פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סיפור על ים,דגים , ומטקות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סיפור על ים,דגים , ומטקות (נקרא 3548 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 26/5/2012 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11-14 | תולעים - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 2 | לא נשקל | 11-14 | תולעים - | מרמיר (שישן מסורטט) | 2 | לא נשקל ( קטן) | 11-14 | תולעים - | טלויזיה (סילגו נודד) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:אוקיי, יש תיכנונים ללכת לים (לא לדוג רק לשבת על החוף) ואני מחליט ברגע האחרון לקחת מקל,מזל שנשאר לי תולעים מפעם שעברה, אני ועדן (החבר שהיה איתי במפגש בחוף דור) מעמיסים את האוטו ואחרי חצי שעה כבר בחוף, ישר שם את הריג ועופרת עוגן, מחמש בתולעים וזורק כמה שיותר רחוק שם פעמון והולך לשבת , רואה מכה קטנה לא מתרגש מזה, אחרי עשר דקות רואה עוד מכה, מתחיל להביא את החוט אליי (מקשיב להצעתו של סקוויד ולא נותן הוק סט בגלל שיש לי עופרת עוגן) , לא מרגיש משקל , ואז אני רואה מרמיר קטן, מחליט לתפור אותו לחיי, תופר אותו על אותו ריג שהוא נתפס ומה יהיה יהיה, בנתיים אנחנו עוברים למטקות , אחרי 5 דקות של משחק , רואה מכה על המקל, מתחיל להביא את החוט ומרגיש כמו שקית קטנה, מביא את הדג אליי ואז אני רואה גיטרן(לא מצאתי גיטרן בסוג דג) קצת צילומים וחוזר למים . אוקי נוהל רגיל, זורק כמה שיותר רחוק, ו2 דקות אחרי זה רואה אכילות של קטנים, לא מעניין כל כך, בקיצור ממשיך לשחק מטקות, כבר אין לנו כוח לרוץ אחרי הכדור(אנחנו לא שחקנים כל כך טובים) ואז איך שמתיישבים אני רואה מכה חזקה,ואז עולה לו סרגוס חמוד, תמונה וחזר למים. זורק, והולך לישון קצת על המחצלת, מתעורר אחרי איזה חצי שעה ויש דג (איזה כיף להתעורר ככה  ) , מגלגל ואז עולה לו עוד סרגוס חמוד, תמונה ושוחרר לים . זורק, הולך לשבת ואחרי חמש דקות אני עוד פעם צריך לקום, הפעם טלוויזה . 5 דקות אחרי מוציא עוד מרמיר קטן, וכבר צריך לחזור הביתה , מתבאס קצת אבל חייבים, אומרים ביי ביי לים וזהו כאן מסתיים הדוח העבודה עם משקולת עוגן שסקוויד נתן לי לא יודע איזה משקל (אמרתי לך שיש עליה מזל) חוט 0.40 לריג ולקרסים וקרסים מספר 9 לתולעים .
|
|
עריכה אחרונה: מאי 27, 2012, 10:48:49 AM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עוד תמונות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עוד תמונות
|
|
עריכה אחרונה: מאי 26, 2012, 22:26:22 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שמע מוטי שחררנו את רוב הסרגוסים אז היום הם באו בהפוכה, נ.ב עוד תמונות יעלו שאני יגיע הביתה
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יופי של דו"ח דרך אגב אני מבין שלא תפסתה כלום עם המטקות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הצלחת להטיל את העוגנים של סקוויד ?  מה הוא נתן לך 140 או 170 ? באיזה שעות היו התפיסות (תעדכן את היומן) ד"ש לעדן 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העוגנים הם 120 גר'. אני משתמש בהם בסטים הקלים שלי  לגבי עניין המזל - הרי ברור שלא הייתי משתמש במשקולת שאין לה מנת מזל גבוהה יופי של דוח אביב החילוץ של משקולת עוגל מהחול נעשה באופן פשוט: מותחים את החוט ומושכים כשלאט מגבירים את המשיכה. הלחץ הסטטי גורם למשקולת לצאת מהחול. נסיונות חילוץ אלימות רק ישברו את המקל.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בגיחה ספונטנית באמצע היום וללא כוונות לדיג הוצאת יותר ממה שחצי מאיתנו מוציא ביציאת דיג שלמה עם 4 חכות...  לגיטרן שלום?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לגיטרן שלום?
מה זאת אומרת יעני אם שחררתי אותו והוא חי? אם זאת השאלה אז כן בדקת שהוא חי ( החזקתי אותו כמה שניות בתוך המים כדי לוודא שהוא חיי)
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של דוח ויופי של תפיסות מגוונות כל הכבוד!! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לגיטרן שלום?
מה זאת אומרת יעני אם שחררתי אותו והוא חי? אם זאת השאלה אז כן בדקת שהוא חי ( החזקתי אותו כמה שניות בתוך המים כדי לוודא שהוא חיי) כן. 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח דרך אגב אני מבין שלא תפסתה כלום עם המטקות  שוקי, עם המטקות אביב תפס כושר...  זה לא מטקות כמו שלך- אלא מטקות שמשמשות לחבוט בכדור.... אביב, בהחלט דו"ח יפיפה, ערוך כמו שצריך, מהחוויות ועד פירוט הציוד... בקצב הזה של כתיבת הדו"חות בפורום- נראה שבמקצוע לשון והבעה מובטח לך ציון 10 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2