדהימים יש לו איזה מבנה עם הכנפיים בקיצור: התחלתי כנראה להיות רכרוכי  ושחררתי אותו חזרה לגדול  קוראים לזה "להתחבר לצד הנשי"  אני למשל משתדל להתחבר לצד הנשי לפחות פעם ביום אם היא נותנת לי...  ואני משתדל להתחבר לצד הנשי שלי לפחות פעם בלילה ולא ביום בדרך כלל ביום זה הולך ככה  ובלילה זה הולך ככה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנצי, מה שתפסת לפי דעתי הוא דג מעופף רגיל, שבאמת נדיר בקרבת החוף ובאמת יכול לשמש פתיון טוב (הוא מרבה להיטרף). הדג בתמונה גם הוא נדיר בקרבת החוף (וגם בעומק למען האמת) אבל לא ידוע לי על שימוש בו בתור פתיון חי. מדובר בדג קרקעית שלא בולט יותר מדי בנוף הים תיכוני ולא מסתובב בלהקות (בניגוד לדגי טרף כגון ביזרי, דגים מעופפים, בומחיט, בורי, סרדינים וכו'). אמרת ששלך היה בהיר יותר ובעל צבעים מרהיבים יותר, זה מחזק את הטענה שלי.
בכל מקרה, את הדג בתמונה רצוי לשחרר לחופשי לדעתי. גם לדגים מעופפים אין ערך קולינרי לדעתי (חוץ מבזקן והים, שם הם נאכלים על ידי הזקן), אבל יכולים לשמש פתיון.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בנצי, מה שתפסת לפי דעתי הוא דג מעופף רגיל, שבאמת נדיר בקרבת החוף ובאמת יכול לשמש פתיון טוב (הוא מרבה להיטרף). הדג בתמונה גם הוא נדיר בקרבת החוף (וגם בעומק למען האמת) אבל לא ידוע לי על שימוש בו בתור פתיון חי. מדובר בדג קרקעית שלא בולט יותר מדי בנוף הים תיכוני ולא מסתובב בלהקות (בניגוד לדגי טרף כגון ביזרי, דגים מעופפים, בומחיט, בורי, סרדינים וכו'). אמרת ששלך היה בהיר יותר ובעל צבעים מרהיבים יותר, זה מחזק את הטענה שלי.
בכל מקרה, את הדג בתמונה רצוי לשחרר לחופשי לדעתי. גם לדגים מעופפים אין ערך קולינרי לדעתי (חוץ מבזקן והים, שם הם נאכלים על ידי הזקן), אבל יכולים לשמש פתיון.
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  )
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  ) הייתי מעדיף להיות אחד מהאפסים אבל שתהיה לי בהמה אחרת בין הרגליים 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  ) הייתי מעדיף להיות אחד מהאפסים אבל שתהיה לי בהמה אחרת בין הרגליים  למה לך בהמה בין הרגליים.....? לא מכובד לקרוא להם בשמות. אני מעדיף בהמה בפה..... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  ) הייתי מעדיף להיות אחד מהאפסים אבל שתהיה לי בהמה אחרת בין הרגליים  למה לך בהמה בין הרגליים.....? לא מכובד לקרוא להם בשמות. אני מעדיף בהמה בפה.....  מה זה כל הירוק הזה מסביב לבהמה? שתרגיש בנוח?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|