שלום לכולם!
אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג
ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו
כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן
אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי
תודה רבה
אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג
ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו
כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן
אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי
תודה רבה

היי אני אתן לך טיפ קטן

א. אני לא ממליץ לך להמליח את הגמברי (זה מבשל אותו

ב. שים את הגמברי יחד עם אורז (לא מבושל



האורז סופח את כל הנוזלים של הגמברי ולא מבשל אותו

בהצלחה




יש ניסיון מוכח?
מתי הולכים לזרזר ביחד?