בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מה זה דיג בשבילך?
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה זה דיג בשבילך?  (נקרא 3753 פעמים) הדפסה
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: מה זה דיג בשבילך?
« הגיב #15 ב- : יוני 11, 2012, 08:25:32 AM »
גם אצלי הדייג זה מחלה ביום שיש לי אישור לדוג שזה פעם בשבוע וליפעמים פעמיים
יום חמישי אצלי זה יום הדייג בשבתות אני מבלה עם הילדים ומנסה לשכנעה אותם לבוא איתי לים ואז כולם מרוצים
אבל ביום שאני יוצא לדיג איך שאני חוזר מהעבודה מתחיל את פעולות ההכנה לדייג הוצאת הפתיונות דאגה לבן זוג לדייג שיש לשנינו את מה שצריך

כול דג שיוצא זה שימחה ביפני עצמה החוסר ודעות של משיכה חזקה ולחימה קצרה שבסוף לא מניבה כלום אז המחשבות מתחילות לרוץ מה זה היה איפו טעיתי איך לא הוצאתי את הדבר הזה שנילחם ולא הרפה זה מה שגורם לרצות לחזור לים להוציא את מה שברח

זאת ליפני שהתחברתי פה למס אנשים לפורום שכול אחד בעל ידע וניסיון מדהים עם זה מתחום המתוקים ואם אלו דייגי הים
למצוא אנשים בעלי אותו עיניין משוטף ובעלי אורר חיים שונה

באחת היציאות צחקתי עם חבר שהכרתי פה בפורום על שפעם אחת הוצאתי רק זרוע של שייט כחול ואם הוא מוצי אחד כזה בלי זרועה אז הוא שלי ואחרי עשר דקות אני מוצי שרטן עם זרוע אחת זה חלק מחוויות הים

לאחרונה בעזרת דחיפה של אחד החברים גיליתי את דייג הבדד שכול כך פחדתי ממנו התגלה כלא נוראי חשבתי שהשיעמום של הלהיות לבד בים יגרום לקפל את הציוד אחרי חצי שעה אבל טעיתי בגדול
שאתה לבד עם הים המחשבות זורמות לכיוון אחר לא הצחוקים והדחקות או השיחה על הדייג עצמו אלה קבלת החלטות אישיות
לא ידעתי שהיציאה לים לבד לפעמים יכולה להיות דבר טוב

זה הדייג בשבילי

אם תספר גם על היציאה האחרונה עם  החתול שהוצאת והחתולה שנשארה במים עם חצי מהחוט.... אחרי חצי שעה של משיכות חבל,  ועל פרץ האנרגיה והאושר שקיבלת מזה  אני אספר על הקפה המצויין שאתה עושה
ספר גם על איך הזריקות שלך משתפרות הגזעי

אבל אתה תספר ראשון
 IP: [ מחובר ]
יריב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב להיות בצד היבש

« הגיב #16 ב- : יוני 11, 2012, 08:34:32 AM »
אם תספר גם על היציאה האחרונה עם  החתול שהוצאת והחתולה שנשארה במים עם חצי מהחוט.... אחרי חצי שעה של משיכות חבל,  ועל פרץ האנרגיה והאושר שקיבלת מזה  אני אספר על הקפה המצויין שאתה עושה

אבל אתה תספר ראשון

אני השמתתי שמות בכוונה לא רציתי לשבח אותך כול כך הרבה למרות שמגיע לך כדי שלא להעלות לך את האגו
כי אז כול הזמן תירצה שאני יכין קפה

אבל לבחור הזה סקוויוויד (אייל) שיש בו משהוא שלא פוגשים בכול אחד והוא אחד הדברים הגדולים שאם לא הדייג לא הייתי מכיר הרצון שלו לתת בכדי לתת ולא כדי שמישהוא יהיה חייב לו טובה
לימד אותי כייצד לזרוק נכון ולא לתווך של שמונים מטר אלה למאה עשרים מטר

אני אספר אחשיו על חתולי הים אבל גם אתה ניסיתה סיגנון דייג חדש אם אני זוכר נכון
-------------------------------
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : יוני 11, 2012, 08:45:29 AM »

אבל אתה תספר ראשון

אני השמתתי שמות בכוונה לא רציתי לשבח אותך כול כך הרבה למרות שמגיע לך כדי שלא להעלות לך את האגו
כי אז כול הזמן תירצה שאני יכין קפה

אבל לבחור הזה סקוויוויד (אייל) שיש בו משהוא שלא פוגשים בכול אחד והוא אחד הדברים הגדולים שאם לא הדייג לא הייתי מכיר הרצון שלו לתת בכדי לתת ולא כדי שמישהוא יהיה חייב לו טובה
לימד אותי כייצד לזרוק נכון ולא לתווך של שמונים מטר אלה למאה עשרים מטר

אני אספר אחשיו על חתולי הים אבל גם אתה ניסיתה סיגנון דייג חדש אם אני זוכר נכון

אני אפרט בהמשך. כתבתי די בפתיח. אני רואה שיש הרבה שקוראים את השירשור ומתים לכתוב מה זה דיג בשבילם... אני מפנה את הבמה עבורם.
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : יוני 11, 2012, 08:54:27 AM »
דייג בישבילי זה התמכרות, שבוע שאני לא יכול לדוג בוא זה שבוע מבאס
יריב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב להיות בצד היבש

« הגיב #19 ב- : יוני 11, 2012, 08:55:38 AM »
החוויה האחרונה שלי בדייג שזה מה שגורם לי לחזור לים
יציאה לים לאזור של ריפים עמוקים גלים של עד 50 סמ' עומדים על הריפים במגפיים אזור לא נוח לדייג פתיונות בכלל
אבל כול הדייג הזה היה יכול להסתכם ביציאה מעצבנת ולא מהנת בכלל עם לא היה קורא המקרה שקרה
אייל מביא איתו טונה שחורה שהביא איתו מחבר שלו אנונימי שכולם מכירים אם ירצה שיספר בעצמו
ומתעסק עם איזה פטנט חדש שהביא איתו בישביל דייג בשיטת העומגה
בינתיים לוקח לו איזה חתיכה יפה מלביש על קרס סירקל מס 3/0 וקרס פלדה למיקרה שיבוא הא"נ
וזורק ביזמן שאני טוחן לאייל את הראש בזמן שהוא מנסה להוציא דג קטן לדיג על חיי
אני רואה את החכה פשוט מיתקופפת ולא חוזרת וחוט מתחיל לצאת
עוזב את אייל ורץ לחכה הוקסט עדין ומתחילה הלחימה של 10 דקות משיכות מצד אחד צהלות מצד אחר ( מהצד שלי)
וכך עולה לו טריגון קטן של קוטר בערך 40 סמ' כן זה הקטן
הדג נופל ממש בין הרגליים על הריף גל קטן והוא חזר לגדול עוד קצת
מחמש שוב החכה וזורק
בזמן הזה אייל כבר תפס את הדג שהוא היה צריך ומניח את חכת הבולונז בצד ביזמן שהוא מתעסק עם שלו אני מנסה את מזלי אבל לא להרבה זמן שתיים שלוש זריקות והחכה שלי שוב מתחילה לעבד חוט
צועק לחברה שיתפסו לי החכה שלי מניח הבולנז ורץ לחכה בינתיים החוט דוהר החוצה
לוקח את החכה מהידיים של חבר אחר (שמו שמור במערכת ) שתפס את החכה בכדי שלו תישחה עם הדגים
ושוב מתחילה מילחמה הפעם יותר ערוכה הוא מושך אני מושך הוא מושך אני מושך הוא מושך אני מושך הוא מושך אני מושך הוא מושך אני מושך הוא מושך אני מושך עד שפשוט נימאס לו לו לימשוך והוא ישב לנוח כול המעמצים של ניסיון  משיכת הדג לא הצליחו אייל אומר תן לו לנוח אולי יתחיל לשחות עוד מאט אבל הוא לו והזמן עובר הקפה מתקרר ויום עבודה למחרת ובכול הכוח משיכה חזקה והוא בחוץ אבל רק החוט
ואלו המיקרים שפשוט מחזירים אותי לים
יום טוב
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : יוני 11, 2012, 12:32:49 PM »
אחרי מה שרשמתם אין מה לומר אבל הדייג בשבילי זה להירגע נגיד אם שבת אחת אני מפספס דייג

אני לא רגוע עד שאני הולך לדוג מתחילים לי גירודים בגוף ובאצבעות ואני רק חושב על הים ועל הדגים

וגם ככה אני מנקה ראש מכל השטיות שהיו לי באמצע השבוע אני נרגע לי ולא עוברת לי אף מחשבה בראש

והעייניים שלי כל הזמן על המקל ואני מחכה לכיפוף שכולם רוצים לראות

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : יוני 12, 2012, 08:36:32 AM »
ציטוט
למעשה אני חי משבת לשבת כשאמצע השבוע זה סתם ימים שמפריעים לי

ענק  מתפקע

בהחלט אתה בסדר

ועזבו צחוק,
המשפט הזה כל כך מדבר אל רבים מאיתנו- מי בשבת ומי בשישי...
בהחלט יש שבועות שאני ממתין בציפייה לסוף השבוע כדי לצאת לדוג...

מה זה דיג בשבילי?!
המקום להנות ממשהו שאתה אוהב- משהו שאתה הכי אוהב והכי נהנה (למרות קיום תחביבים נוספים),
ובו בזמן להתנתק מכל הדברים שמטרידים את הראש כשאתה לא בדיג כגון עבודה וכו'...

itzko

חבר פורום
*

מנותק מנותק

Baracuda לשעבר ..

« הגיב #22 ב- : יוני 12, 2012, 08:46:05 AM »
אצלי דייג זה בשבת או כשאני מבריז עם חברים

לרוב הישיבה על הסלע\חוף עם המקל בסטנד והבירה ביד עם הרעש של ניפוץ הגלים זה עושה נקי במוח המלוכלך שלי  sml44;אבל לפעמים אני הולך בים ממש גבוה ושם זה כבר עולם אחר אקסטרים רוח ועם יוצא דג זה פשוט שמחה וצהלה  yahoo
חבר בצוות: משפחת סטטיה
שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for