אני ערן מאזור הצפון. נכנסתי לפני קצת יותר משנה לעולם הז'רז'ור .
כרגע אני עם מקל פשוט של שימנו (10-30 גרם) שעבר המון התעללויות בגלל טעויות של מתחילים אבל מחזיק מעמד יפה מאוד והיו איתו לא מעט תפיסות מכובדות.
לאחרונה התחדשתי ברולר שימנו סטרדיק FL 3000 ועכשיו הגיע התור של המקל להשתדרג לרמה גבוהה יותר.
אני מחפש להזמין מקל מחו"ל בתקציב של עד 800 שח עם חריגה לכיוון ה1000 שח (מקווה להשאיר זאת כטווח ביטחון למיסים והוצאות נוספות)
לאחר מחקר והתייעצויות שעשיתי הכיוון כרגע הוא המקל Daiwa LATEO R אם כי המחירים שמצאתי כרגע הם טיפה גבוהים מהתקציב והתקווה שיהיו מבצעים כלשהם לקראת הבלאק פריידי והכריסמס.
ההתלבטות שלי היא בעיקר על איזה משקלי זריקה לבחור, הדגם 93ML למשקלים 7-35 גרם שדומה למה שאני משתמש היום ומתאים לציוד שיש לי לעומת 93M למשקלים 10-50 גרם שגם יתן לי אופציה לעבוד עם משקלים גבוהים יותר.
אני מניח שזה בא על חשבון רגישות המקל ואשמח לשמוע מהניסיון שלכם מה הייתם ממליצים. אני עובד בעיקר מריפים ושוברי גלים (לפעמים גם מהחוף), בעיקר עם ג'יגים 20-30 גרם, טופווטרים, סיליקונים ודמויים שוקעים למיניהם.
בנוסף אשמח לקבל המלצות נוספות אם יש למקלות שיתאימו לתקציב שלי ולחנויות מומלצות מחו"ל שאוכל למצוא את הדגם הזה במחיר סביר . (כרגע מצאתי את הדגם רק באיביי וFLAT במחירים שנושקים ל1000 שח)
אודה לעזרתכם!