בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  FISH FINDER - סקירת דגמי 2021 והמלצות לקאייקיסט הישראלי
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: FISH FINDER - סקירת דגמי 2021 והמלצות לקאייקיסט הישראלי  (נקרא 14792 פעמים) הדפסה
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

סקירה אליפות, ממש מקצועי.
כל הכבוד !

מה עם סירות ?
5נמ בדיוק מתלבט בין Ecomap 93sv UHD
לבין lowrence elite

הם פחות או יותר אותו מחיר בחול.

מה לדעתך ?
-------------------------------
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
Ben
מתעניין
*

מנותק מנותק

מאוד מקצועי תודה רבה!
רציתי לדעת אם רוכשים מאמזון האם יש אחריות ולכמה זמן, האם היא בארץ או שצריך לשלוח את המכשיר.
עוד שאלה האם מסך 5 מספיק לחצי ניווט חצי פינדר בנוחות. או בדוחק.
איזה חיבור חיבורים יותר עמידים לקורוזיה וניתוקים מעצבנים באמצע שייט לורנס או גרמין 7 ו 5 אינג .
עוד שאלה האם המפות ימיות בטווחים של קיאק עם מנוע שביציאה אני עושה בערך 15 קילומטר זה באמת משמעותי? זה ישפוך  אור על הדייג או רק יזהיר אותי מאיסורים  וכאלה.
האם המיפוי העצמי מספיק בכזה טווח קילומטרים בהנחה שאני יוצא תמיד באותם חופים.
תודה רבה רבה!
 IP: [ מחובר ]
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

מאוד מקצועי תודה רבה!
רציתי לדעת אם רוכשים מאמזון האם יש אחריות ולכמה זמן, האם היא בארץ או שצריך לשלוח את המכשיר.
עוד שאלה האם מסך 5 מספיק לחצי ניווט חצי פינדר בנוחות. או בדוחק.
איזה חיבור חיבורים יותר עמידים לקורוזיה וניתוקים מעצבנים באמצע שייט לורנס או גרמין 7 ו 5 אינג .
עוד שאלה האם המפות ימיות בטווחים של קיאק עם מנוע שביציאה אני עושה בערך 15 קילומטר זה באמת משמעותי? זה ישפוך  אור על הדייג או רק יזהיר אותי מאיסורים  וכאלה.
האם המיפוי העצמי מספיק בכזה טווח קילומטרים בהנחה שאני יוצא תמיד באותם חופים.
תודה רבה רבה!

1. האם רוכשים מה בדיוק מאמזון? יש לך בגדול אחריות להכל, אבל תצטרך לשלוח בחזרה לחו"ל לתיקונים. אני לא יודע ולא בטוח אם למשל לורנס (שהם היחידים עם מעבדה בארץ) יטפלו ברכש חו"ל. אני לא מכיר את תנאי הזיכיון שלהם.

2. מסך 5 מספיק, 7 זה פינוק. מעבר לזה (9 והלאה) זה כבר לסירות...)

3. השאלה על החיבורים לא רלבנטית. לכולם חיבורים סבירים, ואם תטפל בהם לא תהיה לך בעיה. לא תטפל? (לשטוף, לגרז) כולם יישברו וייהרסו. כל החברות הן רציניות מאוד, אין חברה עם חיבורים גרועים או טובים במיוחד. האמת? כולם מעצבנים, אבל יחזיקו מעמד  גיחוך

4. אתה לא באמת צריך מפה, אלא אם אתה באמת מסתובב ליד איזורים אסורים באופן קבוע (מישהו אמר שייטת 13?)... מבחינת דייג, אם תסמן את הנקודות שלך זה יספיק לך לדיג. מפה בטימטרית (תווי הקרקע בים) זה צעצוע נחמד, אבל חסר משמעות אמיתית מבחינת דיג נטו אלא אם אתה ממש יושב וחופר תוואים מעניינים ואחר כך הולך לבדוק אם באמת יש שם משהו מעניין, ועל מפה סופר סופר מעודכנת. בפועל, כל המכשירים יודעים לבנות לך מפה של האיזור שאתה שט עליו, אז אתה מסודר (ובמכשירים שאתה יכול להתחבר לשרתים שלהם עם WIFI/BT, אתה יכול להוריד שיתופים של אחרים שסרקו ביציאות שלהם ושיתפו.
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

סקירה אליפות, ממש מקצועי.
כל הכבוד !

מה עם סירות ?
5נמ בדיוק מתלבט בין Ecomap 93sv UHD
לבין lowrence elite

הם פחות או יותר אותו מחיר בחול.

מה לדעתך ?

מצטער על השיהוי מור, איכשהו ברח לי בין הכסאות...
אין לי נסיון אישי עם ELITE, אבל יש לי את ECHOMAP כמה שנים.

אגיד לך כך:
1. מבחינת מכשיר, זה חסר משמעות לדעתי, שניהם מפוצצים בפיצ'רים, ובעומקים שאתה דג כל הפיצ'רים שמסביב ל3D לא רלבנטיים (זה לרדוד, עד 30 גג גג גג), אז זה ממש לא משנה, שניהם פצצה לסונר ה-TRADITIONAL.

2. ההבדל המקצועי היחיד מבחינתך הוא איזה עין אתה רוצה. בעומקים שלך זה כל מה שמשנה, המכשירים יהיו סבבה שניהם, רק העינית משנה.

3.ההבדל החשוב מבחינתך כצרכן: אם אתה רוצה לקנות בארץ (מכשירים יקרים בכל מקרה), אז פישלס יבואני לורנס נמצאים קרוב יחסית אליך, יש להם טכנאים טובים ומעבדה פה בארץ (היחידים עם מעבדה בארץ), שירות מכשיר חלופי וביטוח מעולה למכשיר (5% כל שנה תמורת כיסוי מלא בלי שאלות). עבורי לפחות זה יכול להטות את הכף.
Ben
מתעניין
*

מנותק מנותק

שוב שלום, אני מטלבט בין הלורנס 7 ללא סריקת  צד לבין הגרמין 7 עם סירקת  צד , אגב המחיר שלהם זהה עכשיו אצל שתי הספקים 2300 אחריות שנתיים. השאלה היא אם בכל מקרה האופציה  למפות הימיות בלורנס רלוונטיות רק לאיסורי דייג ולא לדייג עצמו (ואני לא דג באיסורים ) למה לי לא לקנות גרמין עם סריקת צד לריפים עד 12 מטר? זה כלי יעיל מאוד לעומקים האלו לפי מה שהבנתי ממך. האם יש עוד אלמנט שאני מפספס חוץ מהאפשרות להרחבה של האחריות בלורנס? האם העינית יותר טובה בלורנס?

עוד דבר למה העינית בגרמין טובה מספיק בשביל סריקת צד ודייג במים עמוקים, לעומת לורנס שאם לוקחים את המכשיר עם הסריקת צד זה גורע מיכולת הדייג במים מתוקים?
תודה רבה על העזרה אשמח אם תיצור קשר 0503315744 הסבר טלפוני יעזור לי הרבה יותר להבין.
בנימן.
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

שוב שלום, אני מטלבט בין הלורנס 7 ללא סריקת  צד לבין הגרמין 7 עם סירקת  צד , אגב המחיר שלהם זהה עכשיו אצל שתי הספקים 2300 אחריות שנתיים. השאלה היא אם בכל מקרה האופציה  למפות הימיות בלורנס רלוונטיות רק לאיסורי דייג ולא לדייג עצמו (ואני לא דג באיסורים ) למה לי לא לקנות גרמין עם סריקת צד לריפים עד 12 מטר? זה כלי יעיל מאוד לעומקים האלו לפי מה שהבנתי ממך. האם יש עוד אלמנט שאני מפספס חוץ מהאפשרות להרחבה של האחריות בלורנס? האם העינית יותר טובה בלורנס?

עוד דבר למה העינית בגרמין טובה מספיק בשביל סריקת צד ודייג במים עמוקים, לעומת לורנס שאם לוקחים את המכשיר עם הסריקת צד זה גורע מיכולת הדייג במים מתוקים?
תודה רבה על העזרה אשמח אם תיצור קשר 0503315744 הסבר טלפוני יעזור לי הרבה יותר להבין.
בנימן.

קודם כל, בשמחה אתקשר מחר לעזור.
אבל למען התיעוד של כל הקוראים אענה קודם כאן על מה ששאלת:
- אני יודע שהעינית של לורנס בסריקת הצד היא הטריפלשוט, שהיא חלשה. זה גם הגיוני לא לבנות עינית מטורפת לסריקת עומק, כאשר אותה עינית סורקת צד רדוד בלבד... (ובאותה נשימה... יש עיניות מכל הסוגים, אני לא מכיר את כל המגוון, תביא דגם ונבדוק עליו, אני מכיר רק את הדגמים הנפוצים והמומלצים על ידי המומחים).

- אני לא יודע אם בגארמין אתה מיד חוטף את אותה מגבלה כמו בלורנס, ממש לא יודע. ההגיון אומר שעינית כזו לא תהיה מיועדת למים עמוקים יותר מ-30 מטר, אבל צריך לבחון כל עינית לגופה.

- 2 המכשירים נהדרים. לטעמי סריקת צד היא מיותרת לחלוטין בארץ (תזכור, היא לא מגלה דגים..... ואתה יודע איפה בארץ הריפים, אין הרבה הפתעות). היא כלי יעיל אם אתה הולך על לסרוק מקטעים שלמים כדי לגלות את הסלע הבודד או התקלה הבודדת שאף אחד לא מכיר. במקרה כזה אתה גם תקליט סונאר ותראה את ההקלטה בית על המחשב הרבה פעמים.

3. מבחינה צרכנית, 2 המכשירים ייתנו לך אותו דבר, כאשר לורנס ייתן לך הרחבת מפה, כרטיס זכרון (פחות קריטי, בגארמין 7 יש WIFI שמאפשר לגבות על הטלפון הנייד דרך האפליקציה) אבל היבואן בארץ חזק יותר, מקצועי יותר ואתה מקבל כיסוי שלם יותר וטיפול מהיר ומקומי. (בלורנס אתה מקבל אפשרות להרחיב 5 שנות אחריות בעלות מצחיקה, והתיקון מתבצע פה וכנראה שתקבל מכשיר חלופי לבינתיים, בגארמין ישלחו את המכשיר לחו"ל לתיקון)

4. אם אתה לא הולך על העינית המוחלשת של לורנס, אז 2 המכשירים והעיניות איכותיים, אין מקום לתחרות. יש לי חברים עם אלו ועם אלו, יש את אלו שאוהבים, את אלו שפחות... אבל אין שום קו מגמה שמראה עדיפות למי מהחברות.

rugb

חבר פורום
**

מנותק מנותק

אלדד, עבודה מצויינת. תודה רבה!
אני כבר מ-2020 עם HUMMINBIRD HELIX 5 SI GPS G2 ורק עכשיו התחלתי לחשוב על לקנות כרטיס מפות. חשבתי על Navionics+ אבל ממש הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות אחרות אם קיימות.
שוב תודה על מאמר מעמיק וחשוב.
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אלדד, עבודה מצויינת. תודה רבה!
אני כבר מ-2020 עם HUMMINBIRD HELIX 5 SI GPS G2 ורק עכשיו התחלתי לחשוב על לקנות כרטיס מפות. חשבתי על Navionics+ אבל ממש הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות אחרות אם קיימות.
שוב תודה על מאמר מעמיק וחשוב.

היי,
המינבירד תומכים בנביוניקס, כאן תראה את התמיכה האפשרית של הדגם וסוג המפה

במפות שלהם עצמם אין תמיכה בישראל... וגם לא ממש נפוץ פה ה-LIVECHART שלהם (מה שאנשים סורקים ומשתפים עם הקהילה)... (הם די ממוקדים רק בארה"ב קנדה...)

אני חושב שנביוניקס ייתן לך את התשובה הכי טובה, במקרה שלך.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!