פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דג יונה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דג יונה (נקרא 5467 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
בנצי, מה שתפסת לפי דעתי הוא דג מעופף רגיל, שבאמת נדיר בקרבת החוף ובאמת יכול לשמש פתיון טוב (הוא מרבה להיטרף). הדג בתמונה גם הוא נדיר בקרבת החוף (וגם בעומק למען האמת) אבל לא ידוע לי על שימוש בו בתור פתיון חי. מדובר בדג קרקעית שלא בולט יותר מדי בנוף הים תיכוני ולא מסתובב בלהקות (בניגוד לדגי טרף כגון ביזרי, דגים מעופפים, בומחיט, בורי, סרדינים וכו'). אמרת ששלך היה בהיר יותר ובעל צבעים מרהיבים יותר, זה מחזק את הטענה שלי.
בכל מקרה, את הדג בתמונה רצוי לשחרר לחופשי לדעתי. גם לדגים מעופפים אין ערך קולינרי לדעתי (חוץ מבזקן והים, שם הם נאכלים על ידי הזקן), אבל יכולים לשמש פתיון.
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  ) הייתי מעדיף להיות אחד מהאפסים אבל שתהיה לי בהמה אחרת בין הרגליים  למה לך בהמה בין הרגליים.....? לא מכובד לקרוא להם בשמות. אני מעדיף בהמה בפה.....  מה זה כל הירוק הזה מסביב לבהמה? שתרגיש בנוח? למי שיש אומץ שיקרא http://veg.anonymous.org.il/art36.html
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2011, 07:24:23 AM על ידי בראל
|
|
-------------------------------
. !
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
בנצי, מה שתפסת לפי דעתי הוא דג מעופף רגיל, שבאמת נדיר בקרבת החוף ובאמת יכול לשמש פתיון טוב (הוא מרבה להיטרף). הדג בתמונה גם הוא נדיר בקרבת החוף (וגם בעומק למען האמת) אבל לא ידוע לי על שימוש בו בתור פתיון חי. מדובר בדג קרקעית שלא בולט יותר מדי בנוף הים תיכוני ולא מסתובב בלהקות (בניגוד לדגי טרף כגון ביזרי, דגים מעופפים, בומחיט, בורי, סרדינים וכו'). אמרת ששלך היה בהיר יותר ובעל צבעים מרהיבים יותר, זה מחזק את הטענה שלי.
בכל מקרה, את הדג בתמונה רצוי לשחרר לחופשי לדעתי. גם לדגים מעופפים אין ערך קולינרי לדעתי (חוץ מבזקן והים, שם הם נאכלים על ידי הזקן), אבל יכולים לשמש פתיון.
יש צדק בדברייך הדג שאני תפסתי היה בצבעים כחולים ודרך אגב הוא כשר כי הוא השאיר לי המון קשקשים ביד לגבי טעמו אין לי מושג אבל ידוע שהוא טרף לכל הדגים הפילגיים כולל דולפינים במו עיניי ראיתי פעם איך דולפין רודף ותופש אחד כזה רציתי לשפד אותו על קרס ולזרוק על חי אבל כבר אמרתי שנהייתי רכרוכי  שלום בנצי רכרוכי או לא חתיכת בהמה יש לך בין הרגלים  כמובן שאני מתכוון לתמונת הפרופיל (שלא עוד מישהו שקיבל אפס בהבנת הנקרא יבין משהוא אחר  ) הייתי מעדיף להיות אחד מהאפסים אבל שתהיה לי בהמה אחרת בין הרגליים  למה לך בהמה בין הרגליים.....? לא מכובד לקרוא להם בשמות. אני מעדיף בהמה בפה.....  מה זה כל הירוק הזה מסביב לבהמה? שתרגיש בנוח? למי שיש אומץ שיקרא http://veg.anonymous.org.il/art36.htmlזה לא שאין לי אומץ...פשוט אין לי זמן לקרוא את זה.... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קראתי ודווקא נהנתי  סוף סוף מישהו שמבין אותי כמו שצריך...  אולי זה בגלל 2 הקילו בשר שבלעתי אתמול...  אולי בגלל המנה הצמחונית שלוותה לבשר (פרגיות ולבבות)  אולי בגלל הקינוח (נתח קצבים ומרגז)  נו,מה זה משנה? העיקר שהיה בשר... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני מעולם לא שמעתי על דג יונה על .......בן ..... כן שמעתי אך מי מתיחס לשמועות
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
קראתי ודווקא נהנתי  סוף סוף מישהו שמבין אותי כמו שצריך...  אולי זה בגלל 2 הקילו בשר שבלעתי אתמול...  אולי בגלל המנה הצמחונית שלוותה לבשר (פרגיות ולבבות)  אולי בגלל הקינוח (נתח קצבים ומרגז)  נו,מה זה משנה? העיקר שהיה בשר...  גיאצ'וק , לאחר הוידוי על אכילת השפמנון  ועכשיו זה  במידה ואי פעם יצא לנו לדוג יחד בירדן תמיד ! אבל תמיד ! תמצא אותי בגדה השנייה  שסקוויד עומד לידך 
|
. !
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
גיאצ'וק , לאחר הוידוי על אכילת השפמנון
ועכשיו זה
במידה ואי פעם יצא לנו לדוג יחד בירדן
תמיד ! אבל תמיד ! תמצא אותי בגדה השנייה
שסקוויד עומד לידך
כמה גדות לירדן
כי לפעמים גם אני שם והיו זמנים שגם אני אכלתי שפמנון
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קראתי ודווקא נהנתי  סוף סוף מישהו שמבין אותי כמו שצריך...  אולי זה בגלל 2 הקילו בשר שבלעתי אתמול...  אולי בגלל המנה הצמחונית שלוותה לבשר (פרגיות ולבבות)  אולי בגלל הקינוח (נתח קצבים ומרגז)  נו,מה זה משנה? העיקר שהיה בשר...  גיאצ'וק , לאחר הוידוי על אכילת השפמנון  ועכשיו זה  במידה ואי פעם יצא לנו לדוג יחד בירדן תמיד ! אבל תמיד ! תמצא אותי בגדה השנייה  שסקוויד עומד לידך  מהבחינה הזו אתה יכול להיות רגוע...  כשאני בדיג אני כמעט ולא אוכל... אבל כשאני חוזר הביתה,אל תעמוד קרוב מדי שלא תחטוף ביס... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
זה לא שאין לי אומץ...פשוט אין לי זמן לקרוא את זה....  [/quote] מקווה שרפי יקרא ויעלה תקציר במיוחד בשבילך  קראתי ודווקא נהנתי  סוף סוף מישהו שמבין אותי כמו שצריך...  אולי זה בגלל 2 הקילו בשר שבלעתי אתמול...  אולי בגלל המנה הצמחונית שלוותה לבשר (פרגיות ולבבות)  אולי בגלל הקינוח (נתח קצבים ומרגז)  נו,מה זה משנה? העיקר שהיה בשר...  גיאצ'וק , לאחר הוידוי על אכילת השפמנון  ועכשיו זה  במידה ואי פעם יצא לנו לדוג יחד בירדן תמיד ! אבל תמיד ! תמצא אותי בגדה השנייה  שסקוויד עומד לידך  מהבחינה הזו אתה יכול להיות רגוע...  כשאני בדיג אני כמעט ולא אוכל... אבל כשאני חוזר הביתה,אל תעמוד קרוב מדי שלא תחטוף ביס...  גיאצ'וק , ניסיון יפה  אך לא משכנע 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2011, 11:25:33 AM על ידי בראל
|
|
. !
|
|
|
ronens81
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן בנצי גם לי קפץ פעם אחד כזה לקיאק פשוט דג מדהים ועדין תפרתי אותו חי והוא מת מהר ולא הביא תוצאות אבל דג מעניין מאוד ד"ש 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|