|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא בטוח שאצליח להגיע לפני השקיעה אבל בהחלט משתדל להגיע בשעות הערב המאוחרות  זה נקרא להגיע  לרשום אותך?! 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא בטוח שאצליח להגיע לפני השקיעה אבל בהחלט משתדל להגיע בשעות הערב המאוחרות  זה נקרא להגיע  לרשום אותך?!  עדיין לא סגור אם אצליח והאמת היא שהאופציה של להגיע בבוקר כמו פרינססה אחרי לילה טוב של שינה במיטה ובמזגן נראית כרגע די טובה עם הכבשן שבחוץ  מישהו מגיע עם קיאק במקרה? 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא בטוח שאצליח להגיע לפני השקיעה אבל בהחלט משתדל להגיע בשעות הערב המאוחרות  זה נקרא להגיע  לרשום אותך?!  עדיין לא סגור אם אצליח והאמת היא שהאופציה של להגיע בבוקר כמו פרינססה אחרי לילה טוב של שינה במיטה ובמזגן נראית כרגע די טובה עם הכבשן שבחוץ  מישהו מגיע עם קיאק במקרה?  כן רוצה סיבוב?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא בטוח שאצליח להגיע לפני השקיעה אבל בהחלט משתדל להגיע בשעות הערב המאוחרות  זה נקרא להגיע  לרשום אותך?!  עדיין לא סגור אם אצליח והאמת היא שהאופציה של להגיע בבוקר כמו פרינססה אחרי לילה טוב של שינה במיטה ובמזגן נראית כרגע די טובה עם הכבשן שבחוץ  מישהו מגיע עם קיאק במקרה?  כן רוצה סיבוב? לא. רוצה שתוציא חוטים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מגיע עם 2 חברים ביום חמישי בסביבות ה17:00, רק יש לי שאלה קטנה: מה הם הטענת פלאפונים ? הרי אני יהיה שם יומיים ויש לי אייפון (הסוללה נגמרת מהר).. יהיה שם איפה להטעין את הפלאפון ? להביא איתי מטען ? תודה!
עם יש לך מטען שמתחבר ל usb תוכל להטעין אצלי באוטו כן יש לי - תודה רבה  אנדרי עניתי לך ותודה  ועדי - למה בדרך חזור זה יהיה פשוט יותר ?  אותה דרך 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ועדי - למה בדרך חזור זה יהיה פשוט יותר ? אותה דרך תוכל לתפוס טרמפ עם אחד מאיתנו 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אין בעייה אתה יכול לחזור גם איתי מילא אני עובר כמו שאמרתי דרך עפולה.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני מבין שאתה אוסף את הנערים כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
kobizeevi
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תרשמו אותנו אליאב זאבי קובי זאבי תומר טל ועוד חבר שבא ללמוד את העסק של הזרזור D: אנחנו נביא איתנו כל מה שיכנס לאוטו והרבה מצב רוח D: נגיע לחוף בערך בשעה 17:00 +-
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה רבה רבה הצלת אותנו 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב - הכנתי רשימה של ציוד שצריך להביא לתחרות (כאילו למי שמגיע ביום חמישי) אני מפחד ששכחתי משהו, מה אתם אומרים ? מה צריך להוסיף? קרם הגנה סל לדגים בגדים חכת זירזור ורולר קרם הגנה כובע ו3 ליטר מים אוכל כסף מטען לאייפון אלתוש אוהל ושק שינה
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר ..
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי לא כדי לך להביא אוהל , רק שק שינה, למה בחום הזה אתם תמותו שם  בלילה קר .. ישנתי כבר בתקופה הזאת בכינרת, תאמין לי בלילה חם , אם אתה רק בשק שינה אתה קם מזיע, אז תחשוב מזה באוהל לא יודע.. בכל מקרה אני לוקח אוהל גם כדאי לשמור על הציוד - כשתתחיל התחרות ואני ילך לדוג אני שם את כל הציוד באוהל וסוגר על מנעול לכל מקרה ..
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|