|
אני משתמש בפטישון קודח מספר 4 יש קודחים מיוחדים שמתאימים לעופרת העניין שהם עולים מאוד יקר
הלל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני משתמש בפטישון קודח מספר 4 יש קודחים מיוחדים שמתאימים לעופרת העניין שהם עולים מאוד יקר
הלל
הם יקרים- העופרת זולה, גם הזמן יקר... המסקנה שלי- עופרות מסוג זה לפח  כמובן שכל אחד ושיקוליו...
|
-------------------------------
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אני לא ממליץ לזרוק לפח אילה אם אין ברירה אחרת . עדיף לימסור למי שמתיך עופרת שימחזר אותה .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תנדה מחט גדולה או חוט ברזל דק לחמם אותו טוב ודחוף עם פלייר עבד אצלי כמה פעמים
אבל אם לא אז אני לא חושב שכדאי להשקיע יותר מידיי מאמץ
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד.  צר לי לאכזב אותך ידידי מהניסיון שלי עם מקדחה עומדת (מקדחת עמוד) גם שם ברוב המיקרים המקדח נשבר בתוך העופרת  אתה לא מאכזב אותי כלל....  אני שחררתי סתימות בשני משקולות אהובות במקדחה ידנית בסופ'ש האחרון. חשוב לא לתת לעופרת להתיישב על המקדח ולא ללחוץ יתר על המידה את המקדח לעופרת. חשוב גם כן לא לנסות לקדוח את כל עומק התעלה במכה אחת ולחלץ את המקדח כל זמן קצר מאוד מהתעלה לשם קירורו... זה אפשרי צור !  רצוי להתיז שמן (wd40 או שמן מכונות) על המקדח ואז הוא מתחמם פחות..
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני ממש גאה (ולא הכוונה למיתחנגל) בכם כול הכבוד על התכנולוגיה של העיבוד שבבי 
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה סבא עוזי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש עוד דרך אפשר לשים וו קטן איפה שהחור לא סתום. בתנאי שהוא לא סתום משני הצדדים
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
קח מקדח 5 מילימטר תן חור ושלום על ישראל ...
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אם לא משתחרר ע"י מכות מהצד או עם קרס גדולה כמו שעדי אמר אפשר להפוך את המשקולת למשקולת תליה פשוט מבריגים לתוכה וו תליה ויש לך אחלה משקולת . מהחוט הראשי פשוט מייצרים לולאה למטה ומשחילים את המשקולת.
אופציה שניה זה ללכת לחנות דיג ולהזדכות על העופרת, בשורה התחתונה רוב החנויות קונות את העופרת הישנות וממחזרים אותם .
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם לא משתחרר ע"י מכות מהצד או עם קרס גדולה כמו שעדי אמר אפשר להפוך את המשקולת למשקולת תליה פשוט מבריגים לתוכה וו תליה ויש לך אחלה משקולת . מהחוט הראשי פשוט מייצרים לולאה למטה ומשחילים את המשקולת.
אופציה שניה זה ללכת לחנות דיג ולהזדכות על העופרת, בשורה התחתונה רוב החנויות קונות את העופרת הישנות וממחזרים אותם .
אחלה רעיון 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
תנדה מחט גדולה או חוט ברזל דק לחמם אותו טוב ודחוף עם פלייר עבד אצלי כמה פעמים
אבל אם לא אז אני לא חושב שכדאי להשקיע יותר מידיי מאמץ
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד.  פטיש מסמר דק וארוך כמה מכות עד החצי ואז הוא קצת חפר בהם עם סיכה 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
היי, מה אתה אומר לפרגן לנו במדריך איך הוצאת 2 קילו של משקולות??? 
|
אלון
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
היי, מה אתה אומר לפרגן לנו במדריך איך הוצאת 2 קילו של משקולות???  בוא אני יתן לך הסבר קטן לפני שאני יעשה מדריך מפורט לנשום עמוק ולצלול לעומק זה ישאיר לך טעם של עד עד למדריך שלי  בערך עד שבוע אני יסים ויעלה אותו 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 08, 2012, 16:49:52 PM על ידי Baracuda
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »