|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל לא יודע.. בכל מקרה אני לוקח אוהל גם כדאי לשמור על הציוד - כשתתחיל התחרות ואני ילך לדוג אני שם את כל הציוד באוהל וסוגר על מנעול לכל מקרה .. אהה סבבה,הבנתי
|
|
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
חוטים מתוחים!!!
|
|
איפה אתם נפגשים\לנים יום לפני התחרות? גם בחוף הדקל?
|
-------------------------------
אוהב לדוג 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איפה אתם נפגשים\לנים יום לפני התחרות? גם בחוף הדקל?
כן
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל לא יודע.. בכל מקרה אני לוקח אוהל גם כדאי לשמור על הציוד - כשתתחיל התחרות ואני ילך לדוג אני שם את כל הציוד באוהל וסוגר על מנעול לכל מקרה .. אהה סבבה,הבנתי אם לא אוהל לפחות כילה נגד יתושים
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל לא יודע.. בכל מקרה אני לוקח אוהל גם כדאי לשמור על הציוד - כשתתחיל התחרות ואני ילך לדוג אני שם את כל הציוד באוהל וסוגר על מנעול לכל מקרה .. מניסיון מר  להשאיר דברים באוהל כאשר הוא לא בטווח הראייה רעיון גרוע מאוד מאוד. אני מעדיף לקפל בבוקר את האוהל שולחנות מנגל וכל מה שהבאתי ולסגור באוטו אף על פי ששם זה גם לא בטח גם את זה למדתי על בשרי חלונות נשברים אוהלים נחתכים.  אולי בעצם אני הביא כספת 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות. 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות שאתה אומר פרגיות למה אתה מתכוון 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות שאתה אומר פרגיות למה אתה מתכוון  את אלה שאתה חושב אליהם אני משאיר בבית יותר שקט ככה בכינרת חחחח....
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות שאתה אומר פרגיות למה אתה מתכוון  את אלה שאתה חושב אליהם אני משאיר בבית יותר שקט ככה בכינרת חחחח.... לצור יש גם בבית וגם לשעות הפנאי כאלו שלא מדברות 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות שאתה אומר פרגיות למה אתה מתכוון  את אלה שאתה חושב אליהם אני משאיר בבית יותר שקט ככה בכינרת חחחח.... לצור יש גם בבית וגם לשעות הפנאי כאלו שלא מדברות  תירגע אתה עלול לסבך אותי עם האישה היא רואה לפעמים מה כותבים פה וכמו שאתה יודע אצל המרוקאיות אין צחוקים הם ישר רצות עם 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  אני מביא פרגיות שאתה אומר פרגיות למה אתה מתכוון  את אלה שאתה חושב אליהם אני משאיר בבית יותר שקט ככה בכינרת חחחח.... לצור יש גם בבית וגם לשעות הפנאי כאלו שלא מדברות  תירגע אתה עלול לסבך אותי עם האישה היא רואה לפעמים מה כותבים פה וכמו שאתה יודע אצל המרוקאיות אין צחוקים הם ישר רצות עם  כן כן אתה צודק אני חוזר בי לצור אין אין פרגיות בבית רק לשעות הפנאי 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ronni_333 (רוני מועלם) מגיע בלילה ומביא סטקים סינטה...  לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל לא יודע.. בכל מקרה אני לוקח אוהל גם כדאי לשמור על הציוד - כשתתחיל התחרות ואני ילך לדוג אני שם את כל הציוד באוהל וסוגר על מנעול לכל מקרה .. אהה סבבה,הבנתי אם לא אוהל לפחות כילה נגד יתושים +אלתוש +לשקול בגדים ארוכים קלים כהמלצת גיאצוק.... אז בסוף מישהו מביא דברים למגל כמו בשר דגים וירקות למינהם או שאני סתם סוחב איתי מנגל? אני הביא פרגיות ולבבות.  בשר לא יחסר זה בטוח... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|