בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  המלצות על מתכון לברקודה?
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: המלצות על מתכון לברקודה?  (נקרא 1772 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

המלצות על מתכון לברקודה?
« ב- : אוגוסט 22, 2021, 15:39:52 PM »
תפסתי דג ברקודה ראשון, הדג נקי והשאלה  כמובן -
איך הכי טעים ומתאים להכין אותו?
עדיף כמה שיותר פשוט...

אשמח למתכונים מומלצים...

בהמשך יועבר כמובן לפורום המתכונים..
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2021, 15:43:16 PM על ידי rafi
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 22, 2021, 16:49:38 PM »
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי)
המתכון:
להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר.
לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים yahoo
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 26, 2021, 08:21:37 AM »
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי)
המתכון:
להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר.
לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים yahoo
אני עם רוטב פחות חריף בדג הבא  אתה בסדר
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 1008

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #3 ב- : אוגוסט 26, 2021, 09:43:58 AM »
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי)
המתכון:
להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר.
לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים yahoo

מניסיון יוצא אש!!
אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי
 IP: [ מחובר ]
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5702

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #4 ב- : אוגוסט 26, 2021, 17:03:16 PM »
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי)
המתכון:
להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר.
לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים yahoo

מניסיון יוצא אש!!
אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי

תודה רבה  הגזעי

זה מתאים לכול דג או רק ברקודה או לאיזה דגים ?
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #5 ב- : אוגוסט 26, 2021, 17:39:43 PM »
עוד לפני שראיתי שרפי פתח שירשור בנושא, שלחתי את המתכון המנצח שלי לברקודה בוואטסאפ, אבל מאחר ואנחנו מאמינים בשיתוף, אעלה פה את המתכון שלי, שחזרתי עליו עשרות פעמים, והוא תמיד מצליח, ילדים ומבוגרים כאחד טורפים את המנה הזו (הולך גם עם עוד דגים, במיוחד דגים שיש להם עסיסיות מובנית ולא יבשים לגמרי)
המתכון:
להשרות את הדג, מפולט ללא עור וחתוך לאצבעות, במרינדה שמבוססת על חצי קרטון של שמנת לבישול עם 4-5 כפות רוטב סרירצ'ה, לפי הטעם (אפשר גם יותר, מי שאוהב חריף יהנה ממש) מלח, פלפל, שום גבישי ורבע כפית סוכר.
לציפוי מערבבים חצי חצי פירורי לחם וקמח לבן, גם אותם לתבל עם מלח, פלפל, שום גבישי ומעט סוכר, לערבב טוב, ואז אחרי השרייה של לפחות חצי שעה, מוציאים בעדינות אצבע אצבע מהמרינדה, משתדלים ככל האפשר לא להוריד את המרינדה (היא משמשת גם כדבק לציפוי), וטובלים בציפוי בזהירות מכל הכיוונים עד שהכל מצופה יפה ואחיד. מטגנים בשמן חצי עמוק טיגון קצר עד להזהבה, וטורפים yahoo

מניסיון יוצא אש!!
אפשר גם למצוא את המתכון ותמונות של השלבים והתוצאה בדוח ישן שלך ובדוח שלי

תודה רבה  הגזעי

זה מתאים לכול דג או רק ברקודה או לאיזה דגים ?

לא מתאים לדגים "יבשים", אבל לכל הדגים העסיסיים בהחלט כן, עשיתי כמה פעמים עם ברמונדי, לא מזמן עם טורו של אנטיאס, ולמי שלא מקפיד- זה עובד מצויין לשניצל חזה עוף, ממש ממד מצויין....
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #6 ב- : אוגוסט 26, 2021, 17:51:19 PM »
וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:

עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2021, 17:51:52 PM על ידי Kobiarava
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 4796

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #7 ב- : אוגוסט 27, 2021, 00:03:24 AM »
בס"ד

וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:



בחייאת קובי, באמת הבאת לי תיאבון בלראות את התמונה הזו...
אין איזה מתכון בלי משהו חלבי או בשרי בפנים?
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #8 ב- : אוגוסט 27, 2021, 15:08:00 PM »
וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:



קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש
זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום אביל
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #9 ב- : אוגוסט 28, 2021, 14:06:00 PM »
תודה על ההמלצות חברים.... אתה בסדר

אז ניסיתי חלק מהדג בטיגון רגיל (ביצה, קמח מעורב בפירורי לחם מלח ופלפל) יצא מצוין...

אבל גם ניסיתי את המתכון של קובי (בשינוי קל - לא היה סרירצ'ה אז צ'ילי חריף בהמלצת קובי) -
חלק מכובד מהדג פולט ונחתך לאצבעות שהושרו במרינדה המומלצת וטוגנו - מעדן  מוצאי לשון
תודה קובי על המתכון

אגב, שום דבר לא הלך לאיבוד בגלל הפילוט...
עמוד השדרה עם מה שנותר עליו, טוגן ונטרפה כל טיפת בשר שהיתה צמודה לדג...


וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:



קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש
זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום אביל
אלון...
אילת רחוקה לשור...
והברקודה שלי הוכנה במתכונת הסדין האדום ונטרפה  אביל

נותר לך רק לתפוס ברקודה וליישם  קריצה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: המלצות על מתכון לברקודה?
« הגיב #10 ב- : אוגוסט 28, 2021, 15:53:44 PM »
תודה על ההמלצות חברים.... אתה בסדר

אז ניסיתי חלק מהדג בטיגון רגיל (ביצה, קמח מעורב בפירורי לחם מלח ופלפל) יצא מצוין...

אבל גם ניסיתי את המתכון של קובי (בשינוי קל - לא היה סרירצ'ה אז צ'ילי חריף בהמלצת קובי) -
חלק מכובד מהדג פולט ונחתך לאצבעות שהושרו במרינדה המומלצת וטוגנו - מעדן  מוצאי לשון
תודה קובי על המתכון

אגב, שום דבר לא הלך לאיבוד בגלל הפילוט...
עמוד השדרה עם מה שנותר עליו, טוגן ונטרפה כל טיפת בשר שהיתה צמודה לדג...


וכדי לעורר את בלוטות הרוק ולשלוח את כולם לנסות את המתכון, מצרף תמונה:



קובי כשאתה מנופף לי עם זה אתה משחק באש
זה כמו לנופף לשור עם סדין אדום אביל
אלון...
אילת רחוקה לשור...
והברקודה שלי הוכנה במתכונת הסדין האדום ונטרפה  אביל

נותר לך רק לתפוס ברקודה וליישם  קריצה

רפי אתה כנראה שכחת שאני כבר לא מכונאי ואני נהג משאית
ונהג משאית שעושה כל יום כ-200 עד 400 קילומטר אז נסיעה לאילת זה כלום בשבילו
אי לכך אני אשתמש בפתגם הידוע והשחוק שזונה לא מפחידים ב.......... הגזעי
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!