פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   המלצות על מתכון לברקודה? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצות על מתכון לברקודה? (נקרא 1770 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפסתי דג ברקודה ראשון, הדג נקי והשאלה כמובן - איך הכי טעים ומתאים להכין אותו? עדיף כמה שיותר פשוט...
אשמח למתכונים מומלצים...
בהמשך יועבר כמובן לפורום המתכונים..
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2021, 15:43:16 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי) המתכון: להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר. לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי) המתכון: להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר. לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים  אני עם רוטב פחות חריף בדג הבא 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי) המתכון: להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר. לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים  מניסיון יוצא אש!! אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי) המתכון: להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר. לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים  מניסיון יוצא אש!! אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי תודה רבה  זה מתאים לכול דג או רק ברקודה או לאיזה דגים ?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי) המתכון: להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר. לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים  מניסיון יוצא אש!! אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי תודה רבה  זה מתאים לכול דג או רק ברקודה או לאיזה דגים ? לא מתאים לדגים "יבשים", אבל לכל הדגים העסיסיים בהחלט כן, עשיתי כמה פעמים עם ברמונדי, לא מזמן עם טורו של אנטיאס, ולמי שלא מקפיד- זה עובד מצויין לשניצל חזה עוף, ממש ממד מצויין....
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה: 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2021, 17:51:52 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:  בחייאת קובי, באמת הבאת לי תיאבון בלראות את התמונה הזו... אין איזה מתכון בלי משהו חלבי או בשרי בפנים?
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:  קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על ההמלצות חברים....  אז ניסיתי חלק מהדג בטיגון רגיל (ביצה, קמח מעורב בפירורי לחם מלח ופלפל) יצא מצוין... אבל גם ניסיתי את המתכון של קובי (בשינוי קל - לא היה סרירצ'ה אז צ'ילי חריף בהמלצת קובי) - חלק מכובד מהדג פולט ונחתך לאצבעות שהושרו במרינדה המומלצת וטוגנו - מעדן  תודה קובי על המתכון  אגב, שום דבר לא הלך לאיבוד בגלל הפילוט... עמוד השדרה עם מה שנותר עליו, טוגן ונטרפה כל טיפת בשר שהיתה צמודה לדג... וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:  קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום  אלון... אילת רחוקה לשור... והברקודה שלי הוכנה במתכונת הסדין האדום ונטרפה  נותר לך רק לתפוס ברקודה וליישם 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תודה על ההמלצות חברים....  אז ניסיתי חלק מהדג בטיגון רגיל (ביצה, קמח מעורב בפירורי לחם מלח ופלפל) יצא מצוין... אבל גם ניסיתי את המתכון של קובי (בשינוי קל - לא היה סרירצ'ה אז צ'ילי חריף בהמלצת קובי) - חלק מכובד מהדג פולט ונחתך לאצבעות שהושרו במרינדה המומלצת וטוגנו - מעדן  תודה קובי על המתכון  אגב, שום דבר לא הלך לאיבוד בגלל הפילוט... עמוד השדרה עם מה שנותר עליו, טוגן ונטרפה כל טיפת בשר שהיתה צמודה לדג... וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:  קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום  אלון... אילת רחוקה לשור... והברקודה שלי הוכנה במתכונת הסדין האדום ונטרפה  נותר לך רק לתפוס ברקודה וליישם  רפי אתה כנראה שכחת שאני כבר לא מכונאי ואני נהג משאית ונהג משאית שעושה כל יום כ-200 עד 400 קילומטר אז נסיעה לאילת זה כלום בשבילו אי לכך אני אשתמש בפתגם הידוע והשחוק שזונה לא מפחידים ב.......... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]