היי,
נכון שאני כל הזמן מטיף נגד מקלות של מייגור קראפט (נשברים וכו') אבל אתמול התגלגל אליי במסגרת החלפה של ציוד שאני לא משתמש מקל שלהם במצב חדש לגמרי שעל פניו שווה יותר מהציוד שהחלפתי (מקל זרזור כבד של דאיווה במשקלים שאני לא משתמש). אז בקצרה הסכמתי להחליף ואני עכשיו שוקל להשתמש בו או למכור ולקנות משהו אחר.
אז אשמח לשמוע חוות דעת מכם על המקל כדי לקבל החלטה:
MAJOR CRAFT N-ONE NSL-T902MH
אורך 2.70
משקלים 1-20 גרם
REGULAR FAST ACTION
LINE UP TO 1PE
תודה רבה
הייתי מתנסה איתו קצת ואז מחליט. בגדול, על הנייר מדובר באחד המקלות המובילים של מייג'ור קראפט, והוא נותן הרבה תמורה, למה שכבר שילמת... אם הוא ישבר או לא- סטטיסטית הסיכוי אולי גבוה מאשר במקלות אחרים, אבל הוא עדיין נמוך לדעתי, זה לא שכל מקל שני או כל מקל עשירי שלהם נשבר סתם ככה, פשוט שעל הלקוחות המרוצים אף אחד לא שומע....
צא איתו לים, תראה אם אתה מתחבר, ואם כן- הרווחת מקל טוב במחיר טוב. פחות התחברת- אין דילמה, גלגל אותו הלאה
מהנסיון שלי עם המקלות שלהם ויש נסיון (מי שמכיר אותי יודע )
לפי דעתי אם המקל לא נשבר ב3 יציאות הראשונות הוא מקל שיחזיק לך
אני שברתי 2 מקלות שלהם בחודש
הראשון היה איתי 3 שנים של יציאות עבד כמו מכונה ונשבר במלחמה
השני נשבר כנראה מבעיה ביצור ( היה N-ONE ) ביציאה הראשונה
קניתי בישראל והיה לי אחריות ורכשתי את החלק במחיר סמלי ( למרות שהמקל היה אצלי שבועיים )
אבל מאז כבר כמעט שנה המקל עובד יפה
בקיצור אני מאמין שלמקל שקיבלתי היה סדק מיקוסקופי שאפילו אני לא ראיתי ובגלל זה בנעילה הראשונה הוא נפתח
( יש לציין שבגלל שאני מיומן המקל השני לא נשבר אלה נסדר לאורכו ממש ראו שהסדק היה פנימי )
כמובן שאיבדתי את הדג
היום אחרי כמעט עשור עם מקלות של מייגור ( גם המקל ספייר שלי הוא מייגור )
אני לא מאמין שבעתיד אני ירכוש עוד מקל שלהם
אני קניתי מקל מהחנות באופן מסודר שילמתי יפה והוא נדבר בפעם הראשונה בים
ועוד הייתי צריך לשלם על החלק החליפי אני לא רוצה להתחיל לומר לך איזה תחושת עלבון זה היה להרגיש מרומה
אחרי ששילמתי לא מעט קניתי בישראל ותמכתי בחנויות בישראל
בעתיד אין ספק שהזמין מקל מחו"ל