itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
היי ביציאה הקודמת שלי מצאתי כמה משקולות בעיה שאין להם חור (או החור מלא ) פתחתי כמה עם סיכה אבל יש כאלה שלא נפתחות יש לכם הצעה יותר טוב ? 
|
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לקחת קרס גדול ( נגיד לאינטיאס ) ולפתוח בעזרתם את המשקולות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יכול לעבוד רק לניקוי עדין של הפתח, ניסיון להיכנס יותר פנימה דווקא יכול לסגור את החור בגלל זווית החוד של הקרס. השרייה במים גם כן לא תעזור במקרים קשים. הדרך הטובה ביותר לטעמי - לקבע את המשקולת ולהחדיר לכל אורכה מחט או מסמר דק בקו אחד !!!! לא בשלבים. רוב הסיכוי שתצטרך להפעיל כח בכניסה, ולמשוך עם פלאייר ביציאה. הכי חשוב לבדוק א"כ שאין קווצות חדים (גראדים ) מסביב ובתוך המשקולת.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
קרס ?  1. חוט ברזל של ביניין 2. מסמר דק 3. מקדח דק
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
לזרוק לפח הכי משתלם {או למסור למי שמתיך עופרת } . כול היתר יעלה לך יותר מהעופרת עצמה .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
לזרוק לפח הכי משתלם {או למסור למי שמתיך עופרת } . כול היתר יעלה לך יותר מהעופרת עצמה .
באמת ? אבל יש לי כמה ממש איכותיות  אני ינסה את השיטות האחרות תודה חברים 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
תנדה מחט גדולה או חוט ברזל דק לחמם אותו טוב ודחוף עם פלייר עבד אצלי כמה פעמים
אבל אם לא אז אני לא חושב שכדאי להשקיע יותר מידיי מאמץ
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מצויין!! הרווחת...
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
מצויין!! הרווחת...
כן הוצאתי יותר משקולות מדגים יציאה שעברה איזה 2 קילו משקולות 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד. 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד.  צר לי לאכזב אותך ידידי מהניסיון שלי עם מקדחה עומדת (מקדחת עמוד) גם שם ברוב המיקרים המקדח נשבר בתוך העופרת 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שלי אישית נסתמת המשקולת , אז אני זורק אותה למגירה, ואז נאספות לי הרבה, ואז אני מתיך אותם ועושה חדשות, אבל לא מומלץ, אני עובד עם מסכה לסינון רעלים, ובמקום פתוח.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד.  צר לי לאכזב אותך ידידי מהניסיון שלי עם מקדחה עומדת (מקדחת עמוד) גם שם ברוב המיקרים המקדח נשבר בתוך העופרת  אתה לא מאכזב אותי כלל....  אני שחררתי סתימות בשני משקולות אהובות במקדחה ידנית בסופ'ש האחרון. חשוב לא לתת לעופרת להתיישב על המקדח ולא ללחוץ יתר על המידה את המקדח לעופרת. חשוב גם כן לא לנסות לקדוח את כל עומק התעלה במכה אחת ולחלץ את המקדח כל זמן קצר מאוד מהתעלה לשם קירורו... זה אפשרי צור ! 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הלכתי עכשיו לסבא שלי והוא הצליח לפתוח אותם  נו..... ספר כיצד הצליח , אנחנו מחכים !  לעתים המשימה של פתיחת חור המשקולת היא קלה יותר , ולעתים בלתי אפשרית. כל השיטות שהוזכרו אפשריות כמו גם אפשרות לקידוח החור ע'י מקדח. שיטה זו מעט קשה שכן הקידוח של המקדח גורם להתחממות העופרת ולהמסתה ואז המקדח עשוי להיתקע ובתזוזה כלשהי של המקדחה , להישבר בתוך המשקולת !  רצוי מאוד לבצע , או לנסות לבצע פעולה זו במקדחה עומדת...למנוסים בלבד.  צר לי לאכזב אותך ידידי מהניסיון שלי עם מקדחה עומדת (מקדחת עמוד) גם שם ברוב המיקרים המקדח נשבר בתוך העופרת  אתה לא מאכזב אותי כלל....  אני שחררתי סתימות בשני משקולות אהובות במקדחה ידנית בסופ'ש האחרון. חשוב לא לתת לעופרת להתיישב על המקדח ולא ללחוץ יתר על המידה את המקדח לעופרת. חשוב גם כן לא לנסות לקדוח את כל עומק התעלה במכה אחת ולחלץ את המקדח כל זמן קצר מאוד מהתעלה לשם קירורו... זה אפשרי צור !  לא אמרתי שזה לא אפשרי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|