פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סיפור על ים,דגים , ומטקות |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סיפור על ים,דגים , ומטקות (נקרא 3550 פעמים) |
הדפסה |
|
|
כל הכבוד אביב 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של דוח אביב  למרות גילך אתה אחד החברים המשקיעים בפורום זה ...חן חן  יפה איש בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של דו"ח דרך אגב אני מבין שלא תפסתה כלום עם המטקות  ואאלק שוקי , רואים שחח זורם אצלך בדם , הרגת אותי אביב - יופי של יציאה , תמשיכו לבלות  למרות שעל כזה חוף חולי אני הייתי לוקח מקל קליל תולעי סיליקון (ממליץ על אקוגיר בטעם ענבים/תות) קרס 8-9 ואתה ממלא דלי בטלוויזיות או על סביקי גם אותו יתקפו .
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יופי של דו"ח דרך אגב אני מבין שלא תפסתה כלום עם המטקות  ואאלק שוקי , רואים שחח זורם אצלך בדם , הרגת אותי אביב - יופי של יציאה , תמשיכו לבלות  למרות שעל כזה חוף חולי אני הייתי לוקח מקל קליל תולעי סיליקון (ממליץ על אקוגיר בטעם ענבים/תות) קרס 8-9 ואתה ממלא דלי בטלוויזיות או על סביקי גם אותו יתקפו . דני תודה על הפירגון, השנה אני ינסה סביקי ואם אני לא יצליח להשיג סביקי, יש שיטה שצור הסביר לי עליה אני ינסה אותה דומה לסביקי רק עם תולעים חיות
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של דו"ח דרך אגב אני מבין שלא תפסתה כלום עם המטקות  ואאלק שוקי , רואים שחח זורם אצלך בדם , הרגת אותי אביב - יופי של יציאה , תמשיכו לבלות  למרות שעל כזה חוף חולי אני הייתי לוקח מקל קליל תולעי סיליקון (ממליץ על אקוגיר בטעם ענבים/תות) קרס 8-9 ואתה ממלא דלי בטלוויזיות או על סביקי גם אותו יתקפו . דני תודה על הפירגון, השנה אני ינסה סביקי ואם אני לא יצליח להשיג סביקי, יש שיטה שצור הסביר לי עליה אני ינסה אותה דומה לסביקי רק עם תולעים חיות סביקי יש בכל חנות דיג עולה כמה שקלים . שים משקולת 20 גרם למטה ויאאלה גרירה איטית ביותר על החול . תקח כמה סוגים שונים שתוכל להחליף אם סוג אחד לא יעבוד (עם חרוזים או צבע אחר-מנצנץ\לבן\ורוד וכו') קח איתך לים חתיכת קלקר או פלציב (קלקר של מחשבים) ותגלגל את הסיביקי בסיום הוא נוטה להסתבך .
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה על העזרה, עזרת לי מאוד
יש לי את הספוג של המצופים לבריכה, שאני מגלגל עליו ריגים גם טוב
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה על העזרה, עזרת לי מאוד
יש לי את הספוג של המצופים לבריכה, שאני מגלגל עליו ריגים גם טוב
בכיף, תנסה גם את התולעים של אקוגיר 'ecogear power isome' פשוט אתה גוזר 2-3 ס"מ משחיל בקרס ודג רגיל זה נשאר יחסית הרבה ולא מחליפים כל זריקה.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סבבה תודה אני ינסה את זה