הדג נשאר חי להורדה עד שלוש נוספות.
הוא לא מת כתוצאה מהנעיצה של הקרס אלא בגלל ההורדות לעומקים והסטרס שהוא מקבל מהפרשי הלחצים.
אני לא מחדיר את הקרס יותר מידי עמוק אלא מהשפה העליונה חודר טיפה את העצם ולא מגיע לאיברים החיוניים.
בשיטה הזאת הדג יורד יותר מהר למטה ולא נוצר סיחרור של הדג מה שגורם לסילסול החוט בעומקים גבוהים .
ברדוד אני משפד מהגב מצד לצד אבל פחות עובד בשיטה הזאת.
התצוגה של הדג למטה בשיטה הזאת לדעתי טובה יותר הוא פשוט רץ ומשתולל כמו שצריך.
בטרולוסים שאני מוציא יש עמידות גבוהה יותר לדג זה דג הרבה יותר חזק מסקומברים ולפעמים גם 10 הורדות והדג עדיין בועט.
זה הדג האולטימטיבי לחי גם בגלל הציקצוק שלו וגם בגלל העמידות.
כל השאר סקומברי סנפנים מליטות נורא חלשים אבל עושים גם עבודה מדהימה במיוחד הסקומברי בגלל הזריזות וההשתוללות שלו.
הכי חשוב מיכל לייבוול עם הזרמה של מים קבועה למיכל זה גורם להם להישאר חזקים ועמידים יותר .
הוא לא מת כתוצאה מהנעיצה של הקרס אלא בגלל ההורדות לעומקים והסטרס שהוא מקבל מהפרשי הלחצים.
אני לא מחדיר את הקרס יותר מידי עמוק אלא מהשפה העליונה חודר טיפה את העצם ולא מגיע לאיברים החיוניים.
בשיטה הזאת הדג יורד יותר מהר למטה ולא נוצר סיחרור של הדג מה שגורם לסילסול החוט בעומקים גבוהים .
ברדוד אני משפד מהגב מצד לצד אבל פחות עובד בשיטה הזאת.
התצוגה של הדג למטה בשיטה הזאת לדעתי טובה יותר הוא פשוט רץ ומשתולל כמו שצריך.
בטרולוסים שאני מוציא יש עמידות גבוהה יותר לדג זה דג הרבה יותר חזק מסקומברים ולפעמים גם 10 הורדות והדג עדיין בועט.
זה הדג האולטימטיבי לחי גם בגלל הציקצוק שלו וגם בגלל העמידות.
כל השאר סקומברי סנפנים מליטות נורא חלשים אבל עושים גם עבודה מדהימה במיוחד הסקומברי בגלל הזריזות וההשתוללות שלו.
הכי חשוב מיכל לייבוול עם הזרמה של מים קבועה למיכל זה גורם להם להישאר חזקים ועמידים יותר .
דודו, אני לא עומד בזה יותר...

איזו מקצוענות, אילו הסברים, כל שאלה מביאה עוד ערימה של ידע-
שאתה תורם מכל הלב....
רק תגובותייך כאן זה בסיס למאמר שכותרתו דייג על חי,
פשוט פקולטה לדיג על חי