|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מה זהו שישה אנשים זה כל מי שמגיע ערב לפני? טוב נו יותר בירה לי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש עוד מצטרפים? 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 17, 2012, 16:20:39 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תגיד לסער שיביא סרטים לסימון השטח  
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רק אני מגיע?
נראה לך...  מגיע ומביא: סטקים של פלמוד, קולה/ספרייט בירות/ויסקי ומצב רוח... עודכנתי כי גם מאמון מגיע בלילה  הולך להיות לילה שמח- משביע ומרווה את הגוף ואת הנפש... בכל אופן, מבהיר כי אגיע בלילה אחרי השקיעה- אז לא אהיה שותף לדיג ביניות...  אם אתה מגיע בלילה ויש לך סטיק פלמוד אז תוכל לדוג ספמנונים  סטיק פלמוד הולך לבטן שלי ושל החברים- השפמנונים יחכו...  בהצלחה לכולם חברים  תודה מישה, עדיין יש לך זמן לתכנן איך להגיע  מה זהו שישה אנשים זה כל מי שמגיע ערב לפני? טוב נו יותר בירה לי  תיקון, כבר שמונה- עמיקו ומומי מצטרפים... אז פחות בירה לכולנו- ואולי בעצם יותר...  יש עוד מצטרפים?  יש כמו שכתבתי, כבר שמיניה שתחגוג היטב...  ומניח שיצטרפו עוד ככל שיתקרב המועד...
|
|
|
|
|
|
Ohav0401
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מצב שאני יגיע באמת . מה צריך להביא ? שימו לב זה באמת לא בטוח הכל תלוי באבא שלי בכל זאת מבאר שבע זה 2 או 3 נסיעה . תודה לכולם 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש מצב שאני יגיע באמת . מה צריך להביא ? שימו לב זה באמת לא בטוח הכל תלוי באבא שלי בכל זאת מבאר שבע זה 2 או 3 נסיעה . תודה לכולם  אוהב - הנה המפה שביקשת
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  כל הכבוד איש יקר
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס  למה לא ? בבגאז' של האוטובוס
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס  למה לא ? בבגאז' של האוטובוס אתה סגור עם איזה ציוד צריך להגיע?
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס  למה לא ? בבגאז' של האוטובוס אתה סגור עם איזה ציוד צריך להגיע? לא נראלי שהבנתי למה אתה מתכוון  כאילו מה להביא מבחינת אוכל ? מה אתם רוצים שאני יביא ? 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס  למה לא ? בבגאז' של האוטובוס אתה סגור עם איזה ציוד צריך להגיע? לא נראלי שהבנתי למה אתה מתכוון  כאילו מה להביא מבחינת אוכל ? מה אתם רוצים שאני יביא ?  אני מדבר על ציוד כללי שק שינה אוהל בגדים חמים לערב אלטוש בגדים להחלפה לאחר הדייג וכל הציוד לתחרות לגבי אוכל תביא מה שבא לך רק שיהיה כשר יש חברים דתים שמגיעים
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אני יוצא מנתניה לקראת שעה 14:30 לכיוון הכינרת כך כל מי שרוצה לנסוע איתי מנתניה או שאני האסוף אותו בדרך אין בעייה בכיף.  עדכון ציוד שמגיע איתי:  1.שולחן מתקפל גדול (גודל פתוח 2.10) מכיוון שאנחנו עד כה רק 8 איש אני מביא רק שולחן אחד. 2. שני ספסלים מתקפלים לשולחן 3.מנגל + אביזירי וקישוטי מנגל למינהם. 4.אוהל 6 איש + מזרון מתנפח זוגי + מחצלת 5.כיסא נוח עם מקום בידית לבירה  6.צידנים עם בירה מיים וקצת בשר  7.נרגילה  8.פקל קפה  נרגילה ?! אני בא ! יום חמישי אני מגיע עם 2 חברים, דימה ואלעד .. תרשמו אותנו.. בסוף החלטנו לנסוע באוטובוס  אגב - באיזה שעה להגיע לחוף דקל ביום חמישי ? לא באלנו להיות הראשונים ולחכות לאנשים  אני מתכנן להיות שם בסביבות 17:00 אם הכל ילך כמו שצריך יש לכם אפשרות להגיע עם כל הציוד באוטובוס  למה לא ? בבגאז' של האוטובוס אתה סגור עם איזה ציוד צריך להגיע? לא נראלי שהבנתי למה אתה מתכוון  כאילו מה להביא מבחינת אוכל ? מה אתם רוצים שאני יביא ?  אני מדבר על ציוד כללי שק שינה אוהל בגדים חמים לערב אלטוש בגדים להחלפה לאחר הדייג וכל הציוד לתחרות לגבי אוכל תביא מה שבא לך רק שיהיה כשר יש חברים דתים שמגיעים הא כן כל זה יכנס בתיק גדול אני מקווה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|