|
שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה  גם אני לא תשתמש בחוט אלסטי, הפתיון לא יזוז מילימטר
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה  מוסיפים מלח גס מידי פעם מנקזים נוזלים וזהו
|
|
|
|
|
שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה  גם אני לא תשתמש בחוט אלסטי, הפתיון לא יזוז מילימטר אוקי עדי מאיפה משיגים חוט אלסטי והאם שהדג יבוא לאכול זה לא יפריע לו או שהוא יראה את זה ולא ינגוס והאם זה מונע נשנוש של דגים קטנים ? שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה  מוסיפים מלח גס מידי פעם מנקזים נוזלים וזהו תודה סקוויד
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אוקי עדי מאיפה משיגים חוט אלסטי והאם שהדג יבוא לאכול זה לא יפריע לו או שהוא יראה את זה ולא ינגוס והאם זה מונע נשנוש של דגים קטנים ? החוט דק מאוד גמיש כמעט ובלתי נראה והכי חשוב - מביא תוצאות. דגים קטנים יכולים לנסות לנשנש, היתרון הוא שהפתיון יחזיק זמן רב יותר על הקרס ומעלה את הסיכוי לנגיסה גדולה יותר שתביא לנעילה. אותו הדבר לגבי סרטנים, הם אומנם מצליחים לפרק אך בהחלט לוקח להם זמן רב יותר. אני אשלח לך אחד לניסיון 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקי עדי מאיפה משיגים חוט אלסטי והאם שהדג יבוא לאכול זה לא יפריע לו או שהוא יראה את זה ולא ינגוס והאם זה מונע נשנוש של דגים קטנים ? החוט דק מאוד גמיש כמעט ובלתי נראה והכי חשוב - מביא תוצאות. דגים קטנים יכולים לנסות לנשנש, היתרון הוא שהפתיון יחזיק זמן רב יותר על הקרס ומעלה את הסיכוי לנגיסה גדולה יותר שתביא לנעילה. אותו הדבר לגבי סרטנים, הם אומנם מצליחים לפרק אך בהחלט לוקח להם זמן רב יותר. אני אשלח לך אחד לניסיון  גם אני משתמש בזה להיט פעם הייתי משתמש בחוט תפירה. אבל מאז שגיליתי את הסיליקון... הכי קל שבעולם. זה דק, מלפפים, וזה נשאר.
|
|
|
|
|
אוקי עדי מאיפה משיגים חוט אלסטי והאם שהדג יבוא לאכול זה לא יפריע לו או שהוא יראה את זה ולא ינגוס והאם זה מונע נשנוש של דגים קטנים ? החוט דק מאוד גמיש כמעט ובלתי נראה והכי חשוב - מביא תוצאות. דגים קטנים יכולים לנסות לנשנש, היתרון הוא שהפתיון יחזיק זמן רב יותר על הקרס ומעלה את הסיכוי לנגיסה גדולה יותר שתביא לנעילה. אותו הדבר לגבי סרטנים, הם אומנם מצליחים לפרק אך בהחלט לוקח להם זמן רב יותר. אני אשלח לך אחד לניסיון  אוקיי תודה עדי על ההסבר ותודה גם לך סקווידוויד
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
עוד מעט אני יעלה קישור לקנייה של החוט האלסטי בE BAY מקווה שיעזור לך
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ממליץ להמליח את הגמברי הוא מאבד מאיכותו אפשר גם להלבישו עם השיריון דבר שימנע ממנו לעוף בזריקה
|
|
עריכה אחרונה: מאי 05, 2012, 20:54:55 PM על ידי קוקו!
|
|
|
|
|
|
עוד מעט אני יעלה קישור לקנייה של החוט האלסטי בE BAY מקווה שיעזור לך
אוקי תודה שי לא ממליץ להמליח את הגמברי הוא מעבר מאיכותו אפשר גם להלבישו עם השיריון דבר שימנע ממנו לעוף בזריקה
אבל זה לא יפריע לדגים לאכול
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מניסיון, עדיף להשתמש עם החוט שמגיע עם הדיספנסר, שמונע יציאת החוט בתיק שלא לצורך, ויותר חשוב - שומר את הגליל ממגע עם נוזלי הפתיון. הילל - יופי של קישור , תודה  
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לדעתי החוט הזה יותר מתאים לתפירת גמברי שלם על קרס מאשר חתיכת גמברי קטנה ללא שיריון עם קצת מיומנות, מתאים לכל גודל של פתיון אגב גם תולעת אני מאבטח בחלק העליון שלא תחליק.
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלום לכולם! אני בכל השנים שדגתי אף פעם לא המלחתי פיתיונות לא משנה איזה סוג ושמעתי לאחרונה שהמלחת גמברי מחזק אותו על הקרס ומייבש אותו כי לפעמים הגמברי עף לי באמצע הזריקה וזה מעצבן אז אפשר בבקשה לדעת איך להמליח את הגמברי תודה רבה  היי אני אתן לך טיפ קטן  א. אני לא ממליץ לך להמליח את הגמברי (זה מבשל אותו  ) ב. שים את הגמברי יחד עם אורז (לא מבושל  ) ותראה איך הגמברי הופך ליותר קשה  האורז סופח את כל הנוזלים של הגמברי ולא מבשל אותו  בהצלחה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2012, 14:44:26 PM על ידי shay 38
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|